Процесори Techwell йдуть в автомобільні монітори

Компанія Techwell, що спеціалізується на проектуванні мікросхем для змішаної обробки сигналів, призначених для застосування в автомобільній техніці, охоронних системах і пристроях споживчої електроніки, підготувала лінійку дисплейних процесорів TW88xx. Вироби розраховані на використання в автомобільних рідкокристалічних моніторах.

В даний час ринок автомобільних дисплеїв перебуває на підйомі: цьому сприяє попит на бортові приймачі глобальної супутникової навігації, «електронні дзеркала заднього виду», розважальні системи з функціями перегляду відеозаписів.

За даними Telematics Research Group, обсяг поставок навігаційних, розважальних та інформаційних бортових систем виросте за п'ять років з 16,5 млн. Одиниць (дані 2004 року) до 47,2 млн. Одиниць в 2009 році. Іншими словами, обсяг ринку збільшується на 23% щорічно.

Компанія Techwell, що спеціалізується на проектуванні мікросхем для змішаної обробки сигналів, призначених для застосування в автомобільній техніці, охоронних системах і пристроях споживчої електроніки, підготувала лінійку дисплейних процесорів TW88xx

Спроектовані спеціально для автомобільних дисплеїв, процесори TW88xx мають вбудовані контролери синхронізації і можуть бути безпосередньо пов'язані з великою кількістю малогабаритних ЖК-панелей виробництва LG.Philips, Sharp, TMD, Hitachi, AU Optronics і інших компаній.

Модель TW8806 вже випускається серійно. Ознайомчі зразки TW8810 повинні з'явитися в поточному кварталі, а масовий випуск цих мікросхем планується почати в другій половині 2007 року.

джерело: Techwell