Тест рацій, Тест радіостанцій, Вибір рацій, Рації відгуки, огляд рацій

Тести рацій які пропонує компанія "радіоцентр" допоможуть Вам зорієнтуватися у великій різноманітності засобів радіозв'язку і купити те обладнання, яке оптимально відповідає Вашим завданням.

Гарантією цього є наш великий досвід в будівництві систем радіозв'язку і тільки оригінальне обладнання яке ми реалізуємо в рамках дилерства від провідних виробників засобів радіозв'язку: Kenwood, Icom, Motorola, Vertex-Standard, Phonak, OTTO і т д Гарантією цього є наш великий досвід в будівництві систем радіозв'язку і тільки оригінальне обладнання яке ми реалізуємо в рамках дилерства від провідних виробників засобів радіозв'язку: Kenwood, Icom, Motorola, Vertex-Standard, Phonak, OTTO і т д.

Зараз на ринку радіозв'язку представлена ​​величезна кількість рацій з спрощеною формою реєстрації LPD і PMR діапазонів від китайських "мильниць" вартістю 50 $, а то і 25 $ до цілком пристойних рацій зроблених по основі професійних радіостанцій. Це можуть бути автомобільні рації для професійних водіїв або рації для будівельників або мисливців.

Робити тест рацій "мильниць" ми вважаємо безглуздо, так як термін служби їх такий, що можна не встигнути розібратися в станції, а вона вже працює не якісно або взагалі не працює.

Треба віддавати собі звіт, що б рація коштувала 100 $ в роздрібному продажі, вона повинна бути виготовлена ​​буквально за копійки, виникає питання - чи можна зробити якісний продукт за 10-30 $ і де його роблять?

Тести радіостанцій проведені нашою компанією дозволять Вам заощадити час і гроші, можна розглядати його як огляд рацій хорошої якості. Не секрет, що багато нові продавці радіостанцій (інтернет магазини) або не знають або не дуже заклопотані наявністю сертифіката та відповідності продаваних рацій вимогам ГКРЧ, адже за новим законом про Зв'язки вся відповідальність за використання рацій не відповідають вимогам ГКРЧ лягати на набувача радіостанцій.

Із задоволенням можна відзначити, що наші виміри по дальності і якості роботи (оригінальний текст опублікований в журналі Полювання та риболовля № 5 від 7 травня 2006 року) користуються популярністю в Інтернеті, і багато невдачливі конкуренти беруть за основу наш текст вставляють в нього "свої" результати випробувань (рації відгуки).

Хочеться відзначити, що випробування проводилися з метою показати потенційним користувачам що кожна модель може запропонувати по максимуму.

Радіостанції вибиралися за принципом здатності їх працювати в важких умовах експлуатації.

Вибір рацій справа непроста і ми будемо тестувати новинки та популярні моделі радіостанцій для того щоб Ви мали уявлення на що придатний той чи інший продукт продається на ринку радіозв'язку РФ.

Тести рацій ми будемо проводити по одним і тим же маршрутам в межах міста і на пересіченій поза межами міста (ліс, дорога, поле)

Тест радіостанцій TK-3301Kenwood, Vector VT-44 Military, Motorola XTN 446, Vertex VX-146

Тест радіостанцій VT-44 Pro Vector, LP-400D Радант, Motorola MagOne MP-300, TK-3301Kenwood

Тест радіостанцій VT-48 W Vector, TK-3301Kenwood, VT-44 Military Vector

Тест рацій TK-3000 Kenwood і G7 Midland

Тест цифрових радіостанцій

Тест цифрових радіостанцій NX-300 Kenwood, NX-320 Kenwood і Kirisun FP420

Тест радіостанції RANDY II на полюванні в польових умовах

Огляди радіостанцій і рацій, статті про радіозв'язку