Київ, Україна: Купити ASUS Батарея ASUS A696, Акумулятор: продаж і доставка. Батарея для ASUS A696, кишенькові комп'ютери Palm і Pocket PC, периферію і аксесуари в Магазині долоньок. Qtek LOOX iPAQ T-Mobile i-mate Dell Fujitsu-Siemens ASU ...

Акумуляторні батареї

Код товару в магазині долоньок: 1215. Дивитися всі товари марки ASUS .
Код товару в магазині долоньок: 1215 Ваша ціна:
($ 40.00)

Літій-іонні (Li-ion) акумулятори практично не схильні до ефекту пам'яті і вважають за краще заряджене стан розрядженому. Їх можна ставити на заряд в будь-який момент і тримати в зарядному пристрої скільки завгодно довго. Зарядні пристрої для Li-ion акумуляторів після закінчення заряду автоматично відключаються, оскільки Li-ion акумулятори можна перезаряджати. Важлива особливість Li-ion акумуляторів - це необхідність їх зберігання тільки в зарядженому стані.
Незважаючи на більш високу стійкість акумуляторів цього типу, все ж при їх експлуатації спостерігається зниження ємності, що призводить до скорочення часу роботи акумулятора без підзарядки. Для запобігання зниженню ємності батареї слід дотримуватися наступних рекомендацій:
- на початку експлуатації нового акумулятора провести 4-5 повних циклів заряд / розряд. У цьому випадку акумулятор набере свою максимально можливу ємність;
- в процесі експлуатації акумулятора слід намагатися не заряджати акумулятор до неповною ємності, при його частковому розряді.
- раз в 1-2 місяці, проводити тренування акумулятора 2-3 циклами повного заряду / розряду.
- для більшої зручності експлуатації рекомендується придбати настільний зарядний пристрій і додатковий акумулятор. Так Ви можете заряджати одночасно і пристрій з його стандартним акумулятором і додаткову батарею одночасно. У разі повного розряду основної батареї використовувати запасну - це дозволить завжди, навіть не витрачаючи додаткових зусиль і часу, найбільш правильно експлуатувати Вашу акумуляторну батарею.

Виробник: ASUS
Гарантія: 1 міс.