PRODJ | Native Instruments TRAKTOR KONTROL Z2. Купити DJ-мікшер Native Instruments TRAKTOR KONTROL Z2 за низькою ціною в інтернет-магазині в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Україна

Офіційно анонсований двоканальний діджейський мікшер , Комп'ютерний аудіоінтерфейс і контролер Traktor Kontrol Z2. Випуск планується 1 листопада.

мікшер

TRAKTOR KONTROL Z2 поміщає найпередовіший DJ контролер в корпус професійного 2 +2 канального мікшера з включеним програмним забезпеченням TRAKTOR SCRATCH.

  • 2 автономних каналів + 2 повних каналу Remix Channels
  • Міцний алюмінієвий корпус з Innofaders ™
  • Інтуїтивне управління Macro FX і режим Flux Mode

2 автономних каналів + 2 повних каналу Remix Channels   Міцний алюмінієвий корпус з Innofaders ™   Інтуїтивне управління Macro FX і режим Flux Mode

TRAKTOR KONTROL Z2 є першим в світі 2 +2 DJ мікшером . Створений для використання в клубах, Z2 функціонує і як видатний клубний мікшер з вертушками і CDJ, і як центр установки з Remix Decks і контролерами.

Нові Macro FX і Flux Mode в останньому програмному забезпеченні TRAKTOR розширює ваш творчий арсенал. Металевий корпус, стандартна установка висоти, RGB кнопки і Innofaders ™ забезпечують неперевершену надійність.

Розширює стандарти в індустрії

Розширює стандарти в індустрії

Об'єднуючи найкраще з усього, що виходило до цього контролера, TRAKTOR KONTROL Z2 має потужний двоканальний автономний мікшер, який додає два додаткових каналу для Remix Decks, програмне забезпечення Traktor Scratch Pro 2 і розкішний дизайн.

Ультра-стабільна алюмінієва конструкція забезпечує інтуїтивно зрозуміле розташування, знайоме ді-джеям, пропонуючи безпрецедентний звуковий контроль. Використовуйте інтегрований аудіо інтерфейс преміум якості і спеціальні контролери TRAKTOR для ключових точок і Remix Decks і ваші можливості стануть нескінченними.

якість професіоналів

TRAKTOR KONTROL Z2 забезпечує надійність і професійну якість звуку, необхідне для найбільших сцен світу і найгарячіших клубів.

Pro XLR виходи, вихід booth і 24-бітний звук забезпечать максимальну віддачу вашої установки, а ручки, кнопки, різнокольорові контролери cue point і Innofaders ™ нададуть ультра-точний контроль над установкою. Чи використовуєте ви вініл, CDJ або цифрові файли, або за допомогою TRAKTOR SCRATCH тимчасового контролю, перемикання форматів здійснюється простим натисканням кнопки, що забезпечує блискавичний, безперервний творчий потік. Металевий корпус означає, що ваш напружений графік не буде негативно позначатися на новому інструменті.

Металевий корпус означає, що ваш напружений графік не буде негативно позначатися на новому інструменті

TRAKTOR KONTROL Z2 додає Макро FX в програмне забезпечення TRAKTOR. Змінити ваш трек до невпізнання вам допоможуть нові комбо ефекти такі, як Wormhole, LaserSlicer іBass-o-matic. Керуйте звуком за допомогою однієї інтуїтивної ручки!

Flux Mode відстежує час, поки ви займаєтеся ключовими точками або циклами, а також дозволяє повертатися рівно в потрібний момент - це потужний інструмент для всіх творчих ді-джеїв.

Об'єднайте кілька контролерів TRAKTOR KONTROL F1 і X1, завдяки USB-хабу Z2, звільняючи додаткові порти на вашому ноутбуці.

Почніть роботу з допомогою флагманського TRAKTOR SCRATCH PRO 2 з технологією Remix Deck ™ і таймкодом TRAKTOR SCRATCH - просто підключіть Z2 до комп'ютера за допомогою одного кабелю USB.

Підключіть вертушки або CD-вертушки за допомогою входів на мікшері і здійснюйте управління таймкодом за допомогою вінілу або компакт-дисків. А завдяки поліпшеній HID інтеграції, Z2 легко об'єднується з останніми Pioneer CDJ і мікшери.

TRAKTOR KONTROL Z2- це повноцінний TRAKTOR контролер, створений для надійної роботи. Надайте телефону свій досвід незалежно від вашого стилю і робочих переваг за допомогою цих додаткових контролерів:

Надайте телефону свій досвід незалежно від вашого стилю і робочих переваг за допомогою цих додаткових контролерів:

  • TRAKTOR KONTROL F1 - управління всіма Remix Deck до 64 семплів і лупів - в кольорі!
  • TRAKTOR KONTROL X1 - для контролю транспорту, а також поглибленого контролю класичних ефектів TRAKTOR
  • TRAKTOR KONTROL Bag - Підніміть ваші контролери до висоти Z2 і стандартних програвачів, що забезпечить захист від пилу і ударів

Абсолютно новий Macro FX об'єднує кілька ефектів TRAKTOR в одній ручці. Flux Mode відстежує час, поки ви керуєте ключовими точками або циклами і дозволяє відходити рівно в потрібний момент - потужний інструмент для всіх творчих ді-джеїв.

Характеристики:

  • Вимоги до системи:
  • Windows 7 (останній пакет оновлень, 32/64 біт), 2 ГГц Intel Core 2 Duo або AMD Athlon 64 X2, 2 Гб оперативної пам'яті (4 Гб)
  • Mac OS X 10.6 або 10.7 (останнє оновлення) або 10,8, Intel Core 2 Duo, 2 Гб оперативної пам'яті (4 Гб)
  • Загальні: Монітор з роздільною здатністю екрану 1024 x 768, USB 2.0, 1 Гб вільного місця на диску, високошвидкісний доступ в Інтернет
  • Розміри: 272ммx388мм x109мм (ШxДxВ)
  • Вага: 5,1 кг
  • Внутрішній блок живлення з 3-контактним кабелем. 115-230В, 50 / 60Гц, 0,5 - 0,75. Ніякого додаткового джерела живлення або батарей не потрібно.

Переглянуто 3730 раз Переглянуто 3730 раз