iPhone 7 і iPhone 8 знову користуються феноменальним попитом по всьому світу

Споживачі вибирають старі моделі.

Не секрет, що продажі iPhone XS , iPhone XS Max і iPhone XR далекі від рекордних. Однак на тлі зниженого попиту на новітні смартфони Apple, велику популярність по всьому світу набрали більш старі і набагато більш доступні моделі iPhone 7 і iPhone 8. Про це заявив авторитетний аналітик Мін-Чі Куо.

За словами Куо, зараз на ринку спостерігається серйозне зростання попиту на iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 і iPhone 8 Plus. Основна причина полягає у відносній доступності смартфонів. iPhone попередніх поколінь продаються за значно зменшеною ціною в порівнянні з флагманами, що і робить їх вибором для багатьох покупців.

При цьому аналітик зазначив, що підвищений попит на iPhone 7 і iPhone 8 помічений навіть в США. Експерт вважає, що для Apple це може бути додатковим натяком на необхідність знизити ціни флагманських моделей в майбутньому.

Незважаючи на збільшення популярності iPhone 7 і iPhone 8, продажі смартфонів не можуть компенсувати низький попит на iPhone XR, підкреслив експерт. Саме в зв'язку з цим аналітик раніше змінив свій прогноз про продажі iPhone в першому кварталі 2019 року на помітно менше оптимістичний.

джерело: 9to5Mac .

Ще айфоновскіе теми:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті iPhone 7 і iPhone 8 знову користуються феноменальним попитом по всьому світу