Ремонт планшетів Nomi

  1. Ремонт планшетів Nomi: етапи ремонту
  2. Ремонт планшетів Nomi: переваги сервісного центру «Мій Ремонт»

Для сучасної людини планшет - це необхідний щоденний помічник. Якщо з ним відбувається поломка дуже важливо швидко і якісно відновити коректну роботу. Наш сервіс центр спеціалізується на ремонт планшетів Nomi. Ми можемо виконати ремонт будь-якої складності, як апаратної частини, так і програмне відновлення.

Ремонт планшетів Nomi: етапи ремонту

  1. Консультація, менеджер сервісного центру надасть консультацію по ремонту планшета Nomi, як в телефонному режимі, так і при прийомі техніки. Зателефонувавши за нашими номерами можна уточнити наявність необхідної деталі і цінову вилку ремонту планшета з будь-якою несправністю.
  2. Прийом планшета в майстерні по вул. Старовокзальна 24 і первинний огляд.
  3. Діагностика планшета інженером СЦ «Мій Ремонт» і підбір оптимального методу ремонту. Це може бути модельний, компонентний і програмний ремонт планшета Nomi.
  4. Узгодження ходу ремонту та вартості з власником.
  5. Виконання необхідних робіт, заміна комплектуючих, перевірка майстром.
  6. Видача робочого планшета власнику.

Зламався планшет Nomi? Довірте його ремонт команді фахівців нашого центру!

Ремонт планшетів Nomi: переваги сервісного центру «Мій Ремонт»

  1. Безкоштовна діагностика техніки.
  2. Оперативні терміни ремонту (деякі програмні відновлення можна виконати від 30-60 хвилин). В середньому апаратний ремонт з діагностикою тривати від 1-5 робочих днів.
  3. Зручне місце розташування сервісу.
  4. Безкоштовна консультація майстра.
  5. Доступні ціни ремонту які не б'ють по кишені.
  6. Гарантія на всі виконані роботи і замінені деталі.

Ремонт планшетів Nomi: ціна

У таблиці нижче вказана вартість основних видів ремонту планшетів Nomi (Номі). У таблиці вказана орієнтовна ціна, точна вартість ремонту для кожного випадку і моделі планшета може відрізнятися.

Назва послуги Опис послуги Ціна від (грн) Заміна роз'ємів заміна роз'єму і відновлення струмоведучих доріг 380-580 Заміна сенсора заміна тачскрін (без урахування вартості деталі) 350 Заміна дисплея заміна дисплея (без урахування вартості деталі) 350 Заміна модуля заміна модуля (без урахування вартості деталі) 300 Заміна динаміка / мікрофону робота по заміні або відновлення (без урахування вартості деталі 280 Заміна акумулятора робота по заміні (без вартості акумулятора) 150 відновлення шлейфів робота по відновленню 280 відновлення після попадання води чистка в ультразвук, компонентний відновлення системної плати 500 Програмний ремонт заміна ПО, оновлення 250

Виникли питання по ремонту, вартості, хочете проконсультуватися? Телефонуйте за нашими номерами

Жителі інших міст можуть скористатися послугами сервісу, відправивши техніку через Нову Пошту. Наш співробітник зв'яжеться після отримання, уточнить всі скарги на роботу приладу, далі майстер виконає безкоштовну діагностику і погодить вартість і термін ремонту планшета Nomi. Після ремонту планшет з гарантією буде відправлений власнику. Оплату можна зробити на карту Приват Банк або післяплатою, при отриманні техніки.

Ремонт техніки по Україні

Ремонт техніки по Україні

Зламався планшет Nomi?