Батарея iPhone 6s стала на 5% менше

У покупців нових смартфонів Apple iPhone 6s, анонсованих напередодні, буде як мінімум один привід турбуватися. І так не видатна автономність пристрою могла погіршитися через зменшення ємності батареї.

Нагадаємо, в iPhone 6 встановлюється літієво-іонний акумулятор ємністю 1810 мА * год. У відеоролику про iPhone 6s, показаному на презентації 9 вересня, спостережні користувачі розглянули маркування батареї iPhone 6s. Якщо в відео немає помилки, ємність акумулятора знизилася до 1715 або приблизно на 5%.

Батареї iPhone довелося «потіснитися», щоб в корпусі вмістився новий шар ємнісних датчиків, які розпізнають силу натискання на екран, а також забезпечує високоінформативними тактильну віддачу вібромотор Taptic Engine.

Незважаючи на зменшення батареї iPhone 6s наростив габарити і вага. Новинка ширше попередника на 0,1 мм, довшим на 0,2 мм і товщі на 0,2 мм. Вага виріс значніше: з 129 до 143 грамів у iPhone 6s і зі 172 до 192 грамів у iPhone 6s Plus. Тобто компактна модель стала навіть більш важкою, ніж був у свій час iPhone 4s (140 г), це тепер найважчий iPhone в історії.

джерело: MacRumors

Поділіться новиною: