Огляд бездротових акустичних систем (колонок) для iPhone, iPod, iPad

  1. Braven BRV-X
  2. UE Mini Boom
  3. Braven 600
  4. JBL Authentic L8
  5. JBL Charge 2
  6. TDK TREK Max A34
  7. Grace Digital GDI BTSP201
  8. IK Multimedia iLoud speaker
  9. Bowers & Wilkins Z2

Короткий огляд бездротових акустичних систем для iPhone, iPod Touch, iPad, що підтримують технологію Bluetooth.

iPad,

Braven BRV-X

Автори гаджета зробили його міцним, компактним і стійким до ударів Автори гаджета зробили його міцним, компактним і стійким до ударів.

Порівняно невеликий водонепроникний прогумований корпус, а також ємність акумулятора 5200 мАч дозволить не розлучатися з музикою практично в будь-яких умовах Порівняно невеликий водонепроникний прогумований корпус, а також ємність акумулятора 5200 мАч дозволить не розлучатися з музикою практично в будь-яких умовах. Два високоякісних динаміки забезпечать об'ємним і потужним стереозвуком. Акустика володіє досить широким частотним діапазоном - від 80 Гц до 20 000 Гц.

Пристрій дозволяє зарядити iPhone або iPad з силою струму до 1 А на виході Пристрій дозволяє зарядити iPhone або iPad з силою струму до 1 А на виході.

Залишається додати, що Braven BRV-X працює в автономному режимі до 12 годин, так що з упевненістю можна сказати, що це відмінний варіант для користувачів, які не уявляють життя без музики ні на мить Залишається додати, що Braven BRV-X працює в автономному режимі до 12 годин, так що з упевненістю можна сказати, що це відмінний варіант для користувачів, які не уявляють життя без музики ні на мить.

Купити Braven BRV-X

UE Mini Boom

Яскрава і стильна - такі слова крутяться в голові при першому знайомстві з бездротовою акустичною системою UE Mini Boom Яскрава і стильна - такі слова крутяться в голові при першому знайомстві з бездротовою акустичною системою UE Mini Boom. Пристрій витонченої форми із закругленими кутами, з гумовим покриттям металевого корпусу робить його вкрай стійким до впливу зовнішніх факторів.

Компактний розмір і вага 301 грам зроблять колонку вашим другом в дорозі і подорожах Компактний розмір і вага 301 грам зроблять колонку вашим другом в дорозі і подорожах. Натисніть кнопку «Bluetooth» на верхній панелі UE Mini Boom, активуйте пошук пристроїв в плеєрі на своєму iPod, iPad або iPhone і слухайте улюблену музику як у морського узбережжя, так і в квартирі протягом 10 годин з гучністю до 86 децибел.

Для того, щоб підключити відразу дві колонки по бездротовому зв'язку і насолоджуватися якісним стереозвуком, потрібно завантажити безкоштовний   додаток UE Mini Boom   в App Store Для того, щоб підключити відразу дві колонки по бездротовому зв'язку і насолоджуватися якісним стереозвуком, потрібно завантажити безкоштовний додаток UE Mini Boom в App Store.

Купити UE Mini Boom

Braven 600

Braven 600 - бездротова акустична система, для iPhone, iPod, iPad, з корпусом з авіаційних алюмінієвих сплавів, прекрасно підійде любителям міцних портативних колонок і якісного атмосферного звуку Braven 600 - бездротова акустична система, для iPhone, iPod, iPad, з корпусом з авіаційних алюмінієвих сплавів, прекрасно підійде любителям міцних портативних колонок і якісного атмосферного звуку.

Вага колонки всього 340 грам, а час автономної роботи до 12 годин, при ємності вбудованого акумулятора 1400 мАг, в залежності від гучності звучання Вага колонки всього 340 грам, а час автономної роботи до 12 годин, при ємності вбудованого акумулятора 1400 мАг, в залежності від гучності звучання.

Усередині корпусу прихований джерело, здатний продовжити життя яблучного смартфона на 12 годин Усередині корпусу прихований джерело, здатний продовжити життя яблучного смартфона на 12 годин. Роз'єм USB дозволяє підключати до пристрою довільну апаратуру.

Оснащеність Bluetooth 3 Оснащеність Bluetooth 3.0 - гарант твердого якісного звучання, плюсуем можливість роботи в радіусі 10-метрів, виграшну комбінацію з багатого набору функцій, простого дизайну і чудової якості звуку (при таких-то розмірах!). Всі ці характеристики роблять Braven 600 привабливим продуктом для позапланових витрат найближчим часом.

Купити Braven 600

JBL Authentic L8

Праця дизайнерів не забарився - за естетичну складову пропонується платити, чи не скупившись Праця дизайнерів не забарився - за естетичну складову пропонується платити, чи не скупившись. Корпус виконаний з натурального дерева в ретро-стилі.

Бездротове з'єднання включає в себе Bluetooth, Wi-Fi з підтримкою Airplay для iPhone, iPad і Mac, а також підтримку DLNA Бездротове з'єднання включає в себе Bluetooth, Wi-Fi з підтримкою Airplay для iPhone, iPad і Mac, а також підтримку DLNA. Окремий підсилювач на кожному динаміці дає сумарну потужність до 120 ват. Фактично ми отримуємо якісне стереозвучание з однієї колонки.

В цілому JBL Authentics L8 подарує вам чистий, об'ємний звук, в частотному діапазоні від 45 Гц до 35 000 Гц В цілому JBL Authentics L8 подарує вам чистий, об'ємний звук, в частотному діапазоні від 45 Гц до 35 000 Гц. Підключивши до акустичної системи мобільний пристрій ви не тільки зможете відтворити музичні файли, але і зарядити його. Харчується Authentic L8 від мережі, вага пристрою 7,4 кілограм.

безкоштовний додаток   JBL Music App   дозволить управляти JBL Authentics L8 з вашого iOS-пристрої безкоштовний додаток JBL Music App дозволить управляти JBL Authentics L8 з вашого iOS-пристрої.

Купити JBL Authentic L8

JBL Charge 2

JBL Charge 2 розміщений в корпусі, не набагато перевищує габарити алюмінієвої банки з довільним напоєм, але всередині прихована особлива начинка JBL Charge 2 розміщений в корпусі, не набагато перевищує габарити алюмінієвої банки з довільним напоєм, але всередині прихована особлива начинка. Завдяки їй він удостоївся титулу «самого басового» динаміка, на думку ряду експертів даного сегмента ринку.

У сумці колонка багато місця не займе, та й тяжкості не додасть при масі 540 грам У сумці колонка багато місця не займе, та й тяжкості не додасть при масі 540 грам.

Ємність батареї 6000 мАг (можна заряджати iOS-устройтсво), а час автономної роботи при максимальній гучності звуку становить 12 годин Ємність батареї 6000 мАг (можна заряджати iOS-устройтсво), а час автономної роботи при максимальній гучності звуку становить 12 годин. Загальна потужність звуку 15 Ватт, в частотному діапазоні від 75 Гц до 20 000 Гц.

Відзначимо можливість підключити відразу три пристрої і відповідно запускати треки по черзі Відзначимо можливість підключити відразу три пристрої і відповідно запускати треки по черзі.

В результаті JBL Charge 2 - це якісний бас, чудовий час автономної роботи і стильний футуристичний дизайн В результаті JBL Charge 2 - це якісний бас, чудовий час автономної роботи і стильний футуристичний дизайн.

Купити JBL Charge 2

TDK TREK Max A34

Якщо згадати касети на магнітних стрічках, то вам напевно знайома компанія TDK Якщо згадати касети на магнітних стрічках, то вам напевно знайома компанія TDK.

Важить акустична система трохи більше кілограма, що не багато, але й не мало для такого виду портативних колонок Важить акустична система трохи більше кілограма, що не багато, але й не мало для такого виду портативних колонок. Гумове покриття не дозволить проникнути стороннім тілам під кнопки, так що пристрою не страшні ні пил, ні пісок, ні краплі води, але не варто використовувати його під водою.

USB-роз'єм дозволить зарядити ваше iOS-пристрій, але не стане «читати» флешку USB-роз'єм дозволить зарядити ваше iOS-пристрій, але не стане «читати» флешку. Час автономної роботи 8 годин і використовувана версія Bluetooth 2.1 злегка пригнічують.

Якщо ви віддаєте перевагу твердий баланс ціни і якості, то це безперечно непоганий варіант Якщо ви віддаєте перевагу твердий баланс ціни і якості, то це безперечно непоганий варіант.

Купити TDK TREK Max A34

Grace Digital GDI BTSP201

Grace Digital GDI BTSP - це симпатична шкіряна обробка корпусу динаміків, прийнятну якість звуку і відмінна реалізація підтримки бездротового зв'язку для вашого iOS-пристрої Grace Digital GDI BTSP - це симпатична шкіряна обробка корпусу динаміків, прийнятну якість звуку і відмінна реалізація підтримки бездротового зв'язку для вашого iOS-пристрої.

Присутній порт USB для передачі енергії - що заряджати, абсолютно неважливо Присутній порт USB для передачі енергії - що заряджати, абсолютно неважливо.

Специфічна особливість, що виділяє акустичну систему з ряду подібних - порушуючи моду на моноблоки, виробник за замовчуванням пропонує комплект з двох динаміків, що знижує мобільність всієї конструкції Специфічна особливість, що виділяє акустичну систему з ряду подібних - порушуючи моду на моноблоки, виробник за замовчуванням пропонує комплект з двох динаміків, що знижує мобільність всієї конструкції.

Номінальна потужність динаміків 40 ват, частотний діапазон від 50 Гц до 20 000 Гц Номінальна потужність динаміків 40 ват, частотний діапазон від 50 Гц до 20 000 Гц. Grace Digital GDI BTSP Підтримує технологію Bluetooth 4.0. Працює це симпатична акустична система від мережі.

В цілому це справжній якісний стереозвук, надійна продуктивність бездротового зв'язку і доступна ціна В цілому це справжній якісний стереозвук, надійна продуктивність бездротового зв'язку і доступна ціна.

Купити Grace Digital GDI BTSP201

IK Multimedia iLoud speaker

IK Multimedia iLoud speaker, портативна бездротова акустична система з підтримкою Bluetooth, замислювалася як підмога для меломанів - не стільки як аксесуар для смартфона, скільки джерело чистого, що пестить слух звуку, до якого можна підключити і електрогітару, і іншу електроніку IK Multimedia iLoud speaker, портативна бездротова акустична система з підтримкою Bluetooth, замислювалася як підмога для меломанів - не стільки як аксесуар для смартфона, скільки джерело чистого, що пестить слух звуку, до якого можна підключити і електрогітару, і іншу електроніку.

До плюсів варто віднести високу якість при передачі звуку, а також гідний частотний діапазон, а саме від 60 Гц до 20 000 Гц До плюсів варто віднести високу якість при передачі звуку, а також гідний частотний діапазон, а саме від 60 Гц до 20 000 Гц. Час автономної роботи 10 годин.

Відмінно підійде для музикантів, так як колонка видає практичні чисте студійне звучання Відмінно підійде для музикантів, так як колонка видає практичні чисте студійне звучання.

Купити IK Multimedia iLoud speaker

Bowers & Wilkins Z2

На відміну від преведущіх акустичних систем, дана спроектована безпосередньо для фанатів продукції Apple На відміну від преведущіх акустичних систем, дана спроектована безпосередньо для фанатів продукції Apple. Це відображено в наявності ексклюзивного порту Lightning (працює з iPhone 5, iPod touch (5-е покоління) і iPod nano (7-е покоління)), в підтримці передачі даних за допомогою AirPlay і комплекті спеціальних драйверів.

Вихідна потужність підсилювачів 40 ват, частотний діапазон від 50 Гц до 20 000 Гц Вихідна потужність підсилювачів 40 ват, частотний діапазон від 50 Гц до 20 000 Гц. Вага пристрою 5,7 Кг.

Музику можна слухати трьома способами: Музику можна слухати трьома способами:

1. Встановивши iPhone або iPod на док-станцію.

2. За допомогою AirPlay.

3. Підключивши гаджет до AUX-роз'єму.

Підключивши гаджет до AUX-роз'єму

Купити Bowers & Wilkins Z2

Дивіться також: