Зарядка для MacBook, купити зарядний пристрій для Макбук: Київ, Харків

  1. Що таке MagSafe 2
  2. різновиди адаптерів
  3. Відмінність MagSafe 1 від MagSafe 2
  4. Як вибрати

Якщо ви не знаєте, який саме зарядний пристрій необхідно вашому макбуков , Тоді ви можете прочитати нашу статтю - "Яке зарядний пристрій підійде для вашого MacBook" . Дана стаття допоможе вам вибрати зарядку для вашого макбука.

Що таке MagSafe 2

MagSafe 2 - це адаптер для живлення ноутбуків від компанії Apple. Даний роз'єм тонше ніж його попередник Magsafe 1 і тому економить більше місця, що дає менше шансів для падіння комп'ютера при відриві кабелю від нього. Такий роз'єм утримується магнітами, що безсумнівно є дуже ергономічно з боку експлуатації, зменшує знос кабелю, так як якщо шнур випадково від'єднається, він не перекине ноутбук. Роз'єм підходить до будь-якого макбуков компанії Apple, а придбавши спеціальний перехідник, можна не купувати новий блок живлення. Завдяки своїй компактності, дуже зручно використовувати в дорозі.

різновиди адаптерів

Роз'єми magsafe для MacBook бувають трьох видів: MagSafe (1, 2, new) роз'єми MagSafe 2, однакові, але мають різну потужність. Виконуються в двох варіантах на magsafe 2 45w і magsafe 2 85w. Застосовується такий роз'єм на MacBook Pro з Retina і MacBook Air випускаються з 2012 року. Має індикатор оранжевого і зеленого кольору. Помаранчевим світиться під час зарядки, зеленим при повному заряді. Для того щоб використовувати старий блок живлення, можна купити спеціальні перехідники, хоча бажано використовувати рідні.

Для того щоб використовувати старий блок живлення, можна купити спеціальні перехідники, хоча бажано використовувати рідні

Відмінність MagSafe 1 від MagSafe 2

Різниця між magsafe 2 і magsafe 1 тільки в розмірі роз'єму, дуже схожі між собою, але не сумісні в експлуатації, так як новий роз'єм ширше і тонше. Є два види адаптера: Т і Г образні форми, але на даний момент випускається новіша, округла Т форма. Всі ці зміни в роз'ємах були необхідні, так як була змінена товщина ноутбуків.

Як вибрати

Для того щоб правильно вибрати блок живлення, потрібно знати модель вашого ноутбука, тому що для кожного потрібна своя потужність блоку живлення. Якщо ж брати блок живлення нижче потрібної потужності, адаптер не зможе забезпечити достатнього заряду, якщо більше, то це так само не вплине на ефективність заряду. У комплект адаптера харчування входить: адаптер, мережева вилка і кабель змінного струму. Сам же блок живлення заряджає акумулятор макбука в не залежності від того чи включена система або ж знаходиться в сплячому режимі. Також адаптер може живити систему без акумулятора і підключаться до мережі навіть при відсутності батареї.

Купити Зарядні пристрої для MacBook в Києві і Харкові в інтернет-магазині BigMag за вигідною ціною швидко і зручно. Для того, щоб здійснити покупку, необхідно увійти на сторінку товару, ознайомившись з характеристиками, описом і відгуками - і оформити покупку. Продаж Зарядні пристрої для MacBook здійснюється по всій території України. Доставка по Україні: Запоріжжя, Дніпропетровськ, Миколаїв, Житомир, Харків, Чернівці, Одеса, Рівне, Полтава, Черкаси, Кіровоград, Херсон, Івано-Франківськ, Вінниця, Київ та інші міста України.