Ремонт материнської плати ноутбука. Заміна південного (північного) моста відеочипа на ноутбуці Київ

Ноутбук - це зручний і компактний комп'ютер Ноутбук - це зручний і компактний комп'ютер. Однак його компактність є причиною його складності і затруднительности в обслуговуванні. Наприклад, більшість персональних комп'ютерів мають материнську плату, на якій розміщуються різні порти і роз'єми для різного роду компонентів комп'ютера, які підключаються до материнської плати. На відміну від ПК материнська плата ноутбука містить в собі безліч електронних компонентів, які напаяні безпосередньо на материнську плату. Переконливим прикладом може бути відеокарта, яка часто є окремим компонентом системи для ПК і підключається до материнської плати комп'ютера за допомогою спеціального слота. Однак материнська плата ноутбука в основному має інтегровану відеокарту.

Саме з цих причин, материнська плата, мабуть, найважливіша частина ноутбука. Материнська плата ноутбука через свою величезної складності теж не проста в ремонті. У процесі ремонту материнської плати потрібно бути вкрай уважним і обережним.

При виході з ладу материнської плати, не варто ризикувати і намагатися самостійно її полагодити, це може привести до непоправного пошкодження материнської плати. Ремонт материнської плати, як правило, не дешевий, але практично завжди набагато дешевше покупки нового ноутбука або нової материнської плати.

Наступні симптоми є індикаторами виходу з ладу материнської плати:

  • Ноутбук не включається, що не заряджає батарею, не реагує на кнопку включення.
  • Ноутбук включається, заряджає батарею, однак нема зображення на матриці.
  • Ноутбук циклічно перезавантажується.
  • Ноутбук працює нестабільно, вимикається, перезавантажується, періодично пропадає зображення, видає синій екран смерті.
  • Ноутбук не розпізнає батарею, не працює від батареї, що не заряджає батарею.
  • Ноутбук включається, завантажує операційну систему, але порти USB не працюють, не працює клавіатура і тачпад.

Сервісний центр ASKAND надає послуги по ремонту материнських плат ноутбуків таких виробників як APPLE, ACER, ASUS, COMPAQ, DELL, EMACHINES, HEWLET PACKCARD, ROVERBOOK, FUJITSU, MSI, IBM, LENOVO, LG, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA.

Довіряючи нам свій ноутбук, Ви будете приємно здивовані якістю виконаних робіт, а також ціною і швидкістю виконання ремонту.