кишенькові комп'ютери

  1. Кишеньковий комп'ютер ORSiO n725 (O2 XDA Atom Exec) комунікатор
  2. Кишеньковий комп'ютер кишеньковий комп'ютер Qtek 9090


Кишеньковий комп'ютер ORSiO n725 (O2 XDA Atom Exec) комунікатор

Ціна: 16725 руб.

ORSiO n725 (O2 XDA Atom Exec) комунікатор володіє найшвидшим на сьогодні процесором 520 мегагерц від Intel, кращою пам'яттю 196 мб, підтримкою мережевих технологій Wi-Fi (b), Bluetooth, EDGE, GPRS, GSM.
На лицьовій частині комунікатора розташовується сенсорний дисплей діагоналлю 2,7 "і роздільною здатністю 320x240 з підтримкою колірної гами 262.000 квітів. Трохи нижче екрана знаходяться кнопки прийому і відміни виклику, стерео-динаміки, кнопка управління мультимедійними функціями, а також багатопозиційний джойстик керування. На нижній частині комунікатора розташовані порт miniUSB для синхронізації і зарядки, роз'єм для підключення стерео гарнітури 2,5mm, кнопка перезавантаження і мікрофон. На бічній частині розташований регулятор гучності і гніздо для стилуса. На протидії оложной стороні розташовані кнопки управління фотокамерою і диктофоном. На задній частині знаходиться кольорова 2-мега піксельна CMOS камера (максимальний дозвіл якої досягає 1600х1200 пікселів). Під стильним корпусом знаходиться потужний процесор Intel Bulverde з тактовою частотою 520 MHz. Завантажені програми можна зберегти на картці пам'яті miniSD, або штатної пам'яті об'ємом 192 Мб. Комунікатор ORSiO n725 обладнаний багатим кількістю бездротових рішень, таких як Wi-Fi, Bluetooth, IrDA, GSM / GPRS з підтримкою EDGE, а також вбудованим FM приймачем.
Orsio n725 і O2 XDA Atom Exec ідентичні за своїми механічними характеристиками і внутрішньою будовою, розрізняються дизайном корпусу, версією операційної системи і програмним наповненням. За рахунок більш нової версії операційної системи ORSiO n725 працює трохи швидше, ніж конкурент від O2. ORSiO працює на російській версії операційної системи WM 2005, його ПО і настройки спеціально адаптовані під російського користувача.
Час роботи цієї моделі, оснащеної Li-Pol акумулятором ємністю 1500 мАг - близько 5 годин в режимі розмови і до 150 годин - в режимі очікування.
Огляд комунікатора ORSiO n725 Ви можете прочитати тут.


Кишеньковий комп'ютер кишеньковий комп'ютер Qtek 9090

закінчилися / телефонуйте
остання ціна:
19298 руб.

Qtek 9090 - комунікатор нового покоління, побудований на базі відмінно збалансованою платформи HTC Blue Angel, яку взяли на озброєння ще декілька виробників. Qtek 9090 відрізняє чудовий дизайн, наявність вбудованої розсувний клавіатури, нова версія ОС Windows Mobile 2003 SE, що підтримує ландшафтне і портретне орієнтування екрану, найширші комунікаційні можливості - телефонний GSM / GPRS-модуль, Wi-Fi і Bluetooth і при цьому гідне час автономної роботи за рахунок потужного акумулятора. На сьогоднішній день, Qtek 9090 - один з кращих коммунікторов, здатних дійсно замінити кишеньковий комп'ютер і мобільний телефон, ставши універсальним помічником своєму власнику, який веде активний спосіб життя.