iPhone 6s не залишив шансів Galaxy S7 в тестах автономності

Порівняння iPhone 6s з Galaxy S7 триває. На цей раз експерти порталу Phonearena вирішили з'ясувати який з флагманів довше працює без підзарядки. А для розуміючи загальної картини на ринку протестувати вирішили і флагмани інших великих виробників.

Вимірювали час автономної роботи смартфонів в Phonearena за допомогою спеціального скрипта, який імітує повсякденне використання користувачем мобільного пристрою. Таким чином фахівці домоглися чистоти експерименту і кожен смартфон знаходився в однакових умовах.

Результати тестування такі. Впевнене перше місце зайняв iPhone 6s, який пропрацював в автономному режимі 8 годин і 15 хвилин. Смартфоном Apple був встановлений рекорд - подібних показників які раніше не домагалося жодне флагманський пристрій. На другому рядку рейтингу «живчиків» виявився новенький Galaxy S7 Edge, який пропрацював 7 годині 18 хвилин. Третє місце, з практично аналогічним показником (7 годин 14 хвилин), зайняв торішній Galaxy S6.

Galaxy S7, анонсований менше місяця назад, показав себе в тестуванні просто жахливо Galaxy S7, анонсований менше місяця назад, показав себе в тестуванні просто жахливо. Смартфон пропрацював всього 6 годин 37 хвилин, відключилися майже на дві години раніше iPhone 6s.

При цьому всім, в смартфонах Galaxy S7 і Galaxy S7 edge встановлені по-справжньому об'ємні акумулятори на 3000 і 3600 мАг відповідно. В iPhone 6s ж встановлена ​​«скромна» батарея об'ємом 1715 мАг. Мабуть і тут працює стара приказка про те, що кількість не завжди краще якості.

Відігратися, втім, Galaxy S7 і Galaxy S7 edge все-таки трохи змогли Відігратися, втім, Galaxy S7 і Galaxy S7 edge все-таки трохи змогли. Їх час зарядки від 0 до 100 відсотків склало всього 78 і 99 хвилин відповідно. iPhone 6s ж, як який-небудь представник аристократії, заряджатися не поспішав і заповітні 100% показав лише через 150 хвилин після початку зарядки.

Рекомендовані теми:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті iPhone 6s не залишив шансів Galaxy S7 в тестах автономності