Дата виходу Samsung Galaxy A7 (2017) все ближче: нові дані

Нові витоку вказують на те, що дата виходу Samsung Galaxy A7 (2017) вже зовсім не за горами. Зокрема, новинка встигла відзначитися в популярному бенчмарку AnTuTu.

Зокрема, новинка встигла відзначитися в популярному бенчмарку AnTuTu

Причому мова йде, судячи за індексом в кінці модельного номера, саме про міжнародної версії SM-A720F, яка буде поставлятися в Росію та інші країни СНД.

Так, Galaxy A7 (2017) базується на чіпсеті Exynos 7870, який орієнтований на смартфони середнього цінового діапазону і включає в себе восьміядерний CPU 8 x ARM Cortex-A53 і графічне ядро ​​Mali-T830.

Дана однокрісстальная система виготовляється по техпроцесу 14nm FinFET, завдяки чому має низьке питоме енергоспоживання і мало гріється.

Також варто відзначити наявність підтримки мереж 4G LTE Category 6 (300 Mbps завантаження / 50 Mbps передача даних) і навігації GPS / GLONASS / BeiDou.

Samsung Galaxy A7 (2017) оснащується екраном з роздільною здатністю FullHD 1080 × 1920 пікселів. По всій видимості, діагональ становитиме 5.5 дюймів.

Об'єм оперативної пам'яті складає 3 Gb LPDDR3 933MHz (досить скромно, враховуючи китайських «однокласників»), вбудованого накопичувача - 64 Gb MMC 5.1 (вже непогано) з можливістю розширення картою пам'яті MicroSD.

Цікавою особливістю Galaxy A7 (2017) є наявність 16-мегапіксельною фронтальною камери. В цілому це не дивно: останнім часом виробники смартфонів все активніше «міряються» по частині крутизни знімаються «Селфі».

Основна камера новинки має такий дозвіл, як у фронтальній. Які сенсори і оптика будуть використовуватися - AnTuTu не розкриває.

Від свого попередника нова «сімка» повинна успадкувати підтримку сервісу безконтактних платежів Samsung Pay на базі технологій NFC і MST (емуляція магнітної стрічки банківської карти для старих терміналів).

Працює Samsung Galaxy A7 (2017) під управлінням Android 6.0.1 Marshmallow. Ймовірно, з фірмовою оболонкою TouchWiz.

Очікується, що Galaxy A7 (2017) вийде в грудні цього року і навіть встигне з'явитися на прилавках до зимових свят.