Ремонт iPhone 4 і айфон 4S в Мінську Ціни

  1. Калькулятор вартості ремонту Вибери свої несправності і дізнайся вартість. * * Пропозиція не є...
  2. Як відбувається ремонт айфона 4 / 4s
  3. Типові несправності iPhone 4 та 4s
  4. Ремонт iPhone 4 і 4s в «AvenueGroup»

Калькулятор вартості ремонту

Вибери свої несправності і дізнайся вартість. *

* Пропозиція не є публічною офертою, ціни наведені для ознайомлення.

Чи не можете зв'язатися з друзями та знайомими, оскільки потрібний ремонт iPhone 4 / 4s? Не варто сильно турбуватися, якщо випадково розбився екран або раптом зовсім невчасно перестав включатися ваш улюбленець. фахівці сервісного центру «AvenueGroup» в Мінську гарантують високоякісний і найголовніше швидкий ремонт айфона 4 і 4s не залежно від рівня складності несправності, включаючи проблеми з системною платою. Ми швидко усунемо наслідки контакту апарату з асфальтом або відновимо дані після контакту з водою.

Наш центр оснащений необхідним для діагностики та проведення ремонту сучасним обладнанням. Завжди є в наявності найбільш поширені оригінальні запчастини. Рівень підготовки інженерів компанії і більш ніж 5-ти річний їх досвід роботи з технікою Apple, а також постійна наявність оригінальних деталей дозволяє виробляти основні види ремонту протягом 1 години.

Вартість робіт по ремонту iPhone 4 і 4s

Нижче наведені ціни на основні види ремонту айфона 4 / 4s. У цю вартість вже включена ціна необхідних деталей і витратних матеріалів.

Як відбувається ремонт айфона 4 / 4s

Всім відомо високу якість продукції Apple, яка відрізняється високою надійністю і рівнем використання передових технологій. Але ніхто не застрахований від падінь айфона, попадання всередину вологи або пошкоджень корпусу.

Щоб здати в ремонт iPhone 4 / 4s, потрібно прийти в наш сервісний центр за адресою м Мінськ, вул. Румянцева 13, офіс 1. Далі інженерами компанії проводиться діагностика несправності, узгоджуються вартість і терміни ремонту. Після завершення ремонту ви перевіряєте працездатність апарату і оплачуєте послуги компанії. Важливо, що при необхідності замовлення дуже специфічних деталей для проведення ремонту вам не доведеться вносити за них попередню оплату.

Типові несправності iPhone 4 та 4s

Найбільш часто до нас звертаються клієнти з проханням провести заміну скла айфона 4 / 4s. Заміна екрану, скла і тачскрін проводиться комплексно, оскільки починаючи з 4 моделі вони виконані у вигляді єдиної конструкції з захисного скла клеєного з LCD дисплеєм.

Буває, що при падінні розбивається не тільки дисплей, але і скло на задній кришці айфона 4 і 4 s. Це несправність усувається шляхом заміни задньої кришки.

Несправності зі звуком зазвичай з'являються через дефекти мікрофона або динаміків. Ще одна відома біда iPhone 4 і 4s - несправність акумуляторної батареї, а також шлейфу роз'єму зарядки. Ці проблеми в айфоне зазвичай вирішується шляхом повної заміни несправних елементів.

Ремонт iPhone 4 і 4s в «AvenueGroup»

Сервісний центр «AvenueGroup» здійснює всі види ремонту айфона 4 і 4s на вигідних для замовника умовах. Висока якість проведення ремонтних робіт підтверджується гарантійними зобов'язаннями компанії. Розуміючи, які незручності ви відчуваєте через поломки iPhone, ми реанімуємо його в найкоротші терміни.

Ми відповімо на наявні у вас питання за телефонними номерами +375 (33) 365-44-22 , +375 (29) 365-44-22 .

Чи не можете зв'язатися з друзями та знайомими, оскільки потрібний ремонт iPhone 4 / 4s?