Батарея для ноутбука Samsung, акумулятор для ноутбука Самсунг

  1. Правильна експлуатація батареї для ноутбука Samsung
  2. Калібрування батареї ноутбука Samsung
  3. Етапи калібрування батареї ноутбука Самсунг
  4. Ціна нової батареї для ноутбука Samsung

Незважаючи на те, що рекламні оголошення обіцяють покупцям те, що батарея для ноутбука Samsung прослужить своєму власникові кілька років, насправді, термін її життя дещо коротший. Багато в чому це пов'язано з неправильною експлуатацією пристрою і його зберіганням.

Акумулятор для ноутбука Samsung як і для ноутбука Lenovo IdeaPad G780 не слід зберігати при високій температурі або біля вікна, де на нього падають прямі сонячні промені. Час від часу слід здійснювати повний цикл перезарядження пристрою, щоб не дати йому втратити свою ємність.

Акумулятор для ноутбука Самсунг починає втрачати свою ємність через рік-два після активного використання і ніякі хитрощі не приведуть до її відновлення до початкового значення.

Оптимальним рішенням буде купити батарею для ноутбука Самсунг в офіційному магазині виробника і замінити старий акумулятор на новий.

Правильна експлуатація батареї для ноутбука Samsung


Правильна експлуатація допоможе вам значно продовжити термін служби акумулятора. Турботу про батарею слід почати відразу ж після придбання лептопа. Проведіть кілька повних циклів розрядки-зарядки відразу після покупки пристрою.

При цьому, не слід насамперед розряджати батарею повністю, так як це, навпаки, призведе тільки до зменшення її ємності.

Насамперед потрібно дозаряда пристрій повністю, і тільки після цього приступати до його розрядці, пропрацювавши на ноутбуці так довго, щоб він відключився сам.

Також виробником не рекомендується заряджати акумуляторні батареї для ноутбуків Samsung довше, ніж потрібно.
до меню ↑

Калібрування батареї ноутбука Samsung


Батарея для ноутбука Самсунг складається з двох основних компонентів: контролера і перезаряджаються елементів, службовців для акумулювання електричного заряду. Контролер «інформує» операційну систему про рівень заряду батареї і про температуру самого пристрою.

Неправильна калібрування батареї ноутбука Samsung призводить до того, що акумулятор виходить з ладу набагато швидше, відповідно, вам вже скоро знову доведеться купити акумулятор для ноутбука Самсунг.

Неправильна калібрування батареї ноутбука Samsung призводить до того, що акумулятор виходить з ладу набагато швидше, відповідно, вам вже скоро знову доведеться купити акумулятор для ноутбука Самсунг

Це пов'язано з тим, що саме контролер відповідає за вимкнення лептопа після закінчення заряду батареї. Але внаслідок неправильної калібрування може статися така ситуація, що ноутбук буде вимикатися ще до того, його батарея розрядиться повністю, так як контролер передасть в операційну систему неправильну інформацію.

Наприклад, 40% заряду акумулятора може вистачити ще на дві години роботи, але якщо, згідно контролера, це значення дорівнює 0%, ноутбук буде вимкнений.

Неправильна калібрування призведе до того, що ноутбук буде набагато менше працювати без підзарядки, а батарея прослужить вам набагато менше.

до меню ↑

Етапи калібрування батареї ноутбука Самсунг

  1. Для калібрування ноутбука відключіть в налаштуваннях електроживлення використання сплячого режиму при низькому заряді акумулятора.
  2. Там же слід прибрати галочки для відключення HDD, екрану і заставки особливо якщо це ноутбук HP Pavilion G7 2160sr або ноутбук HP Pavilion Sleekbook 15 B157SR .
  3. Після цього вам слід розрядити пристрій до нуля, дочекавшись моменту, коли ноутбук виключиться.
  4. Після цього вам слід негайно підключити лептоп до мережі і довести заряд батареї до 100%. Калібрування завершена.

до меню ↑

Ціна нової батареї для ноутбука Samsung

Купити батарею для ноутбука Samsung можна за 1000-3000 рублів. Заміна акумулятора зазвичай здійснюється за ціною в межах 200-300 рублів. Вартість послуги фахівця по ремонту батареї близько 2000 рублів, а для ноутбука HP ProBook 4530s і ноутбука HP ProBook 4540S взагалі 4000 рублів.

Збираючись купити акумулятор для ноутбука Samsung, не намагайтеся заощадити на китайських аналогах, які можуть привести до пошкодження всього пристрою.