Тримач для туалетного паперу: на підлозі, настінний

  1. Кращий настінний тримач
  2. Кращий підлоговий держатель
  3. Краща лялька-тримач
  4. Кращий тримач туалетного паперу і освіжувача
  5. Кращий йоржик з тримачем для туалетного паперу
  6. Кращий тримач з кришкою
  7. Кращий тримач з поличкою
  8. Кращий держатель на присоску
  9. Найбільш незвичайний і прикольний держатель
  10. ТОП 5 власників, зроблених своїми руками
  11. Де купити?

Кожній господині хочеться створити в будинку атмосферу затишку і зручності. Це стосується не тільки житлових кімнат, але і банних приміщень. Господині ретельно підбирають аксесуари, доповнюючи інтер'єр неймовірними деталями. Тримач для туалетного паперу не виняток. Цьому туалетного матеріалу постійно не дістається місця, і він кочує з однієї поверхні на іншу.

У магазинах міста продається безліч корисних аксесуарів. Рейтинг кращих ВИДАННЯ дозволить підібрати девайс для батьків, а також в каталозі вдасться знайти зволожувач повітря , дозатор для рідкого мила , кошик для білизни .

У статті ми розповімо про цікаві дизайнерські рішення для закріп туалетного витратного матеріалу. Ви дізнаєтеся про наступні види власників:

  • настінний;
  • підлоговий;
  • комбінований і багато інших.

настінний;   підлоговий;   комбінований і багато інших

Кращий настінний тримач

Настінне кріплення - найпопулярніше пристосування для туалетного паперу на сьогоднішній день. Його компактний розмір і строгий дизайн є основними перевагами. Предмет з легкістю кріпиться в будь-якому зручному місці.

Предмет з легкістю кріпиться в будь-якому зручному місці

Настінний паперотримач має кілька підвидів:

  • закритий: повністю приховує рулон з папером, залишаючи зовні кінчик, який необхідно потягнути, щоб відмотати оптимальну кількість паперу. Така конструкція являє собою квадратну ємність з кришкою;
  • відкритий: у вигляді гачка, вставляти в отвір рулону. Відкрите кріплення виглядає не дуже естетично і тому рідко використовується. До того ж, власник не здатний запобігти потраплянню вологи на папір. Іноді зустрічаються паперотримачі з поличкою, призначеної для телефонів;
  • вбудований: встановлюється в спеціальну нішу поруч з унітазом;
  • настінні стійки: схожі з підлоговими. Їх відмінність в тому, що перші кріпляться до стіновий поверхні, а другі встановлюються на підлозі.

Найпопулярнішою моделлю стінового власника є платинове кріплення Brabanita Profile. Виріб стійкий проти утворень корозії. Воно кріпиться з будь-якого боку. Матеріалом виготовлення послужила першокласна сталь, яка не іржавіє з часом. Вартість власника - 3320 рублів.

плюси

  • Захищає від попадання води.
  • Якісний матеріал.

Приємний відтінок власника. Виріб не скрипить. У комплекті є задня кришка, що не дозволяє папері обтиратися об стіну.

Кращий підлоговий держатель

Кращий підлоговий держатель

Просторим ванних кімнат цілком підійде підлоговий тримач для туалетного паперу. Підлоговий закріп не економить місце, а, навпаки, займає більше. Якщо у вас маленька кімнатка, підлогова конструкція не підійде.

Зазвичай встановлений стільчак не має поруч опори у вигляді стіни, і власники кріпляться ззаду, створюючи незручності. З покриттям такого не відбувається, він завжди розташовується поруч і доступний в необхідний момент. Стійка ділиться на два підвиди:

  • звичайний тримач, що вміщає кілька рулонів;
  • багатофункціональний, поєднаний з іншими туалетними приналежностями: очищуючий йоржик і балонний освіжувач повітря.

Прекрасно доповнить банний інтер'єр металевий підлоговий гарнітур «РМС». Конструкція зроблена з високоякісної нержавіючої сталі. Вісімдесяти сантиметрова полку містить паперовий кріплення, ємність для йоржика і освіжувача. Важке кругле підставу робить гарнітуру стійкою і не дозволяє впасти. Вартість гарнітура становить 2200 р.

плюси

  • Доступна ціна.
  • Скляна колба йоржика.
  • Стійкість.

Бачила оригінальний іспанська гарнітур в інтернеті за 16000. Ця бюджетна модель нічим не відрізняється від неї. Купівлею задоволена, стійка стійка і ніяких дефектів не виявлено.

Краща лялька-тримач

Краща лялька-тримач

Останнім часом дедалі популярнішими стають креативні власники у вигляді різних персонажів фільмів і мультиків. Лялька-держатель не просто корисний предмет, але і оригінальна прикраса.

Така споруда легко виконати своїми руками з капрону або текстилю, необхідно лише вирізати викрійки. Оригінальна модель власника «ГНОМ» висотою 60 сантиметрів додасть вбиральні веселу атмосферу. Статуетка у вигляді гнома, що замикає ніс, символічна туалетного приміщення. Високий гном з гачком для втулки порадує кожного відвідувача кімнати.

Ціна цій веселій конструкції сягає 7990 руб.

плюси

  • Оригінальна деталь інтер'єру.

мінуси

  • Висока вартість.
  • Ненадійний гачок.

Класний держатель, я в захваті. Стійка з гумором. Дивлячись на неї, починаю сміятися. Не пошкодував, що купив, і висока ціна не була перешкодою.

Кращий тримач туалетного паперу і освіжувача

Кращий тримач туалетного паперу і освіжувача

Комбінований аксесуар FBS "Luxia" виробляє чеський завод ELLUX Gluck. Протягом 20 років компанія випускає різноманітні пристосування в ванні і туалети. Конструкція містить два роз'єми:

  • Перший: кріплення з кришкою, що тримає паперову втулку.
  • Другий роз'єм: місце для дезодоранту повітря.

Конструкція дозволяє заощадити гроші на покупку двох аксесуарів, поєднавши їх в одному. Тримач кріпиться до стіни, але оптимізований так, щоб мінімізувати свердління стін. Виріб виконаний з пластика і якісної латуні, покритої засобом, що перешкоджає утворенню цвілі і корозії. Ціна комплекту стартує вiд 3800.

плюси

  • Якісний матеріал.
  • Аксесуар два в одному.

мінуси

  • Вартість вище середньої.

Незважаючи на завищену ціну, якість трохи відстає. Завалюється іноді на бік, коли вставляю балон освіжувача. Але в цілому все подобається. Єдине, що ціна все ж трохи завищена.

Кращий йоржик з тримачем для туалетного паперу

Кращий йоржик з тримачем для туалетного паперу

Популярним комбінованим гарнітуром, які суміщають йоржик і паперотримач, є модель Top Star "Emil". У виробництві пристрої використовується високоякісна сталь. Сталь - кращий матеріал для предметів, використання яких відбувається в умовах сильної вологості.

Верх стійки оснащений держателем, а низ колбою з туалетним йоржиком, які мають жорсткий і густий ворс. Для підтримки рівноваги внизу зроблено напівкругле підставу. Дизайн конструкції продуманий спеціально, щоб приховати кріпильні деталі. Гарнітур має прийнятну ціну, 1620 р.

плюси

  • Оптимальна ціна.
  • Компактний і акуратний аксесуар.

Прекрасна конструкція. Тримається стійко, не падає. Добре вписалася в інтер'єр. Йоржик чудово справляється з роботою і не прилипає.

Кращий тримач з кришкою

Кращий тримач з кришкою

Найпопулярніший паперотримач - оснащений кришкою. Він є майже у всіх будинках. Краща модель серед безлічі аналогів - Del Mare. Він створений з металізованого пластика. Аксесуар економить простір і гармонує з усіма кольорами. Вартість моделі - 265 р.

плюси

  • Низька ціна.
  • Ергономічний дизайн.

мінуси

  • Важко встановлюється.

У мене в будинку три ванні з різними стилями. Придбала модель DelMare в усі три кімнати. Вона відмінно вписалася всюди. Трохи важко кріпиться, але це не страшно. Чудовий аксесуар.

Кращий тримач з поличкою

Кращий тримач з поличкою

Настінний паперотримач Swensa китайського виробництва оснащений полицею для підтримки мобільного телефону. Матеріалом для аксесуара послужила сталь. Вона не руйнується і не іржавіє. Конструкція надійна і не дозволить телефону випасти. Заміна втулки відбувається легко і швидко. Варто держатель Swensa всього 325 рублів.

плюси

  • Підтримує смартфон.
  • Компактний і недорогий предмет.

Хороша конструкція, нарікань немає. Нарешті мій телефон лежить в надійному місці.

Кращий держатель на присоску

Кращий держатель на присоску

Пластиковий тримач Axentia "Amica" на присоску встановлюється на стіну за допомогою вакуумної силіконової поверхні. Присоски зроблені з полівінілхлориду - матеріалу, що дозволяє в будь-який час змінити місце розташування власника.

Кріплення оформлено в строгому стилі і підходить до різних інтер'єрах. На присосках розташовані два дельфінчика, що тримають конструкцію. Модель Axentia - бюджетний варіант вартістю 219р.

плюси

  • Добре тримається.
  • Невисока ціна.

Простий власник, без будь-яких вигадливих деталей. Перед кріпленням, присоски краще потримати під гарячою водою. Так вони краще встановляться.

Найбільш незвичайний і прикольний держатель

Найбільш незвичайний і прикольний держатель

Найбільш нестандартний паперотримач - в стилі певного предмета, наприклад, фотоапарата-Полароїд, звірка або героя фільму. Креативно виглядає держатель-фотоапарат «Polaroll». Корпус предмета повністю повторює дизайн старого фотоапарата марки «Polaroid».

Усередині пристрою знаходиться спеціальна поперечина, яка фіксує втулку. Папір виходить через отвір, котре видає знімки. Тримач виготовлений з якісного пластика. Встановлюється на спеціальні отвори, розташовані на задній панелі пристрою. Ціна чудо-техніки сягає 1500 р.

плюси

  • Креативний корпус.
  • Наявність зазубрин, відривають папір.

Моя ванна створена в стилі поп-арт. У ній багато футуристичних предметів, які роблять кімнату унікальною. Я доповнила дизайн паперотримач Полароїд. Прикольний і незвичайний предмет. Я в нього закохалася.

ТОП 5 власників, зроблених своїми руками

Не обов'язково купувати дорогий держатель. Оригінальна конструкція легко робиться самостійно. Нижче наведено список п'яти варіантів:

  • держатель в сільському стилі - потрібно закрутити два гачки і повісити на них канат;
  • непотрібна скейт дошка стане креативної стійкою, що тримає відразу два рулони;
  • текстильна лялька буде міцно тримати втулку;
  • стара труба гачкоподібне виду - відмінне спорудження;
  • в'язані футляри.

держатель в сільському стилі - потрібно закрутити два гачки і повісити на них канат;   непотрібна скейт дошка стане креативної стійкою, що тримає відразу два рулони;   текстильна лялька буде міцно тримати втулку;   стара труба гачкоподібне виду - відмінне спорудження;   в'язані футляри

Де купити?

Знайти аксесуар в туалетну зону не складе труднощів. Сьогодні він продається скрізь. Наприклад, інтернет-магазин Ozon пропонує велику різноманітність моделей: бюджетних і преміум класу.

Існує магазин, що пропонує своїм відвідувачам все від йоржиків до душових кабін. Це Леруа Мерлен. У ньому ви точно знайдете вподобану модель.

Також у продажу представлена корзина для білизни в ванну , дозатор для рідкого мила , зволожувач повітря . Батькам варто ознайомитися з рейтингом кращих ВИДАННЯ .

Тримач для туалетного паперу

Де купити?