У США помер найстаріший ветеран Другої світової війни

Змінити розмір тексту: AA

У США помер найстаріший ветеран Другої світової війни Річард Овертон. Йому було 112 років і за своє довге життя чоловік встиг багато побачити. У рідному місті Остін, де він жив довгий час, його ім'ям названа вулиця.

Річард Овертон потрапив до лікарні минулого тижня з пневмонією. Зусилля лікарів не принесли результату, серце чоловіка перестало битися минулого тижня. Прощатися з ветераном прийде все місто, адже він давно міська легенда.

Овертон народився в 1906 році і три роки служив в армії під час Другої світової в складі авіаційного інженерного батальйону на різних островах Тихого океану, в тому числі був в Перл-Харборі, на Окінаві і Іводзімі. Спогади про ті страшні роки були найулюбленішою темою довгожителя. «Я забув все це», визнавався ветеран.

«Я забув все це», визнавався ветеран

У США помер найстаріший ветеран Другої світової війни

Зате до останнього Річард Остін насолоджувався життям. У травні цього року, в день свого 112-річчя, чоловік зізнався, що курить з 18 років і продовжує це робити незважаючи на поважний вік, тільки перейшов на сигари, головне не вдихати дим. Довгожитель любив побавитися хорошим віскі, пляшку якого в честь свята підніс ветерану мер міста, - повідомляє телеканал Fox News .

До останнього Остін продовжував водити машину і тільки два роки тому відмовився від самостійних поїздок за кермом.

До останнього Остін продовжував водити машину і тільки два роки тому відмовився від самостійних поїздок за кермом

Довгожитель не відмовляв собі в радощах: любив сигари і хороший віскі

ДЖЕРЕЛО KP.RU