10 причин купити смартфон Huawei

Камера

Камери смартфонів Huawei - одні з кращих. Смартфони цієї компанії займають лідируючі позиції в рейтингах мобільного фотографії. Так, наприклад, камера Huawei P9 - не в останню чергу завдяки співпраці з Leica - визнана кращою на думку десятка світових провідних авторитетних видань, а сам смартфон отримав численні нагороди, в тому числі як кращий європейський смартфон для споживачів 2016-2017 за версією Європейської асоціації зображення і звуку, а також як кращий смартфон з подвійною камерою за версією Teknotel 2016.

Основна камера смартфона Р9 - подвійна: кольорова і чорно-біла. Разом вони захоплюють більше світла і створюють більш контрастну і високодеталізованими картинку.

Сам додаток «Камера» на флагманських смартфонах Huawei - це величезне поле діяльності для тих, хто любить фотографувати. Професійний режим надає настройки діафрагми, ISO, витримки. Є можливість зберігати в RAW і малювати світлом. У камерах смартфонів Р9 і Mate 9 є режим широкої діафрагми - для створення ефекту розмиття фону (боке), причому зробити це можна навіть на вже готової фотографії. Якщо ж немає звички копатися в настройках - автоматичний режим камери все зробить за вас.

стильний дизайн

Увага до дрібниць, стильний «металевий» дизайн, плавні лінії і близькі до ідеалу виробничі процеси. Кожен смартфон - це унікальний підхід до дизайну. Наприклад, для розробки Huawei Mate 9 були запрошені дизайнери з автомобільної індустрії.

По суті, Huawei - це єдиний реальний конкурент Apple на даний момент. Компанія входить в трійку найбільших виробників смартфонів у світі. І її плани зараз амбітні як ніколи.

«Ми збираємося обійти їх [Apple] крок за кроком, інновація за чимось особливим. Це схоже на водіння автомобіля. На кожному повороті є можливість обігнати конкурентів »- так сказав глава бізнес-підрозділу Huawei CBG Річард Ю (Richard Yu) під час презентації в листопаді 2016 р

інновації

Унікальна розробка, передовий смартфон з футуристичним дизайном - і все це ... ні не Apple, а Huawei. Недавно представлений Huawei Honor Magic дійсно здивував не тільки незвичайним зігнутим 4К-екраном разом з топовими характеристиками, але і акумулятором з графеном, який заряджається за 10 хв на 40%.

4К-екран, сканер сітківки ока - все є в Honor Magic. Аналогів цьому смартофна на ринку дійсно немає. Правда, придбати цю модель в офіційних каналах продажів не вийде - бренд Honor не представлений в Білорусі.

Інший смартфон Huawei - Mate 9, крім ємною батареї в 4000 мАг, просунутого сканера відбитків пальців - пропонує технології машинного навчання в процесорі - штучного інтелекту, завдяки якому смартфон не втратить в продуктивності навіть через 18 місяців самого інтенсивного використання. А ще 4 мікрофона для найвищої якості розмов і спрямований запис звуку при зйомці відео. Аналогів даних технологій у конкурентів немає.

світовий бренд

Huawei знаходиться на 40-му місці в списку найвпливовіших світових брендів (Brand Finance 2016). За даними престижного рейтингу «Кращі світові бренди» (Best Global Brands), бренд Huawei подорожчав на 18% в 2016 році. Він став одним з найбільш швидкозростаючих брендів в технологічному секторі, піднявшись з 88 позиції на 72-у.

Більш того, Huawei входить в «100 найпривабливіших роботодавців» за версією LinkedIn. За статистикою, сервісами і продуктами бренду користується 1/3 населення планети.

Це не Samsung

Це не Samsung. І крапка. Якщо ви хочете дійсно виділитися і бути не як усі, отримати відмінну якість пристрою і доступ до самих передових технологій - Huawei ваш вибір. Привабливий дизайн, зручна фірмова оболонка, великий вибір моделей на будь-який смак.

Після невдачі з Note 7 довіру користувачів Samsung було підірвано. Тому багато любителів Планшетофони перейшли на Mate 8 або Mate 9 - і назад не хочуть. Huawei вже давно ні в чому не поступається своїм конкурентам.

Huawei вже давно ні в чому не поступається своїм конкурентам

оновлення

Прошивки топових смартфонів Huawei регулярно отримують оновлення і завжди містять в собі останню версію Android. Велика кількість налаштувань і тим оформлення задовольнять будь-якого покупця.

А, якщо ви купили телефон своєї бабусі - можна просто включити «Простий режим» з великими іконками. У флагманських смартфонах Huawei (Mate 9) використовуються елементи штучного інтелекту - телефон вчиться передбачати, яке Таку програму ви запустите - і оптимізує його для максимального швидкодії.

Фірмовий інтерфейс EMUI - це оболонка від професіоналів своєї справи, його легкий і інтуїтивний дизайн підійде кожному. Безліч віджетів, легкість в налаштуванні, приємні іконки порадують користувачів будь-якого віку. Є можливість приховувати невживані програми. Для екрану блокування можна вибрати цілу серію знімків, щоб у вас кожен раз були нові шпалери. Є підтримка колірних тим, управління голосом і управління жестами.

З останньою версією EMUI 5.0 (в Mate 9, P8 lite 2017) керувати смартфоном стало ще легше: смартфон ігнорує частину помилкових торкань, до 53% дій можна виконати в 2 кроки і до 95% дій виконуються в 3 кроки.

фірмові функції

Фірмові функції, які роблять повсякденне користування смартфоном зручніше. Технологія віртуальної потрійний антени Signal +, яка забезпечує впевнений прийом в будь-яких обставинах -можна не турбуватися, як тримати свій смартфон, і розмовляти, не боячись закрити антену рукою. Wi-FI + 2.0 - технологія, сортує мережі WI-Fi за рівнем сигналу - смартфон Huawei сам вибере мережу з найстабільнішим підключенням.

У деяких смартфонах Huawei встановлено до 4 (!) Мікрофонів для ефективного шумозаглушення. Сканер відбитків пальців з миттєвою розблокуванням, на який також можна налаштувати ряд дій, і просунуті налаштування конфіденційності допоможуть захистити особисті дані від сторонніх.

Процесори

Процесори Kirin, розроблені Huawei, постійно займають високі позиції в бенчмарках і тестах на продуктивність . І гарантують неперевершену швидкість в додатках і іграх, а також помірне енергоспоживання (завдяки вбудованим відповідних технологій).

Новітній Kirin 960 використовує технологічний процес 16 нм, що на даний момент є великим досягненням для виробництва чіпів. Такий точний і дорогий технологічний процес можуть собі дозволити тільки найбагатші і великі компанії, наприклад, Intel.

HiSilicon Kirin 960 - це восьміядерний 64-бітний процесор. Чіпсет підтримує роботу з оперативною пам'яттю формату LPDDR4 і вбудованою формату UFS 2.1, що дає приріст продуктивності до 30% в порівнянні з конкурентами. UFS 2.1 збільшує швидкість читання і запису файлів. Графічний адаптер Mali G71 MP8 забезпечує приріст 180% в порівнянні з попереднім поколінням. Графічний чіп повністю сумісний з додатками для віртуальної реальності, а також надає підтримку Vulkan API - а це великий приріст продуктивності в «важких» іграх і додатках типу «Галерея».

«Преміум сервіс» - унікальна послуга в Білорусі

Гарантія 12 місяців і програма «Преміум сервіс» дозволять спати спокійно. Huawei надає унікальний сервіс в Білорусі для ряду флагманських моделей - гарантію на механічні (!) Пошкодження протягом трьох місяців з дня покупки. Наприклад, ви купили Huawei P9 і випадково упустили його, розбивши дисплей. Якщо це сталося в перші 3 місяці використання, то смартфон потрапляє під «преміум сервіс» і буде безкоштовно відремонтовано.

Якщо ж виникли проблеми зі смартфоном , Але немає часу їхати в сервісний центр - до вас приїде сам співробітник Huawei, надасть допомогу на місці або забере смартфон в ремонт. Ця послуга називається «Сервіс від будинку до будинку за 24 години». І ремонт дійсно займає не більше доби. До речі, фірмовий сервісний центр Huawei з шоу-румом новинок Huawei знаходиться в самому центрі Мінська за адресою: пр-т Незалежності, 53. При зверненні нескладний ремонт не займе більше півгодини.

При зверненні нескладний ремонт не займе більше півгодини

ціни

Смартфони Huawei доступні будь-якої категорії покупців. При цьому навіть недорогий смартфон порадує якісною зборкою. І буде працювати довго і стабільно. Якщо ж хочете унікальних функцій, безкомпромісної мультизадачности і дорогих матеріалів - ваш вибір - телефони преміум-сегмента (Huawei P9, Huawei Mate 9).