Зарядити iPhone від ноутбука в режимі сну

  1. 1. Зайти в меню «Панель управління» для користувача ноутбука на базі Windows:
  2. 2. Перейти в розділ «Диспетчер пристроїв»:
  3. 3. Вибрати зі списку категорію «USB концентратор» (їх може бути декілька) і перейти в меню «Властивості»...
  4. 4. Перейти в розділ «Управління електроживленням» і зняти галочку навпроти пункту «Дозволити відключення...

Активні користувачі великого числа сучасних гаджетів, які постійно перебувають в дорозі, часто стикаються з питанням автономності своїх пристроїв. Є можливість збільшити час роботи iPhone або iPad від акумулятора за допомогою невеликого зводу правил, ознайомитися з якими можна по засланні . В екстреному ж випадку зарядити iPhone легко через USB-порт ноутбука (з iPad це не вийде з-за слабкої потужності USB), проте для цього він повинен знаходитися в активному відкритому стані (це не стосується нечисленних спеціалізованих рішень і комп'ютерів Mac), що ні завжди можливо.

Так як же заряджати iPhone від ноутбука в режимі сну?

1. Зайти в меню «Панель управління» для користувача ноутбука на базі Windows:

Зайти в меню «Панель управління» для користувача ноутбука на базі Windows:

2. Перейти в розділ «Диспетчер пристроїв»:

Перейти в розділ «Диспетчер пристроїв»:

3. Вибрати зі списку категорію «USB концентратор» (їх може бути декілька) і перейти в меню «Властивості» даного пристрою:

Вибрати зі списку категорію «USB концентратор» (їх може бути декілька) і перейти в меню «Властивості» даного пристрою:

4. Перейти в розділ «Управління електроживленням» і зняти галочку навпроти пункту «Дозволити відключення цього пристрою для економії енергії», підтвердити свій вибір натисканням кнопки «Ок»:

Перейти в розділ «Управління електроживленням» і зняти галочку навпроти пункту «Дозволити відключення цього пристрою для економії енергії», підтвердити свій вибір натисканням кнопки «Ок»:

Необхідно виконати цю процедуру для всіх USB-портів.

Таким чином, в будь-якій екстреній ситуації можна зарядити свій iPhone за допомогою невеликої настройки ноутбука на Windows, навіть коли він знаходиться в закритому стані в режимі сну в сумці або рюкзаку. На жаль, з планшетним комп'ютером iPad дані дії не будуть ефективними, так як потужність USB-портів недостатня для зарядки такого пристрою.

Так як же заряджати iPhone від ноутбука в режимі сну?