Asus на виставці в Барселоні представила новий пристрій-трансформер

Новий Padfone являє собою досить непоганих характеристик смартфон на Android 4.0 з 4,3-дюймовим дисплеєм Super AMOLED роздільною здатністю 960 × 540, розповідає cyberstyle.ru . Він працює на 2-ядерному процесорі Qualcomm Snapdragon S4 з 1 ГБ оперативної пам'яті. Флеш-пам'яті теж чимало - 16 ГБ. Телефон підтримує LTE (правда, спочатку буде випущена версія без LTE), оснащений модулями Bluetooth 4, GPS, слотом для карт microSD. Є вихід microHDMI. Ємність акумулятора - 1520 мА * ч. Товщина телефону - 9,2 мм. Оглядачі характеризують телефон легким, якісно зібраним і приємним на дотик. Інші характеристики схожі з Pad 300, відзначає itnovosti.org.ua .

Найцікавіше починається, коли ми поміщаємо телефон всередину відсіку на задній частині планшета. Планшет цей Asustek воліє називати просто док-станцією, що, мабуть, підкреслює відсутність у нього власних «мізків», які, власне, і привносить смартфон. Якщо помістити одне в інше, весь вміст смартфона буде виведено на 10-дюймовий сенсорний дисплей. Підключивши до планшета клавіатуру, можна досить комфортно попрацювати. Причому попрацювати саме з телефоном - в чому і полягає головна особливість рішення. У планшета є власний акумулятор, який збільшує час роботи в кілька разів.

Робота на планшеті підхоплюється рівно в такому ж стані, як вона була перервана на телефоні. Наприклад, можна почати дивитися відео на телефоні, вставити його в планшет і продовжувати дивитися на планшеті з цього ж моменту. А якщо вам раптом подзвонять, виручить стилус - він оснащений Bluetooth і діє як бездротова гарнітура. Також є HDMI, GPS-навігатор, підтримка стандартів зв'язку WCDMA і HSPA +. Вбудований динамік, мікрофон, регулятор гучності і кнопка прийому виклику. Смартфон також сумісний з док-станцією від Transformer Prime.

Новий Padfone являє собою досить непоганих характеристик смартфон на Android 4

cyberstyle.ru

В результаті такої комбайн успішно заміняє смартфон, планшет і ноутбук, пише tdaily.ru . Коштувати пристрій буде, зрозуміло, менше, ніж всі ці вироби окремо, але економія грошей і місця в сумці - це не найголовніше.

По-перше, вам не потрібно синхронізувати дані між трьома пристроями, так як вони зберігаються в одному місці. По-друге, ви використовуєте одну SIM-карту для всіх комунікацій, вам потрібно заводити кілька номерів - один для голосу і інтернету зі смартфона, другий для інтернету з планшета, третій для USB-модема ноутбука. По-третє, планшет і його док-станцію можна використовувати не тільки за прямим призначенням, але і для підзарядки акумулятора смартфона, завдяки чому можна забезпечити смартфону в 9 разів більшу автономність у порівнянні зі звичайним.