Авіаквитки Челябінськ - Крим від 4360 руб.

  1. Як купити дешеві авіаквитки з Челябінська до Криму? Найоптимальніший спосіб придбати дешеві квитки...
  2. Субсидовані авіаквитки до Криму
  3. Маршрут перельоту Челябінськ (CEK) - Сімферополь (SIP)

Як купити дешеві авіаквитки з Челябінська до Криму?

Найоптимальніший спосіб придбати дешеві квитки на літак до Криму з Челябінська - запланувати свою відпустку на кримських курортах заздалегідь і зайнятися пошуком авіаквитків за 2-3 місяці до призначеної дати. Таким чином ви зможете забронювати найвигідніші пропозиції від авіакомпаній, а також у вас з'явиться можливість оплатити квитки на літак в розстрочку.

Таким чином ви зможете забронювати найвигідніші пропозиції від авіакомпаній, а також у вас з'явиться можливість оплатити квитки на літак в розстрочку

На нашому сайті ви можете порівняти ціни на квитки на авіарейси до Криму з Челябінська від всіх авіакомпаній і квиткових агентств і вибрати відповідний вам варіант перельоту. У результатах пошуку ви отримаєте досить важливої ​​інформації:

  • час вильоту і тривалість перельоту Челябінськ - Крим;
  • найнижчі з доступних цін на авіаквитки в Крим;
  • вибрати прямий рейс до Сімферополя або з пересадками.

Календар низьких цін на квитки в Крим

Вказані ціни на переліт в обидва кінці - з Челябінська до Криму і назад.

Субсидовані авіаквитки до Криму

В рамках програми субсидування авіаперельотів в Сімферополь держава компенсує авіаперевізникам частина вартості квитків під час курортного сезону, що дозволяє значно знизити ціни на перельоти.

У 2016 році розширено список міст, що беруть участь в держпрограмі. надаватися субсидія будуть авіаквитки в Сімферополь з 57 міст Росії (замість 43 міст в 2015 році) - Абакан, Анапа, Архангельськ, Астрахань, Барнаул, Білгород, Брянськ, Бугульма, Владикавказ, Волгоград, Воронеж, Єкатеринбург, Іваново, Іжевськ, Іркутськ, Казань, Кемерово, Кіров, Кострома , Краснодар, Красноярськ, Курган, Курськ, Липецьк, Магадан, Магнітогорськ, Махачкала, Мінеральні Води, Мурманськ, Нальчик, Нижньовартовськ, Нижньокамськ, Нижній Новгород, Новокузнецьк, Новосибірськ, Омськ, Оренбург, Пенза, Перм, Псков, Ростов-на-Дону , Самара, Саратов, Ставрополь, Сургут, Томськ, Тюмень, Улан-Уде, Уфа, Ульяновськ, Ханти -Мансійск, Чебоксари, Челябінськ, Череповець, Чита і Ярославль.

Однак, в 2016 році субсидії поширюються тільки на молодь до 23 років, жінок старше 55 років і чоловіків старше 60, а також інвалідів 1-ої групи (і їх супроводжуючих), інвалідів дитинства 2-ий або 3-ї групи. Купити субсидовані авіаквитки можна на період з 1 травня по 30 листопада 2016 г. Кількість місць на рейсах по спец тарифами обмежена.

Маршрут перельоту Челябінськ (CEK) - Сімферополь (SIP)

  • Відстань від Челябінська до Сімферополя - 2249 кілометрів
  • Середній час перельоту Челябінськ - Крим - 6 год 15м

Популярні напрямки перельотів до Криму

* Вказана вартість найдешевших квитків до Криму, знайдених нашими користувачами за останні 72 години. Чи не є публічною офертою.

Як купити дешеві авіаквитки з Челябінська до Криму?