Чи не гасне екран при розмові Iphone 5S

  1. Ремонт із заміною передньої камери і датчика наближення Iphone 5S - 1200 рублів.
  2. Опис проблеми з датчиком наближення Iphone 5S:
  3. Причини проблем з датчиком наближення Iphone 5S:
  4. Ремонт датчика наближення і не згасають екрану 5S в Москві:
  5. Процес заміни стандартний:
  6. Практика звернень в сервісні центри Москви

Щоб не вникати в технічні складності - просто зателефонуйте нам і ми полагодимо дану несправність за 10 хвилин. Контакти та адреси в розділі контакти! Ціна зазначена на сайті не зміниться після візиту до нас і виконання ремонту.

Ремонт із заміною передньої камери і датчика наближення Iphone 5S - 1200 рублів.

Ми знаходимося в ЦАО, а також виїжджаємо по всій Москві і Московській області цілодобово. Час прибуття майстра на місце 1-2 години. Офіс працює на Кузнецькому Мосту до 22 годин без вихідних днів. Ремонт в нашій майстерні можливий відразу при клієнті, запчастини в наявності завжди, залишати апарат на тривалий час не потрібно.

Опис проблеми з датчиком наближення Iphone 5S:

Протягом експлуатації Iphone 5S багато людей стикаються з тим що екран перестає гаснути при розмові, продовжуючи залишатися активним разом з сенсором, що призводить до високого витраті заряду під час розмови і до довільного натискання кнопок на екрані при зіткненні телефону з особою мовця. Натискаються кнопки відбою виклику, утримання виклику, відключення мікрофона, а це в свою чергу сильно доставляє.

Проблема стала частіше себе проявляти, коли ринок наповнили відновлені телефони. Багато людей, на жаль, ведуться на слова працівників радіоринку і інтернет магазинів: «Евротест», «З Америки», Арабська, офіційно відновлений, Гарантія і так далі. У підсумку ми отримуємо Iphone 5S з погано встановленим переднім шлейфом камери і датчика наближення екрану на-віч, або з відклеюються рамкою, що також створює зазор і датчик перестає працювати, а камера стає каламутною від пилу і сміття. Також проблеми можуть виникнути після ремонту і заміни екрану.

Ще одна причина, коли необхідно звернутися в сервісний центр з вашим айфоном - це після удару. Буває трапляється, що екран і скло залишилися цілими, зображення на екрані є, а ось під час розмови він не гасне. Справа в тому, що деталь, що відповідає за цю функцію припаяна на поверхню переднього шлейфу 5S планарним монтажем, тонким шаром низькотемпературного припою, який дуже легко тріскається від механічних впливів і розтягувань. В результаті втрачається контакт між оптопарою і контактною поверхнею і функція перестає працювати. Тут тільки допомагає заміна верхнього шлейфу повністю з датчиком наближення. Саму оптичну пару можна звичайно теж припаяти на місце, якщо є під рукою все необхідне і самі руки ростуть з потрібного місця. Вообщем вихід один - звернутися в сервісний центр! Проблема описана, тепер вас не обдурять зайвий раз, посилаючись на те що треба перепаяти половину телефону за 6 тисяч рублів))) Дивимося далі опис роботи, яку ми можемо запропонувати ..

Причини проблем з датчиком наближення Iphone 5S:

Щоб не вникати в технічні складності - просто зателефонуйте нам і ми полагодимо дану несправність за 10 хвилин

Датчик наближення Айфона 5S під мікроскопом.

Основні умови, необхідні для нормальної роботи оптичної пари в айФоні - це щільне прилягання датчика до скла дисплейного модуля 5S. У заводському виконанні датчик вставлений пружно в рамку, яка приклеєна до скла і щільно там розташований. Якщо він трохи відстає від поверхні, то інфрачервоні промені будуть відбиватися від внутрішньої поверхні скла і будуть відразу потрапляти назад, а коли так відбувається те екран не гасне відразу а просто весь час залишається активним під час розмови.

Якщо він трохи відстає від поверхні, то інфрачервоні промені будуть відбиватися від внутрішньої поверхні скла і будуть відразу потрапляти назад, а коли так відбувається те екран не гасне відразу а просто весь час залишається активним під час розмови

Інша проблема - датчик наближення може просто здохнути, зламатися як звичайний напівпровідниковий елемент схеми. Це легко помітно якщо піднести включену камеру до датчика під час розмови. На екрані телефону має бути моргання фіолетового кольору ... якщо його немає - значить світлодіод в датчики згорів. І тоді потрібна заміна переднього шлейфу, або перепайка самого датчика на шлейфі (для досвідченого майстра це пару хвилин роботи насправді і простіше ніж ставити новий шлейф який коштує грошей). До речі у переднього шлейфу можуть виникати супутні проблеми - непрацююча передня камера, не працюючий слуховий динамік , Проблеми з датчиком яскравості освітлення, несправний мікрофон під час відеозв'язку Facetime.

Ремонт датчика наближення і не згасають екрану 5S в Москві:

Ви можете приїхати в наш сервісний центр на Полежаевской або викликати майстра до себе додому або в офіс. Ремонт телефону з описано вище поломкою переднього шлейфу займає в середньому 15-20 хвилин (всього лише, навіть не треба залишати до наступного дня) і після лагодження ваш телефон буде працювати як новий з заводу Apple. Вартість заміни шлейфу з передньою камерою і датчиком наближення становить 1000 рублів. Гарантію наш сервісний центр дає на 3 місяці і дуже сподівається що за цей час ви не рознесе в мотлох ваш улюблений телефон!

Процес заміни стандартний:

Спочатку откручиваются торцеві гвинти і піднімається дисплейний модуль. Модуль потрібно піднімати акуратно так як під ним дуже короткий шлейф кнопки Home, який все люблять порвати при самостійному ремонті! ми їх не відновлюємо!

Потім відкручується кришка прикриває шлейф акумулятора і нижнього шлейфа з системним роз'ємом і мікрофоном. Після цього від'єднується акумулятор.

Після повного знеструмлення Iphone 5S, необхідно відкрутити металеву кришку, яка притискає шлейфи дисплея, сенсора, переднього шлейфу (який несправний) і шлейфу основної камери Після повного знеструмлення Iphone 5S, необхідно відкрутити металеву кришку, яка притискає шлейфи дисплея, сенсора, переднього шлейфу (який несправний) і шлейфу основної камери. Її втрата і забивання на зворотний монтаж призводить до того що кожен раз у вас буде отсоединятся задня камера телефону! А якщо переплутати місцями 4 гвинтика, які її фіксують, то ви отримаєте червоний або синій екран при завантаженні і ремонт вартістю 6 тисяч рублів. Тому, краще замінити передній шлейф в нашому сервісному центрі в Москві або викликати майстра до себе. Це недорого і надійніше!

Далі ми від'єднали дисплейний модуль і відкручуємо від нього кришку фіксуючу розмовний динамік зверху. Під ним знаходиться той самий шлейф який містить передню Селфі камеру і датчик наближення. Також на ньому встановлений датчик освітленості і слуховий динамік.

Для заміни шлейфу необхідна точна центровка датчика і камери, наявність нової рамки датчика наближення і правильна Ее установка Для заміни шлейфу необхідна точна центровка датчика і камери, наявність нової рамки датчика наближення і правильна Ее установка. Спеціалісти сервісного центру Remdevice без праці впораються з завданням і все відремонтують.

У висновку необхідно правильно притиснути розмовний динамік Айфона 5S і закриття на ньому кришечку болтами потрібної довжини. Якщо помилитися з гвинтами то можна прокрутити його глибоко і пошкодити скло дисплейного модуля, а так же пошкодити саму матрицю у верхній частині модуля, притискаючи динамік (там вона дуже тендітна).

Практика звернень в сервісні центри Москви

Середньостатистичний користувач дорожить своїм телефоном, який купував за 30 тисяч рублів і вище, і звик до апарату. Наші конкуренти вміють легко змінити початкову вартість заманювання в 1000 рублів на ремонт плати за 5-6 тисяч рублів. А практика показує, що радянська людина готовий віддати за ремонт 25-30% вартості взагалі без проблем. Здаючи в ремонт ваш 5S, пам'ятайте що шлейф - дуже часта причина поломки і насправді його заміна зазвичай вирішує всі питання. А ми в свою чергу не любимо обманювати людей, більше того я особисто контролюю чесну роботу майстрів. Рекомендую вибрати сервіс де спочатку вказана розумна ціна ремонту і там будуть її дотримуватися. Самі подумайте - жоден сервісний центр одноденка платить за рекламу, просування і оплату інвестицій в нібито розкрутку під ключ не стане морочитися на прибутку з клієнта в 500 рублів. А ми працюємо давно і у нас подібні витрати відсутні, а ціна відповідає середній на ринку в послуг в центральному окрузі.