Смартфон-загадка: огляд Samsung Galaxy J1 (SM-J100FN) / / Блоги про промисловості на Complexdoc

  1. Оголошена дата анонса Samsung Galaxy S6 і S6 Edge
  2. Дивовижний відео-концепт Samsung Galaxy S6 і S6 Edge
  3. Samsung Galaxy S6 буде дуже дорогим
  4. Samsung Galaxy S6 vs Sony Xperia Z4: що нам варто очікувати
  5. Нові шпалери для Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge
  6. Нові шпалери для Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge
  7. Фонові зображення з Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge
  8. Samsung показав оновлений тизер Galaxy S6
  9. Шпалери Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge доступні для скачування
  10. Розклад MWC 2015: що, де, коли
  11. Новини / Самий продуктивний: Asus Zenfone 2 набрав більше 50 000 очок на Antutu
  12. Опубліковані офіційні знімкі смартфона Samsung Galaxy S6 Edge
  13. Найцікавіше # 9: 21-27 лютого
  14. Навушники для Samsung Galaxy S6: десь ми це вже бачили
  15. Змінні теми в Samsung Galaxy S6 мають широкий функціонал
  16. Samsung Galaxy s4: Ну що ще потрібно для щастя (багато фото всередині) Ps розкрили секрет роботи без підзарядки 3 ДОБИ
  17. Samsung Galaxy Alpha: в принципі не погано)
  18. Samsung Galaxy Star Plus Duos S7262: За таку ціну навряд чи можна знайти краще!
  19. Apple iPhone 5s: Огляд на найпопулярніший iPhone. Фото, скріни + мої чохол
  20. Samsung Galaxy S4 Mini: люблю його!
  21. Samsung Galaxy S4 Mini: А мені не сподобався (
  22. Samsung Galaxy S4 Mini: Реально класний телефон !!!
  23. Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005: Це найкращий смартфон від Самсунга!
  24. Samsung Galaxy S4 Active GT I9295: Непромокальний смартфон для мисливців та рибалок
  25. Мій улюблений Samsung Galaxy Alpha (багато фото)

Напередодні випуску нового флагмана Galaxy S6 компанія Samsung представила ряд цікавих смартфонів в більш доступному ціновому діапазоні. Крім найтонших, в модельному ряду виробника з'явилися і найдорожчі новачки. Galaxy J1 - бюджетний апарат, що привертає увагу не тільки ціною, але і декількома особливостями з заплутаними характеристиками. Одна з його модифікацій і потрапила до нас на тестування.

серія мобільників Galaxy J1 (Можливо, в майбутньому вони позбудуться префікса Galaxy), з інтригуючим співвідношенням характеристик і ціни, на офіційному сайті Samsung анонсується неспішно. Тут, мабуть, можна провести аналогію з одвічним конкурентом корейців - компанією Apple , До останнього приховує подробиці новинок. Затію можна назвати вдалою: завдяки витокам даних новий «бюджетник» породив суперечливі чутки. Причому нічого спільного з позаторішньою моделлю свіжоспечені J1 не мають: Galaxy J був своєрідною модифікацією Galaxy S4 , Яка увібрала в себе риси інших пристроїв і виявилася зовсім не дешевою.


На момент виходу огляду характеристики однієї з модифікацій - SM-J100H - можна знайти лише на малайзійському сайті корейського виробника. Минулого тижня, 16 лютого, Samsung анонсувала чергову версію смартфона, орієнтовану на ринки країн, що розвиваються, в тому числі Індії та Росії. Основний для СНД повинна стати модель з підтримкою LTE і двох SIM-карт. Про подібний пристрій ми і поговоримо нижче.

Дизайн

Вуаль з розмірів дисплея і габаритів була знята вже з появою перших фото і характеристик в мережі: замість очікуваного 4,8-дюймового екрану в новинці встановлений дисплей з діагоналлю 4,3 дюйма. Це зумовило невеликі розміри корпусу - 130 × 68,2 мм. На звання самого тонкого девайс не претендує, але товщина в 8,9 мм комфортна в роботі. Зовні корпус пластиковий. Укупі з габаритами це забезпечує досить невелику вагу - 122 м


Модель Galaxy J1 виробляється в білому, чорному і синьому варіантах забарвлення. Герой огляду прибув до нас в білому кольорі. При невеликих розмірах апарат відразу захотілося назвати жіночим - їм цілком легко керувати однією, навіть невеликий рукою. Відступів від типового для Samsung екстер'єру мінімум - це легко впізнаване пристрій зі нудним, але звичним для виробника дизайном.


Одне з перших помітних відмінностей від більшості інших моделей - віконця фронтальної камери і датчиків, що знаходяться зліва від динаміків. На роботу цих елементів розміщення не впливає. В іншому на лицьовій панелі все звично: логотип під динаміком, кнопки під дисплеєм (без підсвічування) - все це знайомо, як і сам бренд. Механічна кнопка «Додому» в нашому тестовому зразку (несерійної моделі) була трохи втиснула з лівого боку, але відбилося це лише на тактильних відчуттях - працювала вона справно. Лицьова панель охоплена по периметру пластикової імітацією металевого обідка.


Кнопка управління живленням і регулятор гучності розміщені на правій і лівій боковинах відповідно. Злегка підносячись над корпусом, вони мають гарну тактильну читаність і в міру жорсткий хід. До їх виконання претензій не виникло. Виїмки на верхньому і нижньому торцях нагадують такі у Galaxy Alpha (Але в цій моделі вони перебували з боків). Ці елементи і формують мінімальну довжину пристрою, фігурує в офіційних технічних характеристиках. Верхній торець обладнаний міні-джек для гарнітури, на нижньому знаходяться мікрофон і роз'єм microUSB 2.0 (без OTG).



Білий напівматовий полімер з відливом а-ля «шампань», з якого виконані боковини і задня кришка девайса, легко збирають пил і бруд, але відбитки пальців на них помітні слабо. Камера, розташована в середині верхньої частини тильної панелі, виступає над корпусом на півтора міліметра і облямована обідком з забарвленням під метал. Характерною відмінністю моделі є також розміщення викличного динаміка зліва від камери, а світлодіодного спалаху - справа. Складно судити, привносить таке розташування плюси в конструкцію. Можна відзначити лише меншу приглушеність звуку, якщо апарат лежить на «спинці».

Можна відзначити лише меншу приглушеність звуку, якщо апарат лежить на «спинці»

дисплей

«Бюджетної моделі - бюджетний дисплей» - таким принципом керувалися інженери компанії, оснащуючи все модифікації J1 матрицею TFT LCD з низьким дозволом. Подібне рішення цілком передбачувано для дешевого смартфона і є однією з основних складових його невисоку ціну.


Як ми вже говорили, діагональ екрану складає 4,3 дюйма, при вирішенні 480 × 800 точок (WVGA, 16 млн квітів) щільність дорівнює 217 ppi. Пикселизация, якщо придивитися, помітна - розмиті дрібні шрифти, невпевнені градієнти і лінії тут у наявності. Передача кольору і контрастність залишають бажати кращого, яскравість хоч і має непоганий запас, але під прямими променями сонця екран неминуче «сліпне». При відхиленні кольору також втрачають в яскравості, можуть незначно спотворюватися. Режимів управління кольором в системі не передбачено.

Але є у дисплея і плюси. Наприклад, енергоспоживання матриці набагато нижче, ніж у IPS і AMOLED, - це збільшує час автономної роботи смартфона. Крім того, у TFT-матриць відмінний час відгуку.

Вся лицьова панель покрита захисним склом, тип якого виробник не уточнює. Воно має слабкі олеофобним, але непогані противідблискуючі властивості. Двоїння відображених об'єктів незначне, що говорить про відсутність повітря між шарами екрану. Сенсорний шар не підтримує більше двох одночасних натискань. Бічні рамки досить широкі (5 мм), при включенні підсвічування навколо матриці можна побачити чорну рамку шириною в 1 мм.

функціональність

Апарат отримав ОС Android 4.4.4 KitKat, одягнену в фірмовий інтерфейс TouchWiz. Багато злякаються: в минулому пригальмовування цього інтерфейсу були фірмовою «фішкою» Samsung. Але переживати не варто: над оптимізацією системи попрацювали, і навіть на малопотужної платформі вона працює цілком пристойно, а в майбутньому повинна оновитися і до Android Lollipop.

Але переживати не варто: над оптимізацією системи попрацювали, і навіть на малопотужної платформі вона працює цілком пристойно, а в майбутньому повинна оновитися і до Android Lollipop

Плавність інтерфейсу не видатна, а в перші секунди запуску системи можна навіть бачити відчутні посмикування. Але як тільки всі компоненти будуть завантажені і ОС «встане на крейсерський хід», оболонка буде вести себе швидше і стабільніше. Звичайно, ці показники відносні, і досвідчених користувачів не задовольнять. Однак не варто забувати, що перед нами бюджетний смартфон з усіма витікаючими наслідками.

Однак не варто забувати, що перед нами бюджетний смартфон з усіма витікаючими наслідками

Шторка повідомлень не має звичного S-Finder. Кількість кнопок швидкого доступу до основних функцій обмежена, причому пропонується тільки горизонтальна прокрутка. Тут же знаходиться повзунок налаштування яскравості без автоматичного режиму.

На відміну від топових моделей Samsung, операційна система J1 необтяжена фліпбордамі і підтримує до п'яти робочих столів. «З коробки» доступний основний набір фірмових програм, що включає S Planner (календар), файловий менеджер, сервіси заміток і електронної пошти, а також основні програми Google і різні віджети. Меню налаштувань має тільки розгорнутий режим перегляду (без окремої вкладки основних функцій).

Камери і звук

Дозвіл фронтальної камери - 2 Мп (1600 × 1200 пікселів, співвідношення сторін - 4: 3), і це дуже непогано для бюджетного пристрою. Хоча сьогодні без зусиль можна знайти недорогі смартфони з аналогічним дозволом (наприклад, Lenovo A319 або Veon C8680 ). У будь-якому випадку, для відеодзвінків по Skype такої роздільної здатності цілком достатньо, а відео записується в дозволі 480p.

Основна камера має роздільну здатність 5 Мп (2592 × 1944 пікселів, співвідношення сторін - 4: 3), автофокус і сенсор CMOS. В умовах достатнього освітлення кадри виходять більш-менш різкими. Штучне світло часто погіршує результат, особливо якщо об'єкт недостатньо освітлений. Нерідко зустрічаються сліди роботи шумодава і ефект «акварелі». Автофокус повільний, тому для отримання чіткого кадру доведеться постаратися. Спалах далеко не завжди рятує ситуацію, а при зйомці з близької відстані вона надає фотографіям холодний відтінок. Відео записується в дозволі до 720p (30 кадрів / с).

(Натисніть на фото, щоб збільшити)







Меню камери необтяжене настройками, представлений тільки найнеобхідніший їх список. Режим HDR не передбачений. Фронтальна камера вміє відслідковувати особа і розпізнавати жести для спуску затвора, на кнопку гучності також можна призначати певні дії. Ефекти можна накладати в режимі реального часу, але для постобробки доведеться встановити фоторедактор.

Ефекти можна накладати в режимі реального часу, але для постобробки доведеться встановити фоторедактор




Звук з зовнішнього динаміка відповідає класу апарату, він перенасичений високими частотами і досить неприємний. У приміщенні дзвінок чути добре, з кишені - куди гірше. Іноді рятує вібровизов, який, втім, знаходиться на рівні інших сучасних смартфонів. Таким чином, можливість пропустити дзвінок не виключена. Що ж стосується прослуховування музики, то тут справа йде краще: при використанні гарнітури середньої якості (30-60 у. Е.) Звук задовольнить більшість слухачів. Для любителів передбачена і функція радіоприймача. Звук в розмовному динаміці не спотворюється, співрозмовник пізнаваний, причому з його боку нарікань на якість передачі голосу також не виникало.

Продуктивність і автономність

І ось ми підійшли до самої загадкової частини огляду. Як згадувалося вище, смартфон випущений в декількох модифікаціях. Вже згадана модель (SM-J100FN) за потужністю нагадує Galaxy S II . Ринок Білорусі поповнився девайсом з 4-ядерний платформою (SoC) Marvell ARMADA PXA1908, що підтримує 64-бітові обчислення. Її процесорні ядра Cortex-A53 працюють на частотах до 1,2 ГГц. За графіком відповідає прискорювач Vivante GC 7000 Ultra Lite. Всупереч заявленому гігабайту оперативної пам'яті, в тестовому зразку є 660 МБ, хоча цього достатньо для запуску декількох додатків і роботи з п'ятьма вкладками в браузері без відчутних «гальм». Вбудованої пам'яті мало - всього 4 ГБ, з якої користувачеві доступно близько половини. Порятунком в цьому випадку стане слот для карт пам'яті microSD, що підтримує накопичувачі об'ємом до 64 ГБ.

Слот для карт пам'яті спарений з одним з кишень для microSIM. Таких кишень може бути як два (при продажу магазином), так і один (версія з SIM-lock для операторів зв'язку). Для установки основної SIM-карти потрібно витягти акумулятор. Підтримуються мережі до 4G (FDD Cat .4). У доступних на момент огляду в РБ мережах Galaxy J1 працює впевнено. Модуль зв'язку, ясна річ, в пристрої один, так що при залученні однієї SIM-карти друга буде недоступна. Комунікаційні можливості доповнені модулями Bluetooth 4.0, Wi-Fi b / g / n (2,4 ГГц, підтримує Wi-Fi Direct), NFC. Навігація здійснюється за допомогою GPS (з підтримкою A-GPS) і ГЛОНАСС. Пошук супутників відбувається протягом 2-5 хвилин. Набір датчиків мінімальний: є акселерометр і датчик наближення.


Завдяки використанню енергоефективної платформи і оптимізації системи, невеликий акумулятор ємністю 1850 мАг відтворює плей-листи YouTube близько 7 годин (підтримується і відтворення Full HD-відео), а в 3D-іграх «живе» трохи менше 3 годин (при 50% яскравості і включеному Wi-Fi). Потужності системи вистачає далеко не для всіх ігор, при можливості ми встановлювали параметри на середні значення вручну. При сценарії щоденного використання з високим навантаженням (3G-серфінг / зв'язок / мультимедіа) смартфон пропрацював 12 годин, в щадному режимі можливо розтягнути час роботи на добу. Присутній і режим максимального енергозбереження, що обмежує функціональність, але здатний додати до автономності ще добрий десяток годин (в залежності від рівня заряду акумулятора).

Зарядка від штатного блоку триває 1 годину 40 хвилин.

висновки

Пристрій вийшло дуже неоднозначним, але від того не менш цікавим. У ньому є до чого причепитися: збірка могла б бути краще (між задньою кришкою і корпусом є зазор, але у нас побував несерійний екземпляр), кнопка «Додому» встановлена ​​нерівно. Слабкими місцями девайса є екран з бляклої картинкою і низьким дозволом і досить «брудний» звук зовнішнього динаміка. Використання посередніх камер в такому апараті очікувано, але Двомегапіксельний модуль в даному ціновому сегменті виглядає виграшно.


З іншого боку, економну витрату заряду, добре оптимізована система з можливістю оновлення до Android 5, компактні розміри, підтримка двох SIM і карти пам'яті роблять такий смартфон досить конкурентоспроможними в своєму класі. Вартість його підбирається до позначки в 150 євро, але через деякий час вона впаде, як це вже було з іншими новинками компанії. За таку суму можна знайти як кращі, так і гірші девайси, в зв'язку з чим Samsung Galaxy J1 можна назвати своєрідною золотою серединою, орієнтованої на любителів корейського бренду.

Дякуємо компанії Samsung за наданий на тести смартфон

Смартфони Samsung в каталозі Onliner.by

Передрук тексту і фотографій Onliner.by заборонена без дозволу редакції. [email protected]

джерело: http://news.21.by/hi-tech/2015/02/25/1059005.html

2015-03-01 16:48:05

Оголошена дата анонса Samsung Galaxy S6 і S6 Edge

1 березня 2015 року, 16:48:05 2015-03-01 16:48:05   Оголошена дата анонса Samsung Galaxy S6 і S6 Edge   1 березня 2015 року, 16:48:05

Найгірше зберігають секрети про Samsung Galaxy S6 напередодні MWC 2015. І судячи з усього, таємниця буде розкрита вже в лютому. Компанія Samsung опублікувала дату і час майбутнього заходу. Офіційний реліз відбудеться на офіційному сайті Самсунг Испания 1 березня 18:30 годині вечора по ...

2015-03-01 16:35:41

Дивовижний відео-концепт Samsung Galaxy S6 і S6 Edge

1 березня 2015 року, 16:35:41

Майбутній випуск Samsung Galaxy S6 надихнув на створення містифікацій про його дизайні. Сьогодні ж ми поговоримо про реальний вигляді Samsung Galaxy S6 і S6 Edge. Відео-концепт, присвячений Samsung Galaxy S6, створений дизайнерами Ivo Maric і Jermaine Smit і підсумовує весь комплекс інформації, ...

2015-03-01 16:31:48

Samsung Galaxy S6 буде дуже дорогим

1 березня 2015 року, 16:31:48 2015-03-01 16:31:48   Samsung Galaxy S6 буде дуже дорогим   1 березня 2015 року, 16:31:48

На XDA з'явився скріншот, автору якого вдалося додати в кошик на британському сайті Samsung смартфон Galaxy S6. В кошику вказана ціна пристрою - 699 фунтів стерлінгів. За нинішнім курсом це 66 430 рублів. Правда, в Великобританії багато пристроїв Samsung коштують дорожче, ніж у нас. Так, за Galaxy ...

2015-03-01 12:41:08

Samsung Galaxy S6 vs Sony Xperia Z4: що нам варто очікувати

1 березня 2015 року, 12:41:08 2015-03-01 12:41:08   Samsung Galaxy S6 vs Sony Xperia Z4: що нам варто очікувати   1 березня 2015 року, 12:41:08

При порівнянні двох флагманських смартфонів завжди потрібно залишатися неупередженими, особливо якщо порівнювати пристрої, створені компаніями Samsung і Sony. Тому важливо не тільки порівнювати сильні сторони смартфонів, але і перерахувати деякі слабкі сторони. На цей раз як ніколи буде цікаво ...

2015-03-01 12:28:12

Нові шпалери для Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge

1 березня 2015 року, 12:28:12 2015-03-01 12:28:12   Нові шпалери для Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge   1 березня 2015 року, 12:28:12

Смартфони Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge отримають нові шпалери на робочий стіл. За замовчуванням в пристроях будуть встановлені наступні картинки. Красиво, чи не так? Нові шпалери вийшли дуже ніжними і не схожими на ті, які були в попередніх версіях "галактичних" смартфонів ...

2015-03-01 11:24:26

Нові шпалери для Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge

1 березня 2015 року, 11:24:26

Смартфони Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge отримають нові шпалери на робочий стіл. За замовчуванням в пристроях будуть встановлені наступні картинки. Красиво, чи не так? Нові шпалери вийшли дуже ніжними і не схожими на ті, які були в попередніх версіях "галактичних" смартфонів ...

2015-03-01 6:10:01

Фонові зображення з Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge

1 березня 2015 року, 6:10:01 2015-03-01 6:10:01   Фонові зображення з Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge   1 березня 2015 року, 6:10:01

Samsung традиційно виявиться в числі перших іменитих брендів, які представлять свої нові твори мобільного мистецтва на суд громадськості. Ними стануть Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge. Про ці аксесуарах ми чули чимало за останні кілька тижнів. Так, в Мережу витекли їх технічні параметри: 5,1 "...

2015-03-01 2:12:50

Samsung показав оновлений тизер Galaxy S6

1 березня 2015 року, 2:12:50 2015-03-01 2:12:50   Samsung показав оновлений тизер Galaxy S6   1 березня 2015 року, 2:12:50

Великий день вже наблизився. Через кілька годин почнеться цілий новинний марафон з інформацією про найбільш очікуваному смартфоні 2015 року. Samsung же вирішив підігріти ажіотаж і випустив нове відео. Новий ролик був представлений на офіційному YouTube каналі компанії. В принципі, нічого нового ми тут не ...

2015-03-01 2:12:50

Шпалери Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge доступні для скачування

1 березня 2015 року, 2:12:50 2015-03-01 2:12:50   Шпалери Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge доступні для скачування   1 березня 2015 року, 2:12:50

Залишилося близько 19 годин до початку презентації Galaxy S6 і його «вигнутого» брата Galaxy S6 Edge. Сподіваюся, ви будете разом з нами стежити за подією Samsung Unpacked 2015. Поки ми хочемо дати вам можливість оцінити шпалери, які будуть завантажені на майбутніх флагманів. Саме їх ви побачите на презентації ...

2015-03-01 1:21:05

Розклад MWC 2015: що, де, коли

1 березня 2015 року, 1:21:05 2015-03-01 1:21:05   Розклад MWC 2015: що, де, коли   1 березня 2015 року, 1:21:05

Виставка MWC 2015 офіційно стартує в Барселоні вже в найближчий понеділок, проте деякі прес-конференції пройдуть вже завтра. Спеціально для вас ми зібрали в одному місці всю інформацію про майбутні презентаціях із зазначенням місць, де їх можна подивитися в режимі реального часу. Перш ніж...

2015-02-28 23:41:31

Новини / Самий продуктивний: Asus Zenfone 2 набрав більше 50 000 очок на Antutu

28 лютого 2015 року, 23:41:31 2015-02-28 23:41:31   Новини / Самий продуктивний: Asus Zenfone 2 набрав більше 50 000 очок на Antutu   28 лютого 2015 року, 23:41:31

У нас новий лідер: один з найвідоміших і шанованих бенчмарков Antutu видав гаряче очікуваного смартфону Asus Zenfone 2 більше 50 000 очок. За річним звітом по продуктивності беззаперечним лідером виступав китаєць Meizu MX4 (огляд). Друге місце за 2014 рік зайняв Google Nexus. Всі, хто стежив ...

2015-02-28 22:36:10

Опубліковані офіційні знімкі смартфона Samsung Galaxy S6 Edge

28 лютого 2015 року, 22:36:10 2015-02-28 22:36:10   Опубліковані офіційні знімкі смартфона Samsung Galaxy S6 Edge   28 лютого 2015 року, 22:36:10

За кілька годин до офіційного анонсу смартфона Samsung Galaxy S6 Edge в Інтернеті ширше его офіційні фотографии Цілком непоганої якості. Пристрій, зображене на них, цілком схоже на гаджет, представлений на тізерній зображенні пару днів назад. Як видно зі знімків, смартфон ...

2015-02-28 21:41:34

Найцікавіше # 9: 21-27 лютого

28 лютого 2015 року, 21:41:34 2015-02-28 21:41:34   Найцікавіше # 9: 21-27 лютого   28 лютого 2015 року, 21:41:34

На минулому тижні відбулося дивно багато різних подій, як пов'язаних з виставкою MWC 2015 року, що вже в найближчі дні стартує в Барселоні, так і абсолютно далеких від неї. А якщо взяти до уваги і дивно пізнавальні статті від нашої креативної команди, то відразу стає ясно - дайджест ...

2015-02-28 20:55:38

Навушники для Samsung Galaxy S6: десь ми це вже бачили

28 лютого 2015 року, 20:55:38

Історій про те, як компанія Samsung «запозичує» у Apple різні ідеї, на нашому сайті вже так багато, що впору відкривати окрему рубрику. Днями в музеї корейського плагіату з'явився ще один експонат: в Мережу просочилися навушники, які поставляються в комплекті з готуються до випуску смартфонами ...

2015-02-28 20:26:19

Змінні теми в Samsung Galaxy S6 мають широкий функціонал

28 лютого 2015 року, 20:26:19 2015-02-28 20:26:19   Змінні теми в Samsung Galaxy S6 мають широкий функціонал   28 лютого 2015 року, 20:26:19

На недавно вийшли смартфонах Galaxy A3 і A5 програмісти компанії Samsung реалізували одну вельми цікаву функцію - призначені для користувача теми, які дозволять власникам пристрою дещо змінювати зовнішній вигляд робочого середовища смартфона, роблячи її більш цікавою і унікальною без застосування сторонніх ...

2015-02-28 10:39:44

Samsung Galaxy s4: Ну що ще потрібно для щастя (багато фото всередині) Ps розкрили секрет роботи без підзарядки 3 ДОБИ

28 лютого 2015 року, 10:39:44 2015-02-28 10:39:44   Samsung Galaxy s4: Ну що ще потрібно для щастя (багато фото всередині) Ps розкрили секрет роботи без підзарядки 3 ДОБИ   28 лютого 2015 року, 10:39:44

Переваги: ​​батарея, безконтактне управління, великий екран, потужний процесор для ігор, дисплей, інтернет, камера, якість збірки, гарний дизайн, легкий в управлінні, начинка, функціональностьНедостаткі: не помітив Даним девайсом я користуюся більше року, і знаю його від і до , не буду розтягувати ...

2015-02-24 7:50:41

Samsung Galaxy Alpha: в принципі не погано)

24 лютого 2015 року, 7:50:41

Переваги: ​​+ дизайн, 8 ядер, швидкий, металевий, приємно лежить в руці, стильний дизайн, хороший екранНедостаткі: батарея Купила недавно даний телефон, як до апарату особисто мені причепитися ні до чого, але проблема велика в батареї ... вона дуже швидко заряджається і так само швидко сідати, в магазин ...

2015-02-12 21:52:39

Samsung Galaxy Star Plus Duos S7262: За таку ціну навряд чи можна знайти краще!

12 лютого 2015 року, 21:52:39 2015-02-12 21:52:39   Samsung Galaxy Star Plus Duos S7262: За таку ціну навряд чи можна знайти краще

Переваги: ​​wi-fi, bluetooth, вбудованої пам'яті 4гб, ценаНе так давно мій чоловік придбав Samsung Galaxy Star Plus, мені як власниці Samsung Galaxy S4 mini звичайно стало цікаво покористуватися ним і подивитися чим він відрізняється адже різниця в ціні суттєва. Що стосується ціни то ми купували його ...

2015-02-10 16:22:38

Apple iPhone 5s: Огляд на найпопулярніший iPhone. Фото, скріни + мої чохол

10 лютого 2015 року, 16:22:38 2015-02-10 16:22:38   Apple iPhone 5s: Огляд на найпопулярніший iPhone

Переваги: ​​швидкий, чудовий дизайн, висока якість і надійність, легкий і компактний, поліпшена камераНедостаткі: швидко розряджається батарея Всім добрий вечір! iPhone 5S я отримала в подарунок на минулий Новий рік. До цього у мене був Samsung Galaxy S4. Не можна сказати, що я була ним задоволена, ...

2015-02-08 19:36:49

Samsung Galaxy S4 Mini: люблю його!

8 лютого 2015 року, 19:36:49 2015-02-08 19:36:49   Samsung Galaxy S4 Mini: люблю його

Переваги: ​​стильний корпус, чистий звук, яскравість дісплеяНедостаткі: швидке розрядження акумулятора, вимикається просто так Чоловік подарував його рік і два місяці тому. За цей час він практично поводився ідеально. Іноді може вимкнеться і при тривалому використанні батарея нагріватися стала ....

2015-02-06 11:28:25

Samsung Galaxy S4 Mini: А мені не сподобався (

6 лютого 2015 року, 11:28:25

Переваги: ​​акуратність, хороша фотокамера, чистий звук, яскравість дісплеяНедостаткі: заїдає, каша в списку контактів Я буду дуже коротко - це перший найгірший досвід з технікою, який у мене був! Телефон сам по собі дуже зручний і стильний, і камера начебто навіть не погана, але все інше - не ...

2015-02-06 10:49:56

Samsung Galaxy S4 Mini: Реально класний телефон !!!

6 лютого 2015 року, 10:49:56 2015-02-06 10:49:56   Samsung Galaxy S4 Mini: Реально класний телефон

Переваги: ​​швидка робота, висока продуктивність, стильний корпус, яскравість дісплеяСкажу відразу, у мене практично все фірми Samsung, телефон завжди були саме цієї фірми! Дуже мені подобається ... якість, ціна і поєднання найпотрібніших функцій в їх техніці. І так ... У листопаді місяці так сталося, ...

2015-02-02 10:24:35

Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005: Це найкращий смартфон від Самсунга!

2 лютого 2015 року, 10:24:35 2015-02-02 10:24:35   Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005: Це найкращий смартфон від Самсунга

Переваги: ​​великий екран, всі найкращі технології, камера, багато унікальних і незвичайних функцій, швидкість роботи, хороша цветопередачаНедостаткі: батарея Всі, хто отбриківается і всіляко очорнює цей телефон, просто не заробляє стільки, щоб його купити, а дай йому грошей, тут ж побіжить ...

2015-02-02 8:23:10

Samsung Galaxy S4 Active GT I9295: Непромокальний смартфон для мисливців та рибалок

2 лютого 2015 року, 8:23:10 2015-02-02 8:23:10   Samsung Galaxy S4 Active GT I9295: Непромокальний смартфон для мисливців та рибалок   2 лютого 2015 року, 8:23:10

Переваги: ​​вологостійкий, нестандартний дизайн, хороший звукНедостаткі: дешевий дисплей, незручні soft-клавіші Я дуже хотів купити Samsung Galaxy Note 3, але підвернувся цей, майже втричі дешевше і я його купив. Плюс у нього лише один, це його вологостійкість, тобто з таким телефоном можна не те що ...

2015-01-31 22:33:12

Мій улюблений Samsung Galaxy Alpha (багато фото)

31 січня 2015 року, 22:33:12 2015-01-31 22:33:12   Мій улюблений Samsung Galaxy Alpha (багато фото)   31 січня 2015 року, 22:33:12

Переваги: ​​металева рамка, приємно лежить в руці, сучасний, стильний дизайн, хороша продуктивність, хороший екранНедостаткі: сканер відбитків Сьогодні я розповім вам про свій новий гаряче улюбленому телефоні Samsung Galaxy Alpha. Скажу відразу, що його появи я чекала дуже довго. Ходила з ...

Красиво, чи не так?
Красиво, чи не так?