Ноутбуки - як вибрати кращий ноутбук за найкращою ціною

Ласкаво просимо на наш сайт " Ноутбуки ". Тут Ви знайдете різноманітну інформацію (огляди, характеристики, ціни і рекомендації) про ноутбуках. дізнаєтеся чи варто Вам купувати ноутбук , чим він краще ПК і про те як і який ноутбук вибрати . Постійно поповнюється база оглядів нових моделей ноутбуків провідних фірм-виробників ( Apple , Acer , Asus , Toshiba , Sony , Samsung , HP ( Compaq ), Dell , Fujitsu-Siemens , LG , Lenovo , Benq , MSI і багатьох інших) допоможе Вам орієнтуватися у величезному асортименті ноутбуків . Наш сайт допоможе Вам вибрати не дешевий ноутбук, а кращий ноутбук за кращу ціну.

Ноутбуки ASUS   - перші серед кращих, що ASUS постійно підтверджують Ноутбуки ASUS - перші серед кращих, що ASUS постійно підтверджують. Перший ноутбук з HD-приводом - ASUS, перший ноутбук "в шкірі" - ASUS, і перший ігровий ноутбук, ASUS це вперше з'явилися на російському ринку ноутбуки з процесором Intel Core 2 Duo і перші ноутбуки з NVIDIA GeForce Go7700 і ATI Mobility Radeon X 1700 . Продовжувати цей перелік можна і далі ... Але суть не в цьому, а в тому, що ASUS постійно веде серйозну роботу над модельним рядом своїх ноутбуків, який, до того ж, є одним з найбільших на ринку. Якщо коротко - ASUS це зарекомендувала себе (відмінною якістю і постійною боротьбою за лідерство) марка, в цьому і є секрет величезної популярності ноутбуків ASUS.

Ноутбуки Acer   , За рівнем продажів і популярності, гідний конкурент ASUS Ноутбуки Acer , За рівнем продажів і популярності, гідний конкурент ASUS. Модельний ряд у Acer не менше (якщо навіть не більше) багатий ніж ASUS. Ноутбуки Acer охоплюють весь спектр споживчих інтересів: від ексклюзивних ноутбуків серії Ferrari і багатопрофільних бізнес-моделей TravelMate до ультрамобільних Extensa і TravelMate , мультимедіа-ноутбуків Aspire і "настільних ноутбуків" серії TravelMate. Шалену популярність ноутбуки Acer знайшли завдяки багатству модельного ряду, хорошій якості і дивовижному поєднанню ціна / функціональність.

ноутбук Toshiba   - це ноутбуки які побували в космосі і не один раз потрапляли на сторінки книги рекордів Гіннеса ноутбук Toshiba - це ноутбуки які побували в космосі і не один раз потрапляли на сторінки "книги рекордів Гіннеса". Вражаюча якість, відмінна продуктивність і прийнятна ціна зробили ноутбуки Toshiba Satellite відмінним вибором для всіх, кому потрібен продуктивний ноутбук з багатим мультимедіа і приємним дизайном. Відмінність всіх ноутбуків Toshiba - чудова яскравість, контрастність і кут огляду жк-матриць. Ергономічність, дизайн і висока надійність - вже понад 25-ти років забезпечують популярність ноутбуків Toshiba Satellite .

Ноутбуки Sony   не можна назвати дешевими - це дорогі ноутбуки, але вони на 100% варті тих грошей Ноутбуки Sony не можна назвати дешевими - це дорогі ноутбуки, але вони на 100% варті тих грошей. Компанії Sony, як ні кому іншому, вдається робити дивно продуктивні, гарні й легкі (компактні) ноутбуки з рекордним часом роботи в автономному режимі - кращі з них ультрамобільні Sony Vaio і VGN .

Ноутбуки Lenovo   знайшли величезну популярність за вельми короткий час Ноутбуки Lenovo знайшли величезну популярність за вельми короткий час. Ймовірно, поки ця китайська компанія володіла маркою IBM - вони навчилися робити хороші ноутбуки, але, при цьому постаралися зберегти "по китайськи" невисокі ціни. За це поєднання якість / ціна - Lenovo знайшли багато шанувальників марки і швидко зайняли значну частку ринку мобільних комп'ютерів.

Ноутбуки HP   (Hewlett Packard) - вся продукція HP, відрізняється функціональністю і високою якістю Ноутбуки HP (Hewlett Packard) - вся продукція HP, відрізняється функціональністю і високою якістю. Асортимент ноутбуків HP розрахований на будь-якого покупця: від дорогих (функціональних і продуктивних) нoутбуков до бюджетних "ноутбуків для навчання".

Ноутбуки Samsung   привертають покупців, в першу чергу, своїм неординарним дизайном Ноутбуки Samsung привертають покупців, в першу чергу, своїм неординарним дизайном. Samsung вміють створювати функціональні і стильні речі (так - не тільки ноутбуки) і рекламувати свою продукцію так, що "хочеться відразу це купити".

Ноутбуки Dell   славляться винятковою якістю Ноутбуки Dell славляться винятковою якістю. І навіть бюджетні моделі ноутбуків Dell характерні своєю надійністю і багатими комунікаційними можливостями. Dell - це бренд відомий у всьому світі тільки з позитивного боку.