Установка ПО на нетбук з Windows

  1. схоже

Установка програмного забезпечення на Нетбук з ОС Windows. Багато корисні програми для нетбука з ОС Windows можна завантажити безкоштовно. Так як нетбук має обмежені ресурси в порівнянні зі стаціонарним комп'ютером або лептопом, то софт для нього повинен бути швидким, легким і при тому функціональним.

В першу чергу, звичайно, слід поставити на нетбук антивірус. Безпека понад усе! Приклад хорошого безкоштовного антивіруса - AVG Anti-Virus від компанії GriSoft. Ще один варіант (також, зрозуміло, безкоштовний) - антивірус Avast Home Edition . В інтернеті можна знайти і інші програми, але не слід завантажувати та встановлювати все підряд, краще зупинитися на одному, але якісний продукт.

Браузер - абсолютно необхідна для нетбука річ. «Рідний» для Windows Internet Explorer, на жаль, не завжди хороший для подорожей в мережі. Тут буде дуже корисний найпопулярніший браузер в світі Mozilla Firefox. Альтернативи йому - Chrome або Opera. Кожен браузер має свої переваги і недоліки, вибирайте той, який виявиться придатним для ваших потреб.

Для спілкування в інтернеті вам знадобиться програма Skype, а також ICQ - мабуть, кращий вибір серед інших. Їх можна завантажити безкоштовно з офіційного сайту або будь-якого сервера.

Спеціальні програми, призначені для чищення реєстру, також слід встановити на свій нетбук. Реєстр Windows - це база даних, де зберігається величезна кількість даних про програми Windows. При активній роботі з нетбуком реєстр буде забиватися зайвою інформацією про «забутих» програмах і в підсумку система може почати виснути і «гальмувати». Тоді реєстр добре б почистити від сміття програмою Reg Optimizer.

Обов'язково потрібно встановити безкоштовний архіватор 7zip .

Безумовно, нетбуки використовуються ще й для перегляду фільмів. А це може стати проблематичним, якщо в системі немає кодеків - особливих додатків, які декодують дані з файлу в зображення і звук. Так що ще одна корисна програма - пакет кодеків K-lite codec pack full буде просто необхідна.

Нарешті, для роботи тривимірних ігор потрібен програмний прискорювач графіки - DirectX 9-11. Ця програма теж можна скачати безкоштовно - cкачать DirectX (1 Мб) . Отже, з перерахованими корисними програмами сучасні нетбуки будуть готові виконати будь-яку повсякденну завдання.

Тепер прийшов час пограти. Так, не дивуйтеся, на нетбуці теж можна грати, ось підбірка офіційно безкоштовних ігр для нетбука . Качайте, встановлюйте і грайте. Приємною роботи і розваг!

Гра Прорив Т-34 на нетбуці

*********

схоже

з Вашого власного сайту.