Ремонт iPad mini 2

  1. Особливості ремонту iPad Mini 2
  2. Допомога в Карбіксе
  3. Телефонуйте, що б не трапилося!

Легкий мініатюрний планшет Apple iPad Mini 2 заслужено займає своє місце серед найбільш вдалих моделей в лінійці. Його технічні характеристики дарують власникам радість від використання і дозволять гаджету залишатися актуальним ще довгий час. А за вартістю ремонту пристрій дасть фору новинці 4-го покоління.

Особливості ремонту iPad Mini 2

Одне з частих звернень пов'язано з перестали тримати заряд акумулятором. Корпус iPad Mini 2 нерозбірний, а батарея незнімна. Тому її самостійна заміна без спеціального інструменту та навички чревата неприємностями.

Тріснуте скло або некоректна робота тачскрін нерідко виявляються результатом падіння планшета або попадання рідини всередину. Якщо дисплейний модуль при цьому не пошкоджений, то в iPad Mini 2 можна відбутися заміною потерпілого компонента. Це значно знижує витрати на ремонт, чим вигідно відрізняє модель від більш пізньої четвертої.

Це значно знижує витрати на ремонт, чим вигідно відрізняє модель від більш пізньої четвертої

Ціни на ремонт apple ipad

Заміна тачскрін 1500 руб. Заміна дисплея 1800 руб. Заміна кнопки включення 2000 руб. Заміна кнопки HOME 1800 руб. Заміна кнопки гучності 2000 руб. Заміна акумулятора 1800 руб. Заміна задньої камери 2500 руб. Заміна передньої камери 2500 руб. Заміна динаміка 2400 руб. Заміна роз'єму живлення / usb 2500 руб. Заміна роз'єму навушників 2550 руб. Прошивка 1800 руб. Установка програм 1000 руб.

Повний прайс лист Розрахувати вартість ремонту

Допомога в Карбіксе

З усіма вищеописаними і багатьма іншими несправностями ми швидко і професійно справляємося в сервісному центрі «Карбікс». Крім гарантовано високої якості відновлювальних робіт ми піклуємося про витрати клієнта. Саме тому в ремонті IPad Mini 2 ми використовуємо виключно оригінальні компоненти. Якщо в планшеті згоріла материнська плата, ми ставимо нову з серійним номером Apple. Так, вона дорожче китайського аналога, але це окупається тривалістю стабільної роботи девайса і радістю власника.

Телефонуйте, що б не трапилося!

Замовити зворотній дзвінок