Russia Mega Set (Погода, годинник, живі шпалери, компас патріотів) »Андроїд скачати apk гри, програми, теми та шпалери, додатки, віджети, книги, відео і музику. Все для телефону на Google Android - Samsung, LG, HTC, Motorola, Acer, Sony Ericsson, Huawei, Alcatel, Dell, T-Mobile і інших на Android-Touch.ru

Слово «Патріотизм» в останні роки неабияк дискредитоване Слово «Патріотизм» в останні роки неабияк дискредитоване. Однак, пославши за це промені ненависті всякого роду «професійним патріотам», визнаємо: є в Росії люди, і їх чимало, які свою країну дійсно люблять. Як мінімум - називають Росію «своєї», а не «цією країною». Мабуть, саме для такої спільноти призначений красивий і функціональний пакет Russia Mega Set, що містить одночасно красиві патріотичні дизайнерські рішення і корисні додатки.

У пакет, зрозуміло, входять шпалери з російським прапором і символікою. У комплекті дванадцять статичних картинок на робочий стіл плюс одні анімовані живі шпалери. Незважаючи на загальну тематику, вони можуть забезпечити досить різноманітний вибір і не дадуть скучити.

Але крім приємних для патріота функцій, тут є і практичні додатки. Наприклад, віджети: в пакет входить погодний віджет і два різних віджета годин. Або компас, реалізований як окрема програма.

Погодний віджет тут досить просунутий, з багатими налаштуваннями. Підтримується показ погоди на три дні (а болем довгостроковим прогнозам вірити навряд чи варто), є можливість встановити кілька віджетів на один робочий стіл. Є перемикання між відображенням температури за Фаренгейтом і прийнятим в Росії - за Цельсієм. Зрозуміло, є автообновление і автоматичне визначення місцеположення.

Годинник також можна налаштувати на різні формати відображення, до того ж можна підібрати інтерфейс в стилі вибраних шпалер. Зрозуміло, присвячений Росії пакет додатків не може не підтримувати російську мову. У програму також вбудовано дві мелодії для будильника, проте вони-то якраз начисто позбавлені російського колориту.

Розробник St.World встиг на даний момент випустити цілу серію тематичних комплектів, присвячених різним країнам світу. Природно, ніяких патріотичних спонукань у них не спостерігається. Зате професіоналізм в наявності, що не може не радувати.

Увага! У Вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Назва: Russia Mega Set
Версія програми: 1.57 Rus
Платформа: не нижче Android 2.1

Завантажити: russia_mega_set.apk [10,58 Mb]

Додаток Russia Mega Set (Погода, годинник, живі шпалери, компас патріотів) імовірно підійде для смартфонів: Samsung Galaxy S II I9100, HTC EVO 3D + Incredible S + Desire HD, Motorola Atrix 4G + Milestone 2 + XT701, LG Optimus 3D P920, HTC Sensation, Sony Ericsson Xperia Arc S, Google Nexus S, Acer Liquid, Garmin-Asus A10, Huawei Ideos U8150 (і інших моделей).