Li-Pol акумулятори EEMB з підвищеним струмом розряду

  1. Про компанію EEMB

Компанія EEMB розробила кілька серій літій-полімерних акумуляторів (Li-Pol) зі зниженим внутрішнім опором і збільшеним струмом розряду - LP / HA, LP / HB, LP / HC, LP / HD

Компанія EEMB розробила кілька серій літій-полімерних акумуляторів (Li-Pol) зі зниженим внутрішнім опором і збільшеним струмом розряду - LP / HA, LP / HB, LP / HC, LP / HD.

Максимальний безперервний струм розряду нових серій залежить від початкової ємності акумулятора (С) і може досягати наступних значень: 5C-10C (для серії HA); 10C-15C (для серії HB); 15C-20C (для серії HC) і 20C для серії HD. Наприклад, акумулятор LP503048HA-PCM-LD має початкову ємність 550 мАг можна розряджати максимальним безперервним струмом до 5,5 А і при цьому падіння напруги на внутрішньому опорі складе всього близько 0,6 В (при нормальних умовах).

Даний тип акумуляторів затребуваний в безпілотних літальних апаратах, в авіамоделювання, в електроінструментах і інших додатках, в яких потрібна підвищена автономна енергія за певний час.

Компанія EEMB виробляє літієві акумулятори вже більше 20 років і приблизно стільки ж відома в Росії. Продукція компанії характеризується гарною якістю, надійністю і адекватною вартістю; є необхідні сертифікати підтверджують безпеку. Поведінка акумуляторів EEMB в позаштатних ситуаціях можна подивитися тут .

•••

Про компанію EEMB

ЕЕМВ - міжнародна компанія, заснована в 1995 р, спеціалізується на виробництві елементів живлення ЕЕМВ - міжнародна компанія, заснована в 1995 р, спеціалізується на виробництві елементів живлення. В даний час працюють два офіси і заводи з виробництва - в США і у вільній економічній зоні Китаю - Шензен. На ринку батарей джерела живлення ЕЕМВ зарекомендували себе, як надійний постачальник продукції. Цьому сприяє система контролю якості, що відповідає стандарту ISO9001. Продукція піддаються ретельній перевірці на всіх етапах виробництва. Джерела струму ЕЕМВ п ... читати далі