Sony Ericsson Walkman Mix

Sony Ericsson Walkman Mix - що це, реінкарнація легендарного бренду або просто спроба привернути покупця знайомим логотипом

Sony Ericsson Walkman Mix - що це, реінкарнація легендарного бренду або просто спроба привернути покупця знайомим логотипом? Слово Walkman повертає нас в давній час портативних плеєрів касет і компакт-дисків, в результаті чого з'являється ностальгія за старими добрими часами. Ризиковано грати на цих почуттях, але Sony Ericsson Walkman Mix сміливо бере на себе ризик відродження бренду Walkman з попелу в телефоні бюджетного класу. Звичайно це не сенсація в сучасному світі потужних смартфонів, але маючи скромний 3-дюймовий ємнісний дисплей, телефон має пару нових цікавих функцій.

Sony Ericsson Walkman Mix призначений, в першу чергу, для любителів музики на ходу. Підтримка пошукової технології Zappin, що дозволяє програти тільки фрагмент пісні і функція караоке, з якої ви зможете співати свої улюблені пісні, приводячи в жах ближнього, виділяють телефон серед інших моделей цього виробника, таких як Sony Ericsson XPERIA Play або Sony Ericsson Xperia Arc .

Дизайн Walkman Mix

Sony Ericsson Walkman Mix виглядає крихітним. Він важить всього 88 гр, і не занадто товстий - всього 14.3 мм. В цілому, в ваших руках, він виглядає як іграшка - з усіма «перевагами» пластикових деталей і ностальгічним брендом на корпусі.

3-дюймовий стійкий до подряпин ємнісний сенсорний екран має дозволом всього 240 х 400 пікселів. На передній панелі виділяється напівкругла кнопка «додому» - особливість останніх телефонів від Sony Ericsson (як смартфонів, так і простих телефонів). Такий великий розмір досить практичний при використанні, але він також допомагає впізнаваності бренду, так як ніяка інша компанія не має такого дизайну.

На додаток до стандартної клавіші блокування клавіатури і регулювання гучності, є спеціальна апаратна клавіша спуску затвора камери. Вона дозволяє швидко зробити фотографію і служить для переходу в меню камери, якщо ви ще не в ньому. 3,2-Мп камера з фіксованим фокусом розташована на задній панелі і не має спалаху. Використовуйте її в якості заміни основної камери.

Інтерфейс і функціональність

Інтерфейс і функціональність

Sony Ericsson Walkman Mix для роботи вимагає SIM-карту. І як тільки ви її вставите - можете приступити до роботи з незграбним графічним інтерфейсом SE Touch UI. Mix Walkman не смартфон, тому настройки зведені до мінімуму, і ви в основному зводяться до базових операцій. Але в бюджетом пристрою, це не повинно бути великою несподіванкою.

Функції Mix Walkman охоплюють всі основні завдання роботи з контактами і додатки обміну повідомленнями. На жаль, тут немає повної екранної QWERTY клавіатури, так що введення повідомлень на віртуальній клавіатурі з T9 дуже повільний.

Телефон обладнаний парою відмінних додатків для меломанів, нагадуючи нам, чому він носить ім'я легендарного бренду Walkman. Клавіша Zappin розташована зверху миттєво програє приспів пісні, так що ви можете отримати уявлення про невідому композиції без необхідності прослуховувати її повністю. Чесно кажучи, це не виглядає як найбільш корисна особливість. Ви можете також вибрати між короткою і довгою версією попереднього озвучування композиції. Функція Караоке знижує оригінальний рівень вокалу до мінімуму дозволяючи вам (і вашим друзям), відчути себе зіркою великої сцени. Це, напевно, наша улюблена річ в Mix Walkman, так як в більшості випадків вона відмінно справляється з придушенням вокалу.

Це, напевно, наша улюблена річ в Mix Walkman, так як в більшості випадків вона відмінно справляється з придушенням вокалу

Телефон також підтримує MicroSD карти до 32 Гб, але, на жаль, деякі основні операції, такі як копіювання / вставка файлів пропали безвісти. У телефоні взагалі немає файлового менеджера, так що використання SD карт, виявляється, проблематично. Ми сподіваємося, що ці питання будуть вирішені в остаточній версії телефону.

Камера і мультимедіа

Низькобюджетний чіп PNX4910 підтримує тільки 3-мегапіксельні камери з можливістю запису, в кращому випадку, QVGA відео. Не дивно, що в телефоні встановлено 3,2-мегапіксельна камера з фіксованим фокусом, без спалаху. Апаратна клавіша затвора камери робить зйомку зображень простий і зручною, але зйомка супроводжується дуже гучним звуком, змушуючи звертати увагу на камеру настільки скромного якості. Додаток дуже сире, без будь-яких спеціальних налаштувань.

Додаток дуже сире, без будь-яких спеціальних налаштувань

Коли справа доходить до відео, то тут все ясно і просто - натисніть кнопку запис на початку і стоп - в кінці. Низька якість QVGA, або 320 х 240 пікселів, підходить тільки для перегляду на маленькому екрані. Тут також немає ручного налаштування чого небудь.

Інтернет і зв'язок

Відсутність підтримки 3G є великим недоліком. Телефон має GPRS / EDGE і Wi-Fi, так що в апараті дійсно є Інтернет-браузер. Правда він дуже слабкий, ми повинні були були визнати що він насилу впорався навіть з простою веб-сторінкою. Ви не можете збільшити або зменшити масштаб, так як подвійне натискання і мультитач не працюють. Для гортання сторінки необхідно використовувати клавіші регулювання гучності.

Для гортання сторінки необхідно використовувати клавіші регулювання гучності

З комунікаційних можливостей, є також Bluetooth і FM-радіо з RDS, але немає GPS або картографічних додатків.

висновок

Вартість Sony Ericsson Walkman Mix досягає майже $ 170, але ми не думаємо що навіть при такій ціні телефон буде користуватися попитом. Зрештою, є ряд смартфоноф, які при тій же ціні, значно перевершують Mix Walkman в функціональності - наприклад Samsung Galaxy Mini.


Sony Ericsson Walkman Mix - що це, реінкарнація легендарного бренду або просто спроба привернути покупця знайомим логотипом?