Офіційний реліз Xiaomi Mi 6 в Росії: ціни і дата старту продажів

В кінці квітня компанія Xiaomi представила в Пекіні свій новий флагман Mi 6 , Який має великі шанси на успіх. І ось через більш ніж два місяці ми стали свідками офіційної російської прем'єри смартфона, який вже встиг стати культовим. З вашого дозволу ми ще трохи поексплуатіруем цю тему, тим більше що і привід для цього є дуже навіть вагомий.

Сьогодні в Москві компанія Xiaomi провела своє вже друге російське захід, в рамках якого публіці був офіційно представлений той самий Mi 6. Також були оголошені ціни смартфона і дата старту продажів.

Для початку нагадаємо, що являє собою цей флагман. Xiaomi Mi 6 має 5,15-дюймовий дисплей з вигнутим 3D-склом. Задня сторона корпусу також виконана зі скла, а з боків пристрій оздоблює рамка з нержавіючої сталі. Серед помітних зовнішніх нововведень - відсутність 3,5-міліметрового роз'єму для навушників і сканер відбитків пальців, розміщений під скло.

За продуктивність смартфона відповідає новітній чіпсет Qualcomm Snapdragon 835, доповнений аж шістьма гігабайтами оперативної пам'яті. Ще одна важлива особливість новинки - дві 12-мегапіксельні камери на тильній стороні, які пропонують дворазовий оптичний зум і четирехосевую стабілізацію.

Отже, за якою ж ціною Xiaomi збирається продавати в Росії свій новий флагман, китайська ціна якого еквівалентна 20 400 рублів? Повідомляємо: в нашій країні буде доступна тільки 64-гігабайтна версія новинки в чорному кольорі, яка обійдеться покупцям в 29 990 рублів. До речі, якщо пропустили, можете ознайомитися з оглядом Xiaomi Mi 6 , Який ми підготували незабаром після світової прем'єри.

До речі, в рамках презентації російській публіці також був анонсований новий фаблет Xiaomi Mi Max 2, який отримав вражаючий апгрейд акумулятора - тепер його ємність становить аж 5300 мАг. Цей апарат теж доступний в чорному кольорі і в одній версії з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ сховища. Коштує новинка буде 19 990 рублів.

Старт продажів обох смартфонів намічений на липень: з 4 числа новинки будуть доступні тільки в офіційному онлайн-магазині, а в середині місяця - і у роздрібних партнерів компанії. А ви збираєтеся купувати нові апарати від Xiaomi? Пропонуємо ділитися своїми думками в коментарях.

Отже, за якою ж ціною Xiaomi збирається продавати в Росії свій новий флагман, китайська ціна якого еквівалентна 20 400 рублів?
А ви збираєтеся купувати нові апарати від Xiaomi?