iPhone SE працює довше, ніж iPhone 5s, iPhone 6s і Samsung Galaxy S7

У минулий четвер, 24 березня, в 13 країнах першої хвилі стартували попередні замовлення на новий 4-дюймовий смартфон iPhone SE , Який був представлений декількома днями раніше на весняної презентації Apple . Новинка, на думку спостерігачів, повинна викликати інтерес у покупців з країн, що розвиваються. Компанія Apple розраховує продати в цьому році 15 мільйонів смартфонів iPhone SE, про що повідомляє тайванське видання DigiTimes з посиланням на джерела з ланцюжка поставок.



За даними видання, загальний обсяг поставок iPhone SE в 2016 році досягне 15 мільйонів одиниць. Зараз Apple щоквартально поставляє в цілому понад 50-60 мільйонів всіх моделей iPhone.

Зараз Apple щоквартально поставляє в цілому понад 50-60 мільйонів всіх моделей iPhone

Відзначається, що замовлення на збірку iPhone SE отримав тайванський контрактний виробник Foxconn Electronics, який співпрацює з Apple не перший рік. Він же відповідає і за збірку представленого в понеділок 9.7-дюймового iPad Pro .

До речі, одним з аргументів на користь покупки iPhone SE може стати більш тривалий час роботи в порівнянні з попередником. як повідомляє AppleInsider , При однаковій яскравості екрану і інших рівних умовах iPhone SE пропрацювала на дві години довше, ніж 4.7-дюймовий iPhone 6s і iPhone 5s, який, як і SE-версія має 4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю тисяча сто тридцять шість х 640 пікселів. Також він майже на три години довше працює без підзарядки, ніж останній флагманський смартфон Samsung Galaxy S7, обладнаний 5.1-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2560 х 1440 пікселів.


Крім 4-дюймового дисплея iPhone SE також оснащений процесором A9 з співпроцесором M9, 12-мегапіксельною основною камерою з можливістю запису 4K-відео і зйомки "Живих фото", 1.2-мегапіксельною фронтальною камерою, NFC-чипом і сканером відбитків пальців Touch ID. Від iPhone 6s новий iPhone SE відрізняється не тільки меншим розміром екрану, але і відсутністю підтримки функції 3D Touch, що забезпечує екрану чутливість до сили натискання.

У Росії передзамовлення на iPhone SE стартують 29 березня. Його вартість складе 37 990 рублів за модель з 16 ГБ вбудованої пам'яті і 47 990 рублів за 64-гігабайтну версію.

Telegram-канал @overclockers_news - це зручний спосіб стежити за новими матеріалами на сайті. З картинками, розширеними описами і без реклами.