Bluetooth аудіо адаптер (ресивер + трансмітер) SPDIF Toslink + 3,5 мм aptX Ugreen CM144 чорний

  1. Нічого зайвого У адаптера компактний квадратний корпус з міцного пластику. В ширину - 6 см, в висоту...
  2. Використовуйте мультіпоінт в режимі TX
  3. Режим RX - приймаємо звук
  4. якісний сигнал
  5. Джерело живлення

Нічого зайвого

У адаптера компактний квадратний корпус з міцного пластику. В ширину - 6 см, в висоту - майже 2 см. Зверху - багатофункціональна кнопка з LED-індикатор м. Знизу - гумова підкладка, щоб адаптер не ковзав по столу. У адаптера компактний квадратний корпус з міцного пластику На торцях - роз'єми для підключення ауді про (S / PDIF Toslink вхід + вихід і 3,5 мм MiniJack), порт для зарядки і, повзунки перемикання режимів (S / PDIF Toslink / AUX і TX / RX). А тепер про все докладніше.

Режим TX - передаємо звук

У цьому режимі можна підключити Bluetooth-колонки або Bluetooth-навушники до телевізора, плеєра, або іншого пристрою, в якому немає Bluetooth.

зручно

Після першої синхронізації адаптер і Bluetooth-пристрій кожен раз з'єднуються автоматично. Аудиоадаптер «запам'ятовує» до 5 Bluetooth-пристроїв

  1. Переведіть повзунок в режим TX (Transmitter)
  2. З'єднайте адаптер з телевізором за допомогою кабелю S / PDIF Toslink або з плеєром за допомогою кабелю AUX. Не забудьте поставити другий повзунок у відповідний режим (S / PDIF або AUX).
  3. Увімкніть адаптер 3-секундним натисканням на кнопку.
  4. Увімкніть ваші Bluetooth-навушники або колонки
  5. Адаптер і колонки / навушники синхронізуються автоматично.
  6. Запустіть аудіо- або відеофайл
Зверніть увагу.Аудіокабелі в комплекті не йдуть.Якщо у вас їх немає, можете вибрати їх тут .

Використовуйте мультіпоінт в режимі TX

Мультіпоінт - тип з'єднання, що дозволяє підключити до одного пристрою кілька бездротових навушників. До цього адаптера можна підключити 2 Bluetooth-навушників одночасно. Як це зробити:

  1. Синхронізація адаптер з першими навушниками
  2. вимкніть навушники
  3. Натисніть двічі на кнопку на адаптері для входу в парний режим
  4. Увімкніть і синхронізуйте другі навушники
  5. Увімкніть перші навушники - вони з'єднаються з адаптером автоматично
  6. Готово. Можна дивитися відео, слухати музику або грати в Bluetooth-навушниках удвох.

Режим RX - приймаємо звук

Цей режим перетворює адаптер в приймач. Можна зробити будь-які колонки або навушники бездротовими і передавати на них музику з телефону.

Після першого з'єднання ресивер запам'ятовує пристрою і в наступний раз підключається до них автоматично. У пам'яті ресивера залишається до 5 гаджетів. Якщо адаптер не може знайти пристрій протягом 5 хвилин, він автоматично вимикається.

  1. Переведіть повзунок в режим RX (Receiver)
  2. Підключіть до адаптера навушники або колонки за допомогою відповідного кабелю в роз'єм 3,5 мм або S / PDIF Out
  3. Увімкніть адаптер 3-секундним натисканням на кнопку.
  4. Увімкніть Bluetooth на телефоні.
  5. Ви беріть в списку пристроїв «Ugreen-50256E» і підключіться до нього.
  6. Запустіть музику або відео на телефоні

якісний сигнал

У адаптера версія Bluetooth 4.2. Це означає, що висока швидкість передачі даних вам забезпечена. Сигнал діє на відстані до 10 м. У адаптера версія Bluetooth 4 Якість звуку при передачі по Bluetooth може знижуватися. Щоб звук залишався «на висоті», існують спеціальні кодеки. Вони повинні бути встановлені в обох пристроях (приймачі і передавачі). У цьому адаптері встановлений aptX - один з кращих сучасних кодеків. Дізнатися його сумісність зі своїм гаджетом можна на офіційному сайті Qualcomm aptX ). В адаптер вбудований модуль Bluetooth 4.2 CSR8670. Це сучасний чіп, який забезпечує кращу якість звуку (для Bluetooth-пристроїв) з ​​мінімальною затримкою.

Джерело живлення

У адаптера є власний акумулятор ємністю 300 мАг. Це 15 годин безперервної роботи в активному режимі. Коли батарея розряджена, індикатор постійно блимає червоним. У адаптера є власний акумулятор ємністю 300 мАг Щоб зарядити акумулятор, підключіть його до мережі за допомогою кабелю USB-MicroUSB, який йде в комплекті. Батарея повністю заряджається за 3 години. При повному заряді червоне світло індикатора змінюється на синій. Адаптер може працювати і заряджатися одночасно. Увага: перед першим використанням ресивера рекомендується повністю зарядити акумулятор.

Про виробника:


Ugreen - китайська компанія, яка була заснована в 2009р.Основна продукція - кабелі, розгалужувачі, адаптери для підключення аудіо-і відеоустаткування.Співробітники компанії ретельно стежать за відгуками на адресу своєї продукції і роботи, оперативно вдосконалюють якість товару.Продукція компанії відповідає стандарту RoHS, який обмежує вміст шкідливих речовин у складі електронного обладнання.