KLO змінює тарифікацію на зарядку електромобілів - HEvCars

після недавнього анонса - диференційний підхід до тарифікації електромобілів, як частина нової політики мережі заправних комплексів KLO, все-таки став реальністю.
Це зажадало доопрацювання додатка OnCharge, через яке відбувається зарядка в мережі АЗС KLO. Відтепер система стала більш індивідуальною, а тарифікація вартості зарядки відбуватиметься в залежності від потужності інвертора електрокара. після недавнього   анонса   - диференційний підхід до тарифікації електромобілів, як частина нової політики мережі заправних комплексів KLO, все-таки став реальністю

Тарифікація залежно від потужності інвертора електромобіля © klo.ua

Зарядка доступна тільки з додатком OnCharge, після установки якого, в інтерактивній карті програми потрібен вибрати відповідний комплекс, під'єднати штекер до вашого електрокару і натиснути кнопку старту зарядки в меню програми. Процес зарядки повністю контролюється з екрану телефону, а по його закінченню на смартфон приходить відповідне сповіщення.

На 9 великих АЗС KLO в Києві і передмісті в наявність є зарядні станції потужністю 7 і 22 кВт фірми Circontrol іспанського виробництва. Комплекси оснащені зарядками типу Mennekes і перехідниками під японський тип J1772.

Комплекси оснащені зарядками типу Mennekes і перехідниками під японський тип J1772

Карта зарядних станцій для електромобілів в мережі АЗК KLO © klo.ua

Проект по розширенню мережі зарядних станцій і введенню новацій e-mobility знаходяться в пріоритетних планах компанії KLO, яка як ніхто розуміє перспективи в розвитку даної галузі.

За матеріалами: klo.ua. підготував: hevcars.com.ua

Ще цікаве пишуть по темі

HEVCARS 🔌 Автор

Читайте найцікавіші новини і статті про електрокарах в Telegram і Facebook !