Чи можна заряджати телефон іншої зарядкою телефону, що буде?

Сьогодні практично у кожної людини є смартфон

Сьогодні практично у кожної людини є смартфон. Іноді їх навіть по кілька штук! Більш, того, сучасний смартфон - це більше, ніж просто пристрій для зв'язку. це і музичний програвач , І відеоплеєр, і фотоапарат, і записна книжка, і багато іншого.

Природно, такий активний режим використання пристрою не може не позначатися на терміні його автономної роботи! Як правило, смартфони на ОС Андроїд при експлуатації середньої інтенсивності працюють без підзарядки 8-12 годин. Звичайно, якщо ви вдома, то це не проблема. Але що робити, якщо телефон розрядився, коли ви, наприклад, в гостях або на роботі, а рідного зарядного пристрою під рукою просто немає? Можна взяти зарядку одного або колеги. А якщо її виробник інший, та ще й на блоці живлення вказана не така сила струму, як на вашому власному? Спробуємо розібратися.

Інші смартфони Флай
На нашому сайті можна знайти каталог з іншими смартфонами Fly на Андроїд .

багато користувачів смартфонів Fly побоюються використовувати блоки живлення від інших телефонів. Що ж, небезпеки для сучасного гаджета вони не уявляють!

Зіпсувати смартфон може тільки зарядний пристрій, який видає більшу напругу, ніж необхідно телефону (тому, до речі, краще не ризикувати і не використовувати блок живлення від планшета для зарядки телефону). Практично у всіх зарядник для смартфона різних виробників використовується єдиний стандарт - 5 Вольт.

Це означає, що ви можете спокійно заряджати свій телефон будь-зарядкою для смартфонів. А то, що через це може перегоріти або зіпсуватися батарея, - це міф.

Що стосується сили струму, то на блоках харчування вона вказується різна (1A, 2А і 2.1A), але і цього не варто боятися. Зазначена сила струму - це той максимум, які вони здатні видати. При цьому смартфон на те і «смарт», що він «розумний». Він візьме рівно стільки, скільки йому потрібно. Просто батарея може заряджатися довше або швидше (якщо сила струму нижче або вище відповідно), ніж з рідним зарядником.

Просто батарея може заряджатися довше або швидше (якщо сила струму нижче або вище відповідно), ніж з рідним зарядником

Так що не бійтеся заряджати свій девайс чужими зарядками, головне, щоб вони були призначені саме для смартфонів. Не використовуйте блоки живлення для планшетів і навіть краще відключіть зарядку при підключенні телефону до ПК . І ваш пристрій буде довго служити вам вірою і правдою.

Якщо Вам цікаво, то Ви можете ознайомитися зі статтею, де ми розглянули чому погано чутно співрозмовника по телефону .

Але що робити, якщо телефон розрядився, коли ви, наприклад, в гостях або на роботі, а рідного зарядного пристрою під рукою просто немає?
А якщо її виробник інший, та ще й на блоці живлення вказана не така сила струму, як на вашому власному?