Акумулятор iPhone 7 працює довше конкурентів

  1. Теоретичне і реальний час роботи
  2. На що варто розраховувати пересічному користувачеві?
  3. Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

Час автономної роботи в сучасних смартфонах - поняття суто абстрактне. Найбільш активні користувачі заряджають свій смартфон не менше одного разу на день, і якщо пристрій може дожити до вечора, це вже вважається непоганим досягненням.

Тим не менш, не завжди вдається вийти з дому зі ста відсотками заряду, та й саме усвідомлення деякого "запасного часу" дозволяє більш впевнено підійти до роботи. Саме з цього заповітні годинник автономності мають якийсь сакральний сенс серед користувачів, тоді як виробники старанно обходять цей показник стороною.

Згодом час автономної роботи вашого смартфона знижується. Заміна акумулятора iPhone 7 , А також будь-який інший моделі виправить ситуацію.

Звичайно, за останні роки горезвісних годин роботи в смартфонах майже не додалося. Пристрої отримують все більш ефективні в плані енерговитрат компоненти, однак погоня за вагою і товщиною грають з кінцевим користувачем злий жарт.

На щастя, власники iPhone на цей раз виявилися в більш вигідному становищі. Згідно з дослідженням Phone Arena, iPhone 7 (як і інші пристрої компанії) живе довше за своїх найближчих аналогів. А ось на скільки довше, ми сьогодні і дізнаємося.

Теоретичне і реальний час роботи

Сама Apple говорить про 12 - 14 години автономної роботи для базової версії iPhone 7. У разі iPhone 7 Plus цей показник виявився на кілька годин вище, що пояснюється наявністю більш ємного акумулятора.

Звичайно, на практиці Ваш iPhone 7, швидше за все, проживе значно менше. Проте, навіть реального результату роботи вистачить для впевненого використання iPhone 7, про що свідчать результати недавнього тесту. Якщо ємності не вистачає, вам може допомогти сторонній чохол iPhone 7 .

Якщо ємності не вистачає, вам може допомогти   сторонній чохол iPhone 7

Варто відзначити, що зазначені результати будуть актуальні для самого щадного варіанту використання. Майте на увазі, що стільниковий браузінг і робота з важкими додатками можуть забрати пару-трійку годин у Вашого смартфона. Нова OS, з безліччю додатків і можливостей, благоволить у швидкій розрядці навіть самого потужного акумулятора. Нещодавно ми дізналися, що нового з'явиться в iOS 10.2 .

Отже, лідером тесту очікувано опинився 5.5 "iPhone 7 Plus. Його результат склав дев'ять годин і п'ять хвилин, чого повинно вистачити на повний робочий день. На другому і четвертому місці, в свою чергу, розташувалися 4,7 "iPhone 7 і 4" iPhone SE. Обидва смартфони пропрацювали сім годин і сорок з невеликим хвилин. Якщо брати до уваги той факт, що основним споживачем енергії є дисплей смартфона, результати були передбачувані. Цікаво, що слабкий акумулятор не завадив iPhone SE зайняти одну з лідируючих рядків.

Проміжок між двома моделями iPhone зайняв Google Pixel. Цей смартфон пропрацював лише на хвилину менше iPhone 7, що робить його одним з найбільш живучих Android-пристроїв. Інші смартфони працювали від шести до семи з половиною годин, що в середньому на одну годину менше показника iPhone 7. Звичайно, різниця виявилася не такою значущою, проте додатковий час автономної роботи ніколи не буває зайвим. Щоб скоротити час зарядки, можна використовувати більш потужний зарядний пристрій , Наприклад від iPad.

На що варто розраховувати пересічному користувачеві?

Як уже було відзначено вище, результати цих тестів є суб'єктивними і мають суто статистичний характер. Якщо говорити про реальні показники автономності iPhone 7, то користувачі базової 4.7 "моделі можуть розраховувати на 5-6 годин LTE-браузинга, тоді як 5.5" в схожому сценарії експлуатації буде працювати на годину-півтори довше. Чим довше iPhone працює в автономному режимі, тим легше його знайти при втраті або крадіжці. Хоча Apple і обіцяють, що скоро Ви зможете відстежити навіть вимкнений iPhone , На сьогоднішній день це неможливо.
Слід додати, що наявність процесора Apple A10 Fusion всупереч маркетинговим матеріалами майже не впливає на час автономної роботи. Низькопродуктивні ядра дійсно можуть заощадити заряд акумулятора при роботі з фонової завантаженням, однак при активному використанні різниця між iPhone 7 і iPhone 6s залишиться незначною.

Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?

Не знаєте з чого почати? В першу чергу - не переживати! Ознаки хорошого і якісного сервісу видно відразу. Ми підготували інструкцію для тих, хто шукає майстерню або сервісний центр по ремонту Apple

Справжні, чесні і прозорі ціни на сайті

Реальні терміни і гарантія - це повага до вас

Репутація професіоналів Apple і досвід в кілька років

}?>

Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?
На що варто розраховувати пересічному користувачеві?
Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?
Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?
Не знаєте з чого почати?