Неможливо зарядити телефон акумулятор ноутбука

  1. Профілактика - стежте за зарядкою акумулятора на ноутбуці

Відомо, ноутбук- це переносне комп'ютерний пристрій, яке має батарею, яка може неодноразово повторно заряджатися

Відомо, ноутбук- це переносне комп'ютерний пристрій, яке має батарею, яка може неодноразово повторно заряджатися. До літій іонним акумуляторним батареям пред'являються такі вимоги, як герметичність і досить висока питома ємність.

Коли портативний пристрій працює, то відбувається безперервний баланс між живленням від самого акумулятора і від мережі. Надає такого роду баланс спеціалізований драйвер, який є в кожній операційній системі. Контролювати рівень зарядки батареї можна різними способами, але бувають випадки, коли складно об'єктивно визначити чому більше не заряджається акумулятор ноутбука. Для цього застосовують такі непрямі методи як:

  • Вимірювання на клемах напруги;
  • Підраховується кількість електрики, яке пішло в батарею.

Ці методи можуть комбінуватися, а при використанні алгоритму, стає можливим визначити рівень зносу батареї.

У тому випадку, коли більше не заряджається акумулятор таких ноутбуків як ASUS, DELL, Samsung, ACER, HP, Toshiba, Sony Vaio, Fujitsu-Siemens, LG, Roverbook, Panasonic, Lenovo, Apple і інших, не слід панікувати, адже це не означає відразу зазначу, що він вийшов з ладу, так як може батарея вже повністю зарядилася. Для цього необхідно її від мережі відключити і працювати на портативному пристрої, поки вона знову не розрядиться.

Якщо спеціальні чіпи харчування подадуть небезпечний сигнал і піде запис драйвером про повної розрядки батареї, то потрібно відключити обов'язково відразу пристрій. Далі включити заново в мережу і, не починаючи завантажувати пристрій глянути на індикатор, який знаходиться збоку корпусу машини.

Якщо ноутбук нормально заряджається, індикатор засвітиться жовтим кольором. Після потрібно витягти акумулятор і обстежити його вид, очистивши все для цього контакти. Потім знову вставити в пристрій і якщо ноутбук все одно не заряджається, то поломка, напевно, криється в самому пристрої. Щоб діагностувати несправність батареї, потрібно спробувати вставити її в інший пристрій. У разі своєї несправності батарея заряд не повинна віддавати.

Профілактика - стежте за зарядкою акумулятора на ноутбуці

Завжди стежте за зарядкою акумулятора на екрані ноутбука, так як якщо вона повністю не заряджається, то збільшується навантаження на пристрій. Як правило, така ситуація виникає, якщо користувач застосовує ноутбук не в одному напрямку, тобто слухає музику і одночасно викачує фільм. До того ж, акумулятор ноутбука здатний зношуватися, тому його потрібно час від часу міняти.

Іноді перебитий шнур живлення чи ні в електромережі напруги, можуть стати причиною, чому не заряджається акумулятор в ноутбуці. Ці недоліки легко усунути, ніж вихід з ладу контролера харчування або програмний збій в роботі BIOS. Ці несправності самостійно не рекомендується усувати, краще звернутися в сервісний центр.

Якщо не вийшло вирішити проблему самостійно, то Ви можете звернутися до нас за заміною роз'єму живлення ноутбука , Або можете замовити кур'єра по телефону (812) 309-29-27.