iPhone 8 - дата виходу в Україні, характеристики і фото дизайну

  1. Іменування наступного Айфон
  2. Дата виходу iPhone 8
  3. iPhone 8 Дизайн і Фото
  4. Характеристики iPhone 8
  5. Ціна iPhone 8

Наближається заповітна дата анонса нового покоління iPhone, а це значить що виробництво вже запущено і масових витоків уникнути не можна. Корпорація витрачає мільйони доларів на секретність розробки своїх новинок, але незважаючи на це, кожен день з'являється маса фотографій і відео з ескізами і макетами нового покоління Айфон.

Корпорація витрачає мільйони доларів на секретність розробки своїх новинок, але незважаючи на це, кожен день з'являється маса фотографій і відео з ескізами і макетами нового покоління Айфон

Варто врахувати, що вся інформація наведена далі не є на 100% достовірною. Правдоподібність тих чи інших фактів ми зможемо підтвердити тільки після офіційного анонсу. Але якщо витоку походять з різних джерел і інформація збігається, то скоріше за все правдивість гарантована більш ніж на 50%.

Але якщо витоку походять з різних джерел і інформація збігається, то скоріше за все правдивість гарантована більш ніж на 50%

Іменування наступного Айфон

Перш ніж говорити про характеристики і зовнішній вигляд пристрою, варто з'ясувати як буде, або будуть називатися нові покоління пристроїв. Очікується три моделі iPhone. Дві моделі будуть в корпусі iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Більшість аналітиків очікує назву iPhone 7s і iPhone 7s Plus відповідно. Третій варіант швидше за все буде присвячений десятиріччю першої iPhone, і на даний момент є найбільш очікуваним і одночасно самим загадковим. Абсолютно новий дизайн з безрамковий дисплеєм і відсутністю звичної кнопки Home. Передбачувана назва - iPhone 8. У такому варіанті назви, є один не зрозумілий нюанс. Як може, в один термін вийти два пристрої різного покоління? Тому не будемо списувати з рахунків і інші назви, як наприклад iPhone X. Або за подобою iPad (2017) і iPad Pro, ми побачимо назву iPhone (2017) або iPhone Pro.

Або за подобою iPad (2017) і iPad Pro, ми побачимо назву iPhone (2017) або iPhone Pro

Дата виходу iPhone 8

Ось уже протягом 5 років новий iPhone представляють у вересні, а через кілька тижнів він з'являється на прилавках магазинів. Найімовірніше так буде і в цьому році, але в продажу він може з'явиться набагато пізніше. Підстави так вважати є. Нові технології, що застосовуються в iPhone 8 занадто не звичайні і дороги у виробництві. Тому масова збірка і старт продажів почнеться не так, як хотілося б компанії Apple. Тому, в продажу він може з'явиться через кілька місяців після анонсу.

Тому, в продажу він може з'явиться через кілька місяців після анонсу

У будь-якому випадку, завдяки нашому інтернет-магазину «macuser.ua» дата виходу iPhone 8 в Україні не буде сильно відрізняться від американського релізу.

iPhone 8 Дизайн і Фото

На початку з'явилися лише ескізи нового iPhone 8. Ми вже тоді могли уявити як буде виглядати новий смартфон від Apple. За цим ескізами художники зробили велику кількість рендерів з iPhone 8.

За цим ескізами художники зробили велику кількість рендерів з iPhone 8

Але більш цікаву інформацію почали «зливати» тільки на початку серпня, коли почалася збірка першої партії iPhone 8 на заводах Китаю. З'явилися фотографії з макетами як iPhone 8, так і Айфон 7s і Айфон 7s Plus. Варто відзначити наявність нового кольору «copper gold» (мідне золото). А ось звичних «Gold» і «Rose Gold», по всій видимості, в цьому поколінні Айфона не буде.

А ось звичних «Gold» і «Rose Gold», по всій видимості, в цьому поколінні Айфона не буде

Фото макетів iPhone 8 підтверджує наявність Безрамковий екрану, відсутність окремої кнопки Home і наявність пари камер як у iPhone 7 Plus, але тепер розгорнутих вертикально.

Фото макетів iPhone 8 підтверджує наявність Безрамковий екрану, відсутність окремої кнопки Home і наявність пари камер як у iPhone 7 Plus, але тепер розгорнутих вертикально

Задня частина телефону буде мати скляну поверхню, як у iPhone 4. Це зроблено для реалізації бездротової зарядки. Теж саме стосується iPhone 7s і 7s Plus - замість алюмінієвого корпусу, найімовірніше, він отримає поверхню із загартованого скла.

Характеристики iPhone 8

Це справжня таємниця, покрита мороком. Але насправді немає! Ми вже багато чого можемо сказати про характеристики Айфон 8. Давайте по порядку. Нове покоління айфонів завжди отримує нове покоління процесорів. На цей раз це буде процесор A11 зроблений по 10-нм техпроцесу від TSMC. Очікується поліпшення не тільки продуктивності, але і його автономності.

Очікується поліпшення не тільки продуктивності, але і його автономності

Екран: OLED, 5.8 дюймів, дозвіл Retina, 3D Touch, скло Corning Gorilla Glass 6

Процесор: Apple A11 і со-процесор M11, 10-нм техпроцес

Пам'ять: 3 ГБ оперативної пам'яті, 64/128/256 ГБ постійної

Камери: 16-мегапіксельна основна і 8-мегапіксельна фронтальна, оптична стабілізацій зображення, діафрагма f / 1.8

ОС: iOS 11

Акумулятор 2350 мАг Li-Pol, бездротова зарядка

Дисплей Apple iPhone 8 буде зроблений за технологією OLED, що дозволить істотно знизити енергоспоживання, товщину і вага пристрою. Новина про те, що контракт з виробником OLED-екраном компанією Samsung підписаний, з'явився в інформаційному просторі вже давно.

Новина про те, що контракт з виробником OLED-екраном компанією Samsung підписаний, з'явився в інформаційному просторі вже давно

Найбільша загадка є яким же буде новий біометричний датчик. Ми знаємо, що звичної кнопки Home спереду екрану не буде. На задній частині телефону вона так само не очікується. У Apple є два варіанти. Перший варіант досить очікуємо - розмістити сканер відбитків пальців під екраном. Але це технологія достатня дорога і «не обкатанна», тому з'явилося маса чуток про проблеми у виробництві даних сенсорів. Другий варіант - зробити сканер райдужної оболонки ока, або в усі 3D сканування особи власника телефону. Точну інформацію про новий біометричний датчику ми зможемо дізнатися не раніше офіційного анонса в вересні.

Ціна iPhone 8

Для любителів хороших речей, ціна не є головним чинником при покупці. Для власників iPhone на першій черзі стоїть зручність використання, стабільність системи і безпеку своїх даних. Тим більше ціна на нові Айфони залишалася вже кілька років не зміненої. Але в разі iPhone 8, ціна може бути набагато вище попередніх поколінь. Аналітики стверджують, що продажі почнуться від 1000 $ за iPhone 8 на 128GB. Як буде на ділі, ми дізнаємося вже зовсім скоро. У нашому інтернет магазині можна купити Айфон 8 в Україні одним з перших.

У нашому інтернет магазині можна   купити Айфон 8 в Україні   одним з перших

завжди актуальні ціни на iPhone в Україні .

Як може, в один термін вийти два пристрої різного покоління?