Як отримати одну з кращих док-станцій для iPhone майже даром

Компанія iVAPO, що спеціалізується на аксесуарах для «яблучної» техніки, представила док-станцію для iPhone з можливістю зарядки Apple Watch. Пристрій дійсно цікаве - воно виконано з алюмінію, що ні суперечить дизайнерської концепції Apple - і зроблено дуже добротно. Виріб складається з трьох частин: власне підставка для iPhone, підставка для Apple Watch і база, нижня частина якої забезпечена гумовими підкладками для запобігання ковзання по столу. Компанія iVAPO, що спеціалізується на аксесуарах для «яблучної» техніки, представила   док-станцію для iPhone   з можливістю зарядки Apple Watch

Для того, щоб підготувати iVAPO до використання, необхідно провести ряд нескладних дій. Для початку відкручуємо кришку бази - вона порожня всередині, має кілька отворів, через які ми пропускаємо кабелі для зарядки. Lightning-кабель для iPhone кріпиться в спеціальній підставці, сам смартфон спирається на алюмінієву стойку. Зарядку для Apple Watch ми пропускаємо по довгій підставці - в правій частині знаходиться рухається кришка, яку потрібно прибрати, провести зарядку по тунелю і закрити.

Зарядку для Apple Watch ми пропускаємо по довгій підставці - в правій частині знаходиться рухається кришка, яку потрібно прибрати, провести зарядку по тунелю і закрити

Стійка для Apple Watch розгорнута під кутом 45 градусів, що дозволяє бачити екран пристрою з будь-якого ракурсу. І що найважливіше - ви можете заряджати обидва гаджета одночасно.

Док-станція iVAPO відносно невелика - всього 15 см в довжину і 12,5 см у висоту. Виглядає дуже стильно, оскільки при виготовленні був використаний алюміній, відповідний за кольором MacBook, але також є можливість замовити модель в кольорі «рожеве золото».

Виробник ручається за якість - iVAPO є одним з офіційних брендів на Amazon , А вся продукція випускається відповідно до сертифікатами якості США. І сьогодні ми розповімо вам, як можна придбати цю док-станцію з хорошою знижкою.

Нагадаємо, 11 листопада Aliexpress порадує користувачів величезною кількістю «смачних» знижок - iVAPO подешевшає на 25%. Також у користувачів буде можливість отримати купон на знижку в $ 6 в магазині.

При цьому якщо взяти участь в конкурсі в групі Apple Kanal , То можна отримати ще й купон на 1000 рублів. Доставка по СНД здійснюється безкоштовно, і ви можете відмінно заощадити і отримати якісну док-станцію. Дерзайте!

на правах реклами