смартфони Xiaomi

  1. Продуктивні телефони Xiaomi з доброзичливим інтерфейсом
  • Гарантія якості
  • Стрімкий зліт від молодої компанії до одного з провідних брендів мобільної індустрії свідчить про те, що користувачі усього світу оцінили якість продуктів Xiaomi.

    • Великий і яскравий екран

    Дисплей з діагоналлю 5,5-5,7 дюйма - стандарт для смартфонів Xiaomi. Компанія випускає також гігантів з 6,4-дюймовими екранами.

    • фірмовий інтерфейс

    MIUI - красивий, зручний і зрозумілий інтерфейс, популярний і серед смартфонів інших брендів.

    • Потужне «залізо»

    Навіть в моделях середнього рівня зустрічаються 10-ядерні процесори.

    Більшість моделей одягнені в практичні металеві корпуси, а флагмани оснащені Суцільнокерамічні корпусами і кнопками.

    Продуктивні телефони Xiaomi з доброзичливим інтерфейсом

    Компанія Xiaomi міцно входить в число топових виробників смартфонів. Секрет успіху китайського бренду - поєднання доступної ціни і «просунутих» робочих характеристик девайсів. Фірма продає апарати за ціною, майже рівній собівартості, а заробляє на продажу аксесуарів та цифрового контенту. Багато смартфони Xiaomi випускаються в міцних металевих корпусах, всі вони володіють фірмовим призначеним для користувача інтерфейсом MIUI, залучають надійністю і продуктивністю.

    Історія компанії почалася в 2010 році, причому на відміну від інших виробників мобільних пристроїв фірма стартувала ні з випуску будь-якої моделі, а з розробки прошивки MIUI для операційної системи Android . Прошивка настільки припала до смаку користувачам, що за три роки її завантажили 30 млн. Чоловік, а в 2011 році на ринку з'явилися перші телефони Xiaomi. Вже друга модель (під назвою Mi Two) стала хітом продажів в Китаї, наступна модель Mi-3 вивела бренд на світовий ринок. Користувачі різних країн настільки хотіли купити телефон Xiaomi, що перші партії товарів буквально змітали в інтернет-магазинах.

    Користувачі різних країн настільки хотіли купити телефон Xiaomi, що перші партії товарів буквально змітали в інтернет-магазинах

    Модельний ряд

    В каталозі виробника представлені наступні серії пристроїв:

    • Redmi - лінійка телефонів Xiaomi, найбільш доступних за ціною. Незважаючи на вартість, їх характеристики аж ніяк не бюджетний: 5-дюймові IPS-екрани, 13-мегапіксельні камери, «живучі» акумулятори ємністю 4100 мАг. Приставка Pro в назві смартфона означає збільшений обсяг постійної і оперативної пам'яті.
    • Redmi Note - лінійка фаблет середньої цінової категорії з діагоналлю екрана 5,5 дюйма. Оснащені 8-ядерними процесорами, 3 Гб оперативної пам'яті, сканерами відбитків пальців;
    • Mi Note - ще одна серія фаблет, але вже флагманських. Залежно від моделі мають екран діагоналлю 5,7 дюйма з роздільною здатністю до 1440x2560 пікселів, 3-6 Гб «оперативки» і камерами з дозволом до 23 Мп;
    • Mi Max, Mi Mix - смартфони-велетні, найбільші з телефонів Xiaomi, представлених в Києві. Виділяються діагоналлю екрану - 6,44 дюйма. При цьому мають тонкими корпусами, а «Мікс» - ще й найтоншої, майже непомітною рамкою навколо дисплея;
    • Mi 5 - лінія флагманських апаратів з екранами діагоналлю 5,15 дюйма. Відрізняються потужним залізом, «просунутими» фотокамерами, ефектним дизайном. Виробник пропонує преміальні версії в керамічному корпусі.

    Переваги покупки в інтернет-магазині shop.kyivstar.ua

    Якщо ви шукаєте смартфон Xiaomi в Україні, вибирайте гаджети цього бренду в інтернет-магазині shop.kyivstar.ua. Ми пропонуємо тільки сертифіковані моделі з офіційною гарантією. Будь-який з апаратів можна придбати в кредит, а завдяки численним акціям при покупці можна отримати корисний подарунок. Замовлення через сайт приймаються цілодобово. Замовлені товари доставляються в будь-яке місто України.