Samsung знає, як збільшити акумулятор Galaxy S10

Samsung Electronics змінить компоновку деталей Galaxy S10 і S10 + в порівнянні з флагманськими апаратами лінійки актуального покоління, щоб звільнити простір для розміщення батареї більшої ємності. Про це повідомляє phoneArena з посиланням на джерела, близькі до планів виробника. За даними співрозмовників видання, конструктивні зміни майбутніх новинок будуть аналогічними тим, що виробник застосував при проектуванні Galaxy Note 9 , Оснастивши смартфон горизонтальним, а не вертикальним модулем камери.

Galaxy Note 9

Зміна положення об'єктивів основної камери, розташованої на задній частині Galaxy S10, звільнить не надто багато простору, однак його буде досить для того щоб наростити додаткові 500-600 мАч, вважають джерела phoneArena. Правда, розраховувати на серйозний приріст в часі роботи, навіть незважаючи на більш енергоефективний процесор, яким Samsung укомплектує новинку, ми б не стали. Практика показала, що приріст потужності апаратного забезпечення смартфонів відбувається більш швидкими темпами, ніж автономності.

Поряд з високопродуктивним «залізом», для обслуговування якого буде потрібно чимало ресурсів, смартфон отримає ще більший дисплей. З чуток, він буде займати до 94% площі фронтальній панелі, геть знівелювавши запланований приріст ємності акумулятора.

Якщо вірити прогнозам галузевих аналітиків, в наступному році Samsung випустить три модифікації Galaxy S10, а не дві, як раніше. Таким чином виробник планує відповісти iPhone XR від Apple, який при порівнянному апаратному забезпеченні пропонує незрівнянно більш низьку, ніж у флагманських моделей, ціну. З чуток, найдоступніший Galaxy S10 в лінійці отримає подвійну камеру, плоский дисплей і вбудований в задню панель сканер відбитків пальців при роздрібній ціні до 600 доларів.

Обговорити цю та інші новини Android можна в нашому Telegram-чаті .