Ремонт ноутбуків Acer

  1. Терміновий ремонт ноутбуків Acer в Києві Техніка тайванської компанії - це відмінне поєднання ціни,...
  2. Послідовність ремонтних робіт
  3. Чому ми?
  4. Ціни на ремонт ноутбуків Acer

Терміновий ремонт ноутбуків Acer в Києві

Техніка тайванської компанії - це відмінне поєднання ціни, якості та функціональних характеристик. Але незважаючи на міцність і надійність пристрою, користувачам все ж вдається вивести його з ладу. Причиною тому є банальна неохайність і неуважність. Упустили улюбленого помічника на підлогу або пролили на клавіатуру стакан води? Чи не турбуйтеся, а краще відразу звертайтеся до майстрів нашої компанії в Києві. Ремонт ноутбуків Acer буде виконаний професійно, якісно і за максимально стислі терміни.

У яких випадках необхідний ремонт і діагностика Acer?

Як згадано вище, основною причиною поломки ноутбука ставати недбала експлуатація. Але навіть якщо з пристроєм Ви ставилися дбайливо і дотримувалися всі умови експлуатації, за тривалий період в техніці може накопичиться велика кількість пилу і дрібного бруду. Наявність пилу на внутрішніх елементах пристрою погіршує процес виведення теплого повітря через вентиляційні отвори, що призводить до перегріву. Підвищена температура комп'ютера провокує поломку деталей і системи. Логічним вирішенням даної проблеми є своєчасна чистка апарату, приблизно 1-2 рази на рік. Разом з тим, людський фактор у вигляді ударів, падінь, короткого замикання і вплив води на пристрій вважаються чи не найбільш глобальними проблемами. Серед поломок, в результаті яких знадобиться ремонт ноутбуків Acer в Києві, виділяють:

  • пошкодження матриці;
  • швидка розрядка акумуляторної батареї;
  • поломка клавіатури;
  • вихід з ладу роз'єму живлення;
  • поломка відеокарти;
  • несправна робота системи охолодження;
  • програмні збої.

Послідовність ремонтних робіт

У більшості випадків, типові процедури ремонту комп'ютерної техніки складаються з декількох етапів, і один з них - діагностика ноутбуків Acer. Перевірка допоможе майстру визначити стан пристрою і підібрати правильний метод усунення неполадок. Після узгодження з клієнтом термінів, вартості, плану і послідовності процедур, фахівці приступають до виконання ремонту Acer. Ми намагаємося виконати відновлювальні роботи за максимально стислі терміни, які безпосередньо залежать від характеру поломки, а також наявності необхідних запчастин. Якщо запасні деталі присутні на складі, то відновні процедури будуть виконані буквально протягом 1-2-х днів. Про завершення ремонтних робіт Вас сповістить менеджер дзвінком або повідомленням.

Чому ми?

Команда нашого сервісного центру якісно і професійно виконає свою роботу і так, що Ви на довгий час забудете про нестабільну роботу улюбленої техніки. Крім значного досвіду в цій сфері, наші фахівці мають у своєму розпорядженні новітнім ремонтно-діагностичним обладнанням і відновлюють функціональність навіть сильно пошкодженої техніки. Слід згадати, що ціни на ремонт ноутбука Acer у нас на порядок нижче серед конкурентів і дійсно доступні для кожного. Якщо Вам необхідно професійне обслуговування, то швидше за телефонуйте операторам контакт-центру за номером (044) 2ЗЗ-74-00. Звертайтеся, ми з радістю допоможемо у вирішенні найскладніших завдань! Крім Києва, ми також знаходимося у Львові, Одесі та Кривому Розі, де ремонтуємо ноутбуки Acer незмінно швидко і надійно.

Терміни: від 20 хвилин.

Інструменти: ультразвукова ванна, викрутки, паяльна станція, мікроскоп, монтажний фен, пластикова лопатка, осцилограф, вимірювачі.

Матеріали: 3М скотч, герметик, комплектуючі від виробника, аналоги.

Гарантія: від 1 до 6 місяців.

Ціни на ремонт ноутбуків Acer

Вид наданих робіт Ноутбуки Acer Ультрабуки Заміна матриці на ноутбуці Acer 850 грн 1500 грн Заміна клавіатури 300 грн 700 грн Заміна жорсткого диска 400 грн 700 грн Ремонт корпусних частини 450 грн 500 грн Ремонт материнської плати Acer 400 грн 500 грн Відновлення після попадання вологи 500 грн 500 грн Частка після попадання вологи 400 грн 400 грн Чистка від пилу, профілактика 250 грн 250 грн Ремонт або заміна відеокарти (відеочипа) 600 грн 400 грн Ремонт або заміна моста 600 грн 1000 грн заміна термопасти 300 грн 300 грн заміна батареї (акумулятора) Acer 550 грн 800 грн

* Вказані орієнтовні ціни, щоб дізнатися точну вартість ремонту, виберіть Вашу модель ноутбука в верхньому меню сайту

Показати повністю » Упустили улюбленого помічника на підлогу або пролили на клавіатуру стакан води?
У яких випадках необхідний ремонт і діагностика Acer?
Чому ми?