Купити акумулятори та зарядні пристрої Metabo

Акумуляторний інструмент стає все більш популярним не тільки в середовищі любителів, але часто і професіоналів Акумуляторний інструмент стає все більш популярним не тільки в середовищі любителів, але часто і професіоналів. Пояснюється все досить просто. Хоча такі інструменти не мають великої потужності, але зате вони відрізняються дивовижною мобільністю. Крім того, вони незамінні в місцях, де немає електрики. Раніше в таких ситуаціях використовували тільки бензинові інструменти, галасливі і вимогливі.

Сьогодні і різні майстри, і співробітники аварійних служб мають два набори інструментів, мережевий і незалежний, щоб в разі відключення напруги можна було продовжувати роботу. Великим плюсом є і те, що не потрібно возитися з проводами - кабелями подовжувачів та ін. Акумуляторний інструмент metabo дуже затребуваний в середовищі меблевиків і працівників автосервісу.

Компанії, що випускають електроінструменти, не просто йдуть в ногу з часом - вони, як мінімум, на крок вперед випереджають попит на новинки. Так, компанія «Метабо», відомий виробник великої серії електроінструментів, виготовляє різноманітні акумулятори, які підходять практично для всіх моделей інструментів - дрилів metabo , гайковертов metabo та ін.

І якщо у вас виникає, наприклад, питання, де купити акумулятор для шуруповерта, загляньте на сайт   інтернет-магазину «Метабо інструмент» І якщо у вас виникає, наприклад, питання, де купити акумулятор для шуруповерта, загляньте на сайт інтернет-магазину «Метабо інструмент» . Це один з найбільших в Україні інтернет-магазинів по продажу електроінструментів Метабо , витратних матеріалів metabo і інших пристосувань від виробника. Акумулятор Метабо в асортименті представлений на сайті інтернет-магазину «Метабо інструмент». Ви зможете тут купити акумулятор для шуруповерта. Причому використання декількох акумуляторів дозволить скоротити час простоїв через їх зарядки.

А новинка від компанії, безсумнівно, порадує шанувальників інструменту «Метабо». Це акумулятор Метабо ємністю 5.2 Aч. Він може працювати з усіма справжніми і майбутніми 18-вольтовими інструментами, крім того, даний блок підходить до всіх зарядних пристроїв. Ви зможете працювати на 75% довше без підзарядки, ніж це було можливо з акумуляторним блоком МЕТАБО 4.0 Aч . Такого запасу «харчування» досить більш ніж на один робочий день.

Вибір типу буде грунтуватися на доступною вартості і частоті використання.

Нікель-кадмієвий акумулятор істотно застарів. Однак все ще конкурує з більш сучасними. Плюсом є низька вартість, а мінусом - ефект пам'яті. При недотриманні циклу ємність може істотно впасти аж до виходу з ладу.

Металогідридний акумулятор дорожче свого нікель-кадмиевого попередника. Ефект пам'яті не прибраний, хоч і мінімізований. Ємність значно зросла, а рівень саморозряду впав.

Літій-іонні батареї позбавлені ефекту пам'яті і інших недоліків попередніх побратимів, проте володіє і своїми мінусами. Так, він не переносить перезарядки і повної розрядки.

Підводячи підсумок під всім написаним вище, слід зазначити, що металлогидрідниє акумулятори найкраще підходять для побутових потреб, завдяки низькій ціні і зручності у використанні.

Ємність батареї впливає на те, скільки годин буде працювати шуруповерт. Найменша вона у нікель-кадмиевого акумулятора, але і її цілком вистачає для побутових потреб. Їли ж у вас столярний цех або ви вирішили побудувати будинок, зверніть свою увагу на акумулятори на літій-іонної основі.

У нашому інтернет-магазині Ви зможете купити акумулятор Metabo для шуруповерта. Широкий вибір і професійна консультація дозволить Вам вибрати акумулятор спеціально для Ваших потреб.

Компанія «Метабо» надає ще більше свободи і незалежності від розетки.