Galaxy S III

Мобільні телефони можуть вибухати. Це сумно, але факт. Вибухають не тільки дешеві китайські апарати , але також продукція світових брендів . Днями в результаті вибуху Samsung Galaxy S III постраждала одна людина. Інцидент трапився в Швейцарії.

Читати далі

В даний час компанія Samsung підтвердила, що широкий спектр функцій, який південнокорейський гігант представив одночасно зі смартфоном Galaxy S IV , Незабаром буде доступний і для власників Galaxy S III .

Що являють собою ці функції?

Кілька годин тому компанія Samsung представила новий флагманський смартфон Galaxy S IV . Тепер можна порівняти наскільки сильно з апаратної точки зору Galaxy S IV відрізняється від попередника Galaxy S III. Інформація наведена в порівняльній таблиці:

Читати далі

Якщо вірити словам російського аналітика Ельдара Муртазіна, компанія Samsung крім анонсу нового флагманського смартфона Galaxy S IV, який відбудеться в ніч з 14 на 15 березня (за московським часом), представить ще й оновлену версію поточного флагмана Galaxy S III .

Читати далі

Більшість смартфонів, що продаються під локальними російськими брендами, дуже схожі один на одного: платформа MediaTek і підтримка двох SIM-карт присутня в абсолютній більшості таких моделей. Тим дивніше виявилося поява Highscreen Explosion, який можна порівнювати з Samsung Galaxy S III - так-так, саме так. При цьому за SGS III сьогодні доведеться віддати близько 20-25 тисяч рублів, а новинка від Highscreen обійдеться всього лише в 13.

Читати далі

Минулого тижня ми проводили паралелі між Blackberry Z10 і iPhone 5 . Сьогодні ви дізнаєтеся, чи під силу новітньому смартфону канадської компанії Blackberry (раніше RIM) змагатися з флагманським Samsung Galaxy S III . Давайте порівняємо специфікації двох видатних мобільних пристроїв.

Читати далі

На форумі XDA Developers була помічена цікава тема, в якій активно обговорюють причини таємничих «смертей»   вразливих   смартфонів Samsung   Galaxy S   III
На форумі XDA Developers була помічена цікава тема, в якій активно обговорюють причини таємничих «смертей» вразливих смартфонів Samsung Galaxy S III. За даними XDA Developers, деякі смартфони Samsung Galaxy S III через кілька місяців перестають працювати і перетворюються в засіб для розколювання горіхів.

Читати далі

Не дуже приємні новини для власників Samsung Galaxy S III і GALAXY Note II. Користувач ресурсу XDA-Developers, що іменує себе Alephazin, виявив в вищевказаних мобільних пристроях серйозну «діру», яка відкриває віддалений доступ до їх фізичної пам'яті. Шкідливі програми можуть використовувати уразливість для доступу до даних користувача. Теоретично, зловмисник здатний стерти з пам'яті інформацію і серйозно порушити роботу пристрою.

Читати далі

Компанія Samsung іноді відступає від рекламних роликів, де головними героями є смартфони iPhone, планшети iPad та картографічний сервіс Apple . У нових різдвяних роликах південнокорейський гігант рекламує смартфон Galaxy S III.

Читати далі

Компанія Samsung ніколи не упустить шанс потролліть Apple, особливо якщо є такий привід як заяву австралійської поліції . У двох великих містах Австралії, а точніше Мельбурні та Сіднеї, PR-служба Samsung поставила дві брудні машини: Volkswagen Type 2 і Nissan Patrol 4WD.

Читати далі

Samsung вже має в своєму портфоліо кілька відкидних чохлів з пластиковим кріпленням для таких мобільних пристроїв, як Note Galaxy II і Galaxy S III . Однак вони виявилися проблемними - задня кришка виконана з такого ж глянцевого матеріалу, як і стандартна тильна панель самого пристрою. Користувачі постійно скаржилися на те, що після нетривалого використання на ній швидко з'являлися подряпини. Дизайнери Samsung врахували цей момент і розробили нову лінійку захисних чохлів .

Читати далі

На сторінках нашого новинного порталу Hi-News.ru ми вже кілька разів показували вам різні способи «смертовбивства» різних гаджетів: то їх забивають на сміти молотком, то кидають з висоти кількох метрів, а буває і взагалі - подрібнюють в потужних блендерах . Слава всемогутньому YouTube!

Читати далі

У сегменті смартфонів високого класу не тільки Samsung Galaxy Note II отримає підтримку двох SIM-карт. У Китаї також вийде модифікація Galaxy S III з двома слотами SIM. В асортименті виробника новинка отримає маркування SCH-i939D і на відміну від Galaxy Note II , В якому можна встановити дві SIM-карти одночасно працюють в мережі GSM, тут один слот відведений на мережі GSM, а інший - на CDMA.

Читати далі

Аналітична компанія Strategy Analytics підбила підсумки на ринку смартфонів в третьому кварталі поточного року і назвала найбільш продаваний смартфон у світі. Ним став Samsung Galaxy S III , Який відібрав пальму першості у Apple iPhone 4S. По суті, це другий титул Samsung Galaxy S III, раніше він став найпопулярнішим Android-смартфоном . За даними ресурсу, в третьому кварталі 2012 року на ринок було відвантажено 18 мільйонів смартфонів Galaxy S III, що рівноцінно 11 відсоткам ринку.

Читати далі

У корейського гіганта Samsung свято. Компанія щойно повідомила про те, що їх флагманський смартфон Galaxy S III продався (саме продався, а не був поставлений) по всьому світу кількістю 30 мільйонів штук.

Читати далі

Пам'ятайте режим многооконной мультизадачности, яким Samsung нагородила фаблет Galaxy Note II за успіхи? Аналогічну функцію незабаром отримають власники смартфона Galaxy S III. Оновлення прибуде разом з новою прошивкою Android 4.1.2 .

Читати далі

Компанія Samsung випустила три нових промо-ролика за участю смартфона Galaxy S III . Цільовою аудиторією рекламної кампанії є американський ринок. На відміну від минулих сюжетів, в яких Samsung висміювала покупців Apple iPhone , Нова реклама концентрує увагу користувача на ключових особливостях телефону.

Читати далі

Що являють собою ці функції?