Mobile-review.com Огляд смартфона HTC Desire C

  1. Фотографії HTC Desire C в інтер'єрі зміст:
  2. Комплект поставки:
  3. позиціонування
  4. Дизайн, матеріали корпусу
  5. Cборка
  6. Габарити
  7. елементи управління
  8. екран
  9. Камера
  10. Автономна робота
  11. продуктивність
  12. інтерфейси
  13. Навігація
  14. Програмне забезпечення
  15. звук
  16. Висновок
  17. Характеристики:

Фотографії HTC Desire C в інтер'єрі

зміст:

  1. Комплект поставки
  2. позиціонування
  3. Дизайн, матеріали корпусу
  4. Cборка
  5. Габарити
  6. елементи управління
  7. екран
  8. Камера
  9. Автономна робота
  10. продуктивність
  11. інтерфейси
  12. Навігація
  13. Програмне забезпечення
  14. звук
  15. висновок

Комплект поставки:

  • смартфон
  • зарядний блок
  • Кабель USB-microUSB
  • Зарядний пристрій з кнопками управління музикою і дзвінками

До змісту >>>

позиціонування

Так вийшло, що компанія HTC ніколи не мала хороших продажів в сегменті бюджетних трубок, хоча спроби закріпитися саме в цьому сегменті робляться із завидною регулярністю. Рік від року виробник випускає нові недорогі трубки, а в 2010 році HTC здивувала всіх своїм рішенням вийти на ринок бюджетних рішень з сенсорним телефоном на базі закритої системи. Причина неуспіху кожен раз була однією і тією ж: невеликий виробник не може дозволити собі випуск, наприклад, відразу пари бюджетних моделей або навіть 4-5 штук за раз, що час від часу роблять зараз Samsung або LG. Крім того HTС традиційно вважається компанією, яка продає дорогі смартфони, і висока вартість пристроїв, звична для виробника, завжди знаходила відображення і в бюджетному сегменті. Простіше кажучи, недорогі смартфони від HTC завжди коштували більше, ніж близькі за характеристиками трубки від конкурентів.

Простіше кажучи, недорогі смартфони від HTC завжди коштували більше, ніж близькі за характеристиками трубки від конкурентів

Модель HTC Smart - перша і остання поки спроба компанії вийти на ринок бюджетних рішень з сенсорним телефоном

На початку 2011 року компанія вирішила змінити стратегію, і для бюджетного сегмента був представлений смартфон Wildfire S, який зовні максимально нагадував флагман того часу від HTC, а технічно знаходився на рівні апаратів середнього цінового діапазону. І, можливо, на деяких ринках з цим апаратом компанії б вдалося стати успішною, але в Росії, наприклад, до моменту початку продажів HTC Wildifre S в продажу було кілька більш цікавих пристроїв середнього цінового діапазону, які за час перебування на ринку вже встигли подешевшати, LG Optimus One, наприклад.

Смартфон HTC Wildfire S був цікавим для свого часу, але «напоровся» на більш дешеві апарати від конкурентів, LG і Samsung

Таким чином, компанія все ще перебуває в пошуку того рішення, яке зможе зробити ім'я HTC більш успішним на ринку недорогих трубок. Зараз виробнику як ніколи потрібен успішний продукт в бюджетному або середньоціновому сегментах, тому що в традиційно сильному для себе топовом сегменті в цьому році компанія зовсім не самотня. Ще одна спроба достукатися до користувачів в сегменті недорогих апаратів, а може бути, і просто розбавити модельний ряд, якщо HTC кинули ідею закріпитися тут, смартфон HTC Desire C. Не побоюся цього слова, гучне ім'я пристрою, нехай і з літерою C, а також цікавий дизайн і адекватна вартість вже на старті повинні зробити Desire C тим самим смартфоном, який допоможе компанії на ринку бюджетників. Чи вдасться?

До змісту >>>

Дизайн, матеріали корпусу

Зовні апарат нагадує старші моделі, якщо не класти смартфони поруч, коли їх відразу видають різні габарити, то в вимкненому стані HTC Desire C цілком можна прийняти за One S або One X, наприклад.

Зовні апарат нагадує старші моделі, якщо не класти смартфони поруч, коли їх відразу видають різні габарити, то в вимкненому стані HTC Desire C цілком можна прийняти за One S або One X, наприклад

Смартфон доступний в трьох кольорах: яскраво червоному, чорному і білому. У мене на руках був апарат білого кольору, в якому кришка акумулятора зроблена з гладкого пластика, який по свої властивостям дуже нагадує матеріал, який використовується в білому HTC One X. В червоному і чорному апаратах пластик за властивостями точно такий же, рамка навколо дисплея в апараті виконана з металу, екран захищений шаром скла. Подряпати його за допомогою не зовсім сильних рухів ножицями і ножем по екрану мені не вдалося, але з часом скло напевно покриється ледь помітними дрібними подряпинками.

Подряпати його за допомогою не зовсім сильних рухів ножицями і ножем по екрану мені не вдалося, але з часом скло напевно покриється ледь помітними дрібними подряпинками

Мені зовнішній вигляд смартфона сподобався, апарат виглядає не дуже просто, в конструкції відсутній набив оскому в недорогих корейських апаратах глянсовий пластик і різні «блискітки», все строго, але в той же час просто і красиво. Якби я вибирав недорогий смартфон виключно по дизайну, то точно розглядав би HTC Desire C серед перших. Шкода, що апарат робить не тільки його дизайн.

Кришка в смартфоні білого кольору дуже мазка, як з іншими квітами, не знаю. Якщо ви вирішите носити апарат не в порожньому кишені, а в кишені з монетками або в рюкзаку, припустимо, то кожен раз будете виймати смартфон приблизно з такою ось кришкою:

Поверхня кришки брудниться постійно, і її постійно потрібно протирати і чистити, якщо ви не хочете щоб апарат виглядав «трохи бруднуватим». Напевно, це не критичний недолік, в кінці кінців, глянцеві апарати теж завжди заляпані, але вказати його варто було.

Напевно, це не критичний недолік, в кінці кінців, глянцеві апарати теж завжди заляпані, але вказати його варто було

Захисне скло екрану теж брудниться постійно, і це дуже добре помітно, так що і його доводиться протирати.

Захисне скло екрану теж брудниться постійно, і це дуже добре помітно, так що і його доводиться протирати

До речі, корпус смартфона всередині виконаний з червоної пластмаси незалежно від того, якого кольору апарат, чорного, білого або червоного. Виглядає це цікаво.

Виглядає це цікаво

До змісту >>>

Cборка

До якості збірки претензій майже немає, в моєму зразку кришка акумулятора в деяких місцях з'єднання з корпусом мала зазори приблизно по півміліметра, але не думаю, що це серйозний недолік конструкції, зате в іншому нічого не скрипить, не люфтить, і в руці апарат відчувається як ладно зібраний.

До якості збірки претензій майже немає, в моєму зразку кришка акумулятора в деяких місцях з'єднання з корпусом мала зазори приблизно по півміліметра, але не думаю, що це серйозний недолік конструкції, зате в іншому нічого не скрипить, не люфтить, і в руці апарат відчувається як ладно зібраний

До змісту >>>

Габарити

За розмірами смартфон компактний. Як і личить бюджетному апарату, порівняти його можна з іншими недорогими «сенсорніков»:

  • HTC Desire C - 107,2 x 60,6 x 12,3 мм, 100 г
  • HTC Wildfire S - 101 x 59 x 12 мм, 108 г
  • Apple iPhone 4S - 115,2 x 58,6 x 9,3 мм, 140 г

В руці Desire C лежить відмінно, по ньому зручно розмовляти, його комфортно тримати однією рукою і їй же управлятися з меню апарату.

До змісту >>>

елементи управління

Смартфон працює на Android 4.0, тому управління в ньому перероблено у відповідності з тими вимогами, які пред'являються «четвіркою». Це означає, що, як і у флагмани, тут немає звичних чотирьох клавіш під екраном, включаючи кнопку пошуку, а є три стандартні кнопки. Зліва направо це клавіші «Назад», «Будиночок» і виклик меню "Recent Apps".

Зліва направо це клавіші «Назад», «Будиночок» і виклик меню Recent Apps

Сенсорні клавіші рознесені між собою, їх розмітка проста і зрозуміла, проте підсвічування клавіш немає, мабуть, на цьому було вирішено заощадити. Не можу сказати, що особисто мені моторошно бракує підсвічування клавіш, але напевно деяким людям користуватися смартфоном з підсвічуванням кнопок зручніше, ніж смартфоном без підсвічування, тому, на мій погляд, її видалення тут - дивний хід HTC.

Не можу сказати, що особисто мені моторошно бракує підсвічування клавіш, але напевно деяким людям користуватися смартфоном з підсвічуванням кнопок зручніше, ніж смартфоном без підсвічування, тому, на мій погляд, її видалення тут - дивний хід HTC

При кожному натисканні кнопки апарат ледь помітно вібрує, в інших смартфонах HTC вібрація трохи сильніше, тут вона майже не відчувається. Кнопка виклику контекстного меню тут, як в смартфонах серії One, замінена сумнівної користі клавішею Recent Apps. Також немає звичної для HTC кнопки пошуку. Зате ще одну проблему, яка характерна для апаратів на Android 4.0, в HTC вирішили для нового Desire C. Справа в тому, що багато хто ще не оптимізовані під нову ОС програми з магазину програм, Ви бачите на смартфонах з віднімає відчутне простір чорною смугою, яка представляє собою екранну клавішу виклику контекстного меню. Так ось, на HTC Desire C цієї смуги немає, а для виклику контекстного меню потрібно просто пару секунд утримувати кнопку «Recent Apps», не можу сказати, що це зручно, але точно краще, ніж чорна смуга в 10% від корисної площі екрану.

А ось на інші дві кнопки подвійних дій, як раніше (після натискання і по утримуванню кнопки) не передбачено, шкода.

І коротко пройдемося по всіх елементів управління. На правому ребрі смартфона розташовується клавіша для регулювання гучності, натискати її наосліп непросто, тому що кнопка тонка. Зліва внизу - роз'єм microUSB, а зверху - клавіша харчування та 3.5 мм міні-джек для навушників. При утримуванні клавіші живлення з'являється меню з можливістю відключення смартфона, переведення його в режим «у літаку» і перезавантаження.

При утримуванні клавіші живлення з'являється меню з можливістю відключення смартфона, переведення його в режим «у літаку» і перезавантаження

На лицьовій стороні, у верхній частині, розташований розмовний динамік, біля нього -датчик світла і сенсор наближення. На зворотному боці зверху - вічко 5-мегапіксельної камери, красиво оформлена решітка викличного динаміка, а в нижній області - логотип Beats Audio, про вплив якого на уми користувачів і на якість звуку ми ще поговоримо нижче по тексту.

На зворотному боці зверху - вічко 5-мегапіксельної камери, красиво оформлена решітка викличного динаміка, а в нижній області - логотип Beats Audio, про вплив якого на уми користувачів і на якість звуку ми ще поговоримо нижче по тексту

Світлового індикатора в смартфоні немає.

Слот під карту пам'яті на HTC Desire C розташований під кришкою акумулятора, слот для SIM-карти - під самим акумулятором.

До змісту >>>

екран

В HTC Desire C встановлений сенсорний TFT-екран ємнісного типу з діагоналлю 3.5 "і роздільною здатністю 320x480 пікселів (HVGA). Майже аналогічний за характеристиками дисплей компанія використовувала і в попередньому бюджетників (HTC Explorer) і в позаминулому (HTС Wildfire S). Фізичні розміри екрана 73x49 мм, він відображає до 16 мільйонів кольорів і має хороший запас яскравості з функцією автоматичного регулювання рівня підсвічування.

Фізичні розміри екрана 73x49 мм, він відображає до 16 мільйонів кольорів і має хороший запас яскравості з функцією автоматичного регулювання рівня підсвічування

Кути огляду максимальні, зображення не спотворюється навіть при максимальному відхиленні екрану. Кольори на дисплеї непогані, але йому трохи бракує соковитості картинки в цілому. Втім, вимагати чогось від подібного екрана було б наївно. На сонці картинка на екрані повністю вицвітає, і що-небудь розгледіти стає майже неможливо.

На сонці картинка на екрані повністю вицвітає, і що-небудь розгледіти стає майже неможливо

Дисплей підтримує до 4 одночасних натискань. На торкання екран реагує в цілому непогано, але іноді бувають проблеми, так що для того, щоб відзначити якусь галочку, доводиться ткнути в неї зо три-чотири.

На торкання екран реагує в цілому непогано, але іноді бувають проблеми, так що для того, щоб відзначити якусь галочку, доводиться ткнути в неї зо три-чотири

На екрані смартфона на подив комфортно набирати текст. Спочатку я думав, що писати «есемески» з HTC Desire C після топових апаратів-лопат взагалі не зможу, але все виявилося зовсім не так: клавіатура зручна, з великими клавішами, і набирати текст легко, головне - звикнути, але на це йде не більше одного дня.

Спочатку я думав, що писати «есемески» з HTC Desire C після топових апаратів-лопат взагалі не зможу, але все виявилося зовсім не так: клавіатура зручна, з великими клавішами, і набирати текст легко, головне - звикнути, але на це йде не більше одного дня

В цілому ж, дисплей, звичайно - одна з головних слабких сторін цього смартфона, він маленький, з низьким дозволом і зовсім не читаємо на сонці.

До змісту >>>

Камера

У смартфоні встановлена ​​найпростіша 5-мегапіксельна камера з фіксованим фокусом. Я дозволю собі опустити детальний опис її можливостей, вони мінімальні, та й якість знімків таке, що копатися в настройках для поліпшення його (якості) особливого сенсу немає.

Я дозволю собі опустити детальний опис її можливостей, вони мінімальні, та й якість знімків таке, що копатися в настройках для поліпшення його (якості) особливого сенсу немає

Максимальна роздільна здатність знімка - 2592x1728 (в широкоформатному режимі зйомки), при бажанні можна вибрати дозвіл із співвідношенням сторін 4: 3 Є настройки балансу білого, значення ISO, а також експозиції, контрасту, різкості і насиченості образу вручну. Для фото передбачені ефекти.

Для фото передбачені ефекти

Максимальна роздільна здатність відео - 640x480 пікселів, для відео також можна вибрати ефекти, вказати баланс білого і підстроїти експозицію, контраст, насиченість і різкість. У процесі відеозапису можна масштабувати картинку.

Якість фото і відео ви можете оцінити за наведеними нижче прикладами.

масштабування:

До змісту >>>

Автономна робота

В HTC Desire C використовується Li-Ion акумулятор ємністю 1230 мАг. У мене апарат працював в середньому добу, і це при тому, що я слухав на ньому музику по 3-4 години в день і взагалі використовував пристрій приблизно так само, як і смартфони серії One до цього. Час розмов в день, 10-20 текстових повідомлень і налаштований Gmail акаунт з функцією push-mail, а також близько години «сидіння» в інтернеті.

Час розмов в день, 10-20 текстових повідомлень і налаштований Gmail акаунт з функцією push-mail, а також близько години «сидіння» в інтернеті

Показники часу роботи непогані, особливо на тлі 5-6 годин роботи флагмана, однак якщо згадати, що перед нами бюджетник, то виявиться, що працює він недовго. На мій погляд, недорогий апарат, навіть на Android, повинен працювати від однієї зарядки хоча б півтора-два дня.

До змісту >>>

продуктивність

Смартфон побудований на платформі Qualcomm MSM7225A і має частоту процесора 600 МГц. На аналогічній платформі, до речі, був і попередній бюджетник компанії - HTC Explorer, а також безліч інших недорогих апаратів: LG Optimus L3, Sony Xperia Tipo, ZTE Skate. В апараті 512 МБ оперативної пам'яті і 4 ГБ пам'яті для зберігання призначених для користувача даних, крім цього, є слот під картку microSD. Перш ніж перейти до опису швидкості роботи смартфона, пропоную поглянути на результати декількох бенчмарков:

При виконанні самих звичайних завдань, таких як відкриття меню, запуск пошти або відкриття контактів, смартфон часто пригальмовує, також при роботі з HTC Desire C потрібно відразу звикати до приблизно секундної затримки між натисканням і відгуком апарату на це натискання. Я не буду описувати можливості смартфона за частиною програвання відео, тому що на такому невеликому дисплеї дивитися відео у високій якості все одно безглуздо, але по частині швидкості роботи в цілому можу назвати HTC Desire C дуже слабким. Ще пару років тому такі подвисания в недорогому апараті можна було б пробачити, але зараз час змінився, і користувачі вже звикли до більш-менш плавної роботі як мінімум основного інтерфейсу смартфона. Тут же затримки і подлагіванія виникають саме при щоденній роботі з звичайними програмами, такими як браузер, телефон і так далі.

До змісту >>>

інтерфейси

Смартфон працює в мережах GSM (850/900/1800/1900) і UMTS (900/2100). Підтримуються обидва стандарти високошвидкісної передачі даних - EDGE і HSDPA. Включення і відключення різних модулів зв'язку можна робити в меню налаштувань, через одну з вкладок системної панелі, що викликається зверху або за допомогою віджетів. Є віджет з смужкою іконок для перемикання інтерфейсів, є окремі віджети-кнопки, а також стандартний віджет Android.

Є віджет з смужкою іконок для перемикання інтерфейсів, є окремі віджети-кнопки, а також стандартний віджет Android

Для синхронізації з ПК та передачі даних використовується комплектний кабель microUSB. Інтерфейс USB 2.0. При підключенні до комп'ютера з'являється меню, в якому можна вибрати один з п'яти типів з'єднання: тільки зарядка, дисковод (видно пам'ять карти microSD), HTC Sync, інтернет-модем (використання апарату як модем) і підключення до ПК для виходу в мережу через комп'ютер.

Вбудований модуль Bluetooth 4.0 (A2DP, EDR). Підтримується більшість поширених профілів.

Wi-Fi (802.11a / b / g / n). Робота Wi-Fi-модуля не викликала нарікань. У смартфоні можна налаштувати правила переходу Wi-Fi в сплячий режим, використання тільки статичної IP-адреси при підключенні і додавати сертифікати безпеки. Також в HTC Desire С є налаштування «Максимальна продуктивність Wi-Fi». При роботі Wi-Fi апарат практично не нагрівається.

Wi-Fi роутер. У смартфоні реалізована функція «розшарювання» 2G / 3G інтернет-підключення по Wi-Fi. Працює вона наступним чином. В налаштуваннях бездротових інтерфейсів включається опція «Wi-Fi роутер» і відкриваються її налаштування, де користувачеві пропонується вибрати ім'я мережі, пароль, а також тип з'єднання (WEP, WPA, WPA2). Крім того, можна встановити максимальну кількість підключень до смартфону або окремо забороняти або дозволяти кожне нове підключення.

NFC. В якості опції для HTC Desire C заявлена ​​підтримка інтерфейсу NFC, проте в моєму апараті цієї опції не було.

До змісту >>>

Навігація

У смартфоні використовується чіп gpsOne на платформі Qualcomm. На пошук супутників йде 10-15 секунд. Для навігації в пристрої є тільки базові додатки від Google - Google Maps і Google Navigation. Звичною для більш дорогих моделей програми HTC Locations на основі Route66 тут немає. За допомогою Google Maps можна прокладати маршрути, шукати адреси за назвами вулиць чи місцях. З Google Navigation можна користуватися навігацією з веденням по маршруту і голосовими підказками.

До змісту >>>

Програмне забезпечення

Смартфон працює під управлінням ОС Android 4.0.3, в якості інтерфейсу використовується HTC Sense 4.0. Зовні інтерфейс виглядає як в старших апаратах, проте функціонально урізаний. Так, немає більшості віджетів, доступних на моделях серії One, неможливо викликати матрицю всіх робочих столів для швидкого переходу до кожного з них, додатки «погода» без фірмової анімації, можливо, є якісь ще обмеження, які я упустив.

Кнопка «Recent apps» викликає міні-картинки з фрагментами екранів останніх додатків, а не їх скріншоти, тобто система перемикання тут нагадує ту, що була в планшетній версії Android 3.0.

Набір програм стандартний для HTC, є додаток для читання новин, Adobe Reader, Facebook, trial-версія програми Polaris Office, а також безкоштовна версія SoundHound. І ще трохи про звук.

До змісту >>>

звук

Зазвичай я намагаюся не просторікувати про звук, так як не особливо сильний в цьому компоненті, але наявність шильдика Beats Audio на корпусі недорогого HTC Desire C спонукало мене порівняти звучання цього апарату з HTC One S, який опинився під рукою, тому що HTC One X я на час віддав Жене Вільдяеву, щоб він написав ось цей радісний текст:

Якість звучання HTC Desire C я перевіряв з китайськими навушниками Awei es900i, купленими за, чи не збрехати б, 150-200 рублів в Гонконзі, тому що деякі товариші запевняли мене, що звучать навушники цілком гідно і за нашими мірками, як мінімум, на «пару тисяч ». По приїзду навушники були віддані кільком товаришам на перевірку, і їх звук дійсно був визнаний цілком непоганим. Але повернемося до звучання бюджетника від HTC.

C відключеним ефектом Beats Audio на HTC Desire C звук чистий, але якийсь плоский і невиразний, тоді як на HTC One S також з відключеними «покращувачі» звучання мені сподобалося куди більше, звук об'ємний і глибокий, якщо його можна так охарактеризувати. Якщо включити Beats Audio, то звучання стає просто трохи іншим, не можу сказати, краще чи гірше. А в цілому, я хочу передати просту думку, незважаючи на наявність логотипу Beats Audio і на Desire С, і на One S другий звучить краще, це помітно навіть мені, людині, чиї «юшки» відтоптав ведмідь. Уявіть тоді, як відчутна ця різниця в звучанні буде для скільки-небудь розуміє в звуці слухача.

До змісту >>>


Висновок

Проблем з якістю звуку и якістю прийому мережі немає, у мене апарат відмінно ловив ятір все ті два тіжні, что я користувався ним. Розмовний динамік на HTC Desire C непоганий, співрозмовніка чути чітко, голос чистий и без шумів, гучність немного вищє СЕРЕДНЯ. Віклічній динамік середній за міркамі дорогих смартфонів и зовсім Слабкий за міркамі бюджетника. Особисто я Звіков, что недорогий апарат повинен дзвонити дуже голосно, нехай и на шкоду якості Дзвінка. Тут же, мабуть, якістю звучання вирішили не жертвувати. В результаті навіть на максимальному рівні гучності дзвінок ледь чутно, коли ви йдете по тихій вулиці, наприклад. Вібродзвінок середній за силою.

Вібродзвінок середній за силою

Смартфон вже доступний у продажу за ціною 8 990 рублів, при бажанні можна знайти його трохи дешевше, припустимо, за 8 500 рублів. На мій погляд, у HTC Desire C є два серйозних плюса, та й то, один з них суб'єктивний. Перше - це зручна оболонка Sense, завдяки якій апарат зручно використовувати прямо «з коробки», він відмінно годиться на роль «звонилки». Друге - це дизайн, завдяки якому пристрій виділяється на тлі одноманітних бюджетників. Далі йдуть мінуси: застарілий екран з низьким дозволом, повільна платформа і, відповідно, затримки і загальна задума пристрою при роботі з ним, урізана версія Sense, невидатні результати часу роботи, гірше, ніж у HTC Wildfire S, якому півтора року, камера (тим апаратом хоча б можна було зняти текст або об'єкт крупним планом).

І, мабуть, найголовніший мінус апарату - як не дивно, його вартість. За 7 000 рублів можна купити у всьому кращий смартфон HTC Wildfire S, а за 6 000 - такий же простий, як і герой цього огляду, HTC Explorer. Тільки і Wildfire S, і Explorer при більш низькій ціні працюють на старій версії Android, зате без підвисань.

Коли після невдалої спроби вийти на ринок бюджетників з сенсорним телефоном HTC Smart компанія випустила Wildfire S - здавалося, ось-ось буде знайдений ключ до успіху, адже підхід був обраний цікавий і, можливо, навіть вірний, просто його потрібно було доопрацювати. А потім вийшов невиразний HTC Explorer, тобто компанія повернулася на шлях випуску бюджетників за залишковим принципом. На жаль, HTC Desire C зроблений так само: у апарата є цікавий дизайн і якісний інтерфейс, але більш нічого, і зовсім не ясно, чим же він повинен зачепити користувачів?

Характеристики:

  • Клас: смартфон
  • Форм-фактор: моноблок
  • Матеріали корпусу: матовий пластик, рамка з металу
  • Операційна система: Android 4.0.3, фірмовий інтерфейс HTC Sense 4.0
  • Мережа: GSM / EDGE 850/900/1800/1900 Мгц, UMTS / HSDPA 900/2100
  • Процесор: 600 МГц на платформі Qualcomm MSM7225A
  • Оперативна пам'ять: 512 МБ
  • Пам'ять для зберігання даних: 4 ГБ, роз'єм для карти пам'яті microSD
  • Інтерфейси: Wi-Fi (a / b / g / n /), Bluetooth 4.0 (A2DP), роз'єм microUSB (USB 2.0) для заряду / синхронізації, 3.5 мм для гарнітури
  • Екран: ємнісний, TFT, 3,5 "з роздільною здатністю 320x480 пікселів (HVGA), автоматичне регулювання рівня підсвічування
  • Камера: 5 МП з фіксованим фокусом, відео записується в VGA дозволі (640x480 пікселів)
  • Навігація: GPS на чіпі gpsOne платформи Qualcomm (підтримка A-GPS)
  • Додатково: акселерометр, датчик світла, сенсор наближення, FM-радіо
  • Батарея: знімна Li-Ion ємністю 1230 мАг
  • Габарити 107,2 x 60,6 x 12,3 мм
  • Вага: 100 г.

До змісту >>>

Поділитися:

Ми в СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ:


Є, что Додати?! Пишіть ... [email protected]

Чи вдасться?
На жаль, HTC Desire C зроблений так само: у апарата є цікавий дизайн і якісний інтерфейс, але більш нічого, і зовсім не ясно, чим же він повинен зачепити користувачів?