5 необхідних аксесуарів для MacBook Pro 2016

Місяць тому компанія Apple представила новий MacBook Pro, запропонувавши користувачам пристрій з сенсорною панеллю, але без звичних роз'ємів. MacBook Pro 2016 отримав 2 або 4 порти Thunderbolt 3 з підтримкою USB-C в залежності від моделі та залишився без карт-рідера, зарядки MagSafe і інших портів.

Сьогодні ми поговоримо про п'ять необхідних аксесуарах, які зроблять роботу з новим ноутбуком від Apple більш звичним життям і менш дратівливою.

Перехідник з USB 3.0 на USB-C

Найбільш затребуваним адаптером після появи нових MacBook Pro став перехідник з USB 3.0 на USB-C. Оскільки в новому ноутбуці від Apple присутні тільки нові роз'єми, а більшість периферійних пристроїв поки підключаються через USB 3.0, таким адаптером доведеться обзавестися в першу чергу.

Адаптер Lightning-USB-C

Після покупки нового MacBook Pro зарядити iPhone або iPad від ноутбука за допомогою «рідного» кабелю не вийде. В такому випадку доречним буде придбання перехідника з Lightning на USB-C. Придбати такий адаптер можна безпосередньо на сайті Apple.

Навушники Beats Solo3 Wireless

Незважаючи на те, що в MacBook Pro 2016 залишився аудіо-роз'єм, бездротові навушники Beats Solo3 Wireless стануть приємним доповненням до нового ноутбука.

Новинка від Beats не тільки забезпечує до 40 годин автономної роботи на одному заряді, а й оснащена чипом W1 від Apple, який ви можете переключатися з iOS-пристроями і Мас-комп'ютерами. Ще одним приємним бонусом цих навушників є те, що вони прекрасно працюють і з проводом, зокрема, тоді, коли акумулятор повністю розрядився, або вам не хочеться витрачати його заряд, дивлячись фільм на ноутбуці.

Карт-рідер з підтримкою USB-C

У світлі того, що новий MacBook Pro залишився без звичного адаптера для SD-карт, перехідник з підтримкою USB-C виявиться дуже навіть до речі.

Такий адаптер по достоїнству оцінять фотографи, які поки не обзавелися камерами з підключенням по Wi-Fi. Тепер не доведеться «вигадувати велосипед», щоб скопіювати фотографії з SD-карти фотоапарата безпосередньо в пам'ять ноутбука.

Зовнішній накопичувач з підтримкою USB-C

У добірці musthave-аксесуарів для MacBook Pro не всім знадобиться зовнішній диск, однак, якщо ви зберігаєте на комп'ютері великий обсяг даних, портативне сховище з перехідником на USB-C зайвим не виявиться. З огляду на останні новини про те, що Apple припиняє продаж Time capsule, зовнішній диск можна використовувати в якості сховища резервних копій.

Наприклад, накопичувач Tuff від компанії CallDigit не тільки забезпечить до 2 ТБ додатково пам'яті для нового MacBook Pro. Він також сумісний зі звичним інтерфейсом USB 3.1, що не обмежує його використання тільки з новим ноутбуком від Apple.

Редакція iG підготувала для вас спецпроект про iPhone 7 Plus в кольорі «Чорний Онікс». За посиланням красива верстка, цікаві тексти і гарячі фотографії: https://iguides.ru/main/special/iphone7plus_desire/ Подивися сам і поділися проектом з друзями!