NEWSru.com :: У Луганську в чебуречній пограли в боулінг гранатою: госпіталізовано чоловік і жінка

У Луганську в чебуречній пограли в боулінг гранатою: госпіталізовано чоловік і жінка

У самопроголошеній Луганській Народній Республіці в результаті необережного поводження з вибухонебезпечними предметами за одну ніч на п'ятницю, 13 березня, одна людина загинула п'ятеро постраждали, в тому числі дитина. Про це на розширеному засіданні Ради міністрів розповів міністр з надзвичайних ситуацій ЛНР Сергій Иванушкин.

"У Луганську в кварталі Волкова постраждала чебуречна в результаті того, що при грі в кегельбан замість кулі кинули гранату. Постраждали чоловік і жінка, які доставлені в лікарню", - наводить слова Иванушкина "Луганський інформаційний центр" .

Ще один випадок необережного поводження з гранатою привів до загибелі людини. "У селищі Круглик Лутугинського району при з'ясуванні відносин теж кинули гранату. Одна людина загинула, поранення отримали чоловік і дівчинка. Вони госпіталізовані в Лутугинському лікарню", - розповів міністр.

Крім того, також в ніч на 13 березня, на вулиці Лутугинської в пункті прийому металу чоловік розбирав вибухонебезпечний предмет, в результаті чого стався вибух. Потерпілий був доставлений в лікарню з пораненнями, повідомив глава МНС.