Opera Mini замінить браузер Xpress на телефонах Nokia

Кілька місяців тому ми уклали угоду з Microsoft про встановлення Opera Mini як браузера за замовчуванням на класичних телефонах Nokia Series 30+, Series 40 і лінійки Asha. На цьому тижні починається перехід існуючих користувачів цих моделей Nokia з браузера Xpress.

з браузера Xpress

Якщо ви власник одного з таких телефонів, найближчим часом ви побачите в Xpress повідомлення з пропозицією встановити Opera Mini. Перехід завершиться до грудня цього року, і після цього браузер Xpress припинить працювати. Якщо ви не хочете чекати, скачати Opera Mini для свого телефону Nokia можна в будь-який момент!

Opera Mini - компактний, функціональний і простий у використанні мобільний браузер, який дозволяє заощадити до 90% трафіку. Ви автоматично отримаєте версію, яка оптимально підходить для вашого мобільного пристрою. На телефонах Nokia Asha 501, 501s, 503 і 503s буде встановлена ​​Opera Mini 8.0, а на Nokia S40, в свою чергу, - Opera Mini 4.5.

Корисну інформацію і відповіді на найбільш поширені питання про Opera Mini ви можете знайти в Довідку . Ми раді вітати користувачів класичних телефонів Nokia в клубі Opera Mini. Бажаємо Вам приємно браузинга! 🙂