Окуляри для газозварника Г-2 (ДТ-56)

опис:

Окуляри для газозварника Г-2 (ДТ-56) призначені для захисту очей від твердих частинок, сліпучої яскравості видимого світла, ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання, іскор і бризок металу при газо- і електрозварювальних роботах у будь-яких галузях промисловості народно-господарського комплексу Росії та країн СНД.

Залежно від типу світлофільтру окуляри РЕКОМЕНДУЮТЬСЯ: газозварник і робочим при електрозварювання на відкритих майданчиках (Г-1); газозварник при газовому зварюванні і різанні середньої потужності (Г-2); газозварник при потужної газової зварюванні і різанні (Г-3); при електрозварювання і кисневого різання металів від випромінювання зварювальної дуги (С-3 - С-5).

Г-2 газозварників при газовому зварюванні і різанні середньої потужності.

Китай   - країна виробник Китай - країна виробник.

особливості:

  • Складаються з двох металевих корпусів, з'єднаних регульованою перемичкою і Наголовна стрічки
  • Світлофільтри в корпусах закріплені гайками, які забезпечують надійну фіксацію і швидку заміну світлофільтрів
  • Зручна, компактна модель очок
  • Повний асортимент захисних стекол дозволяє використовувати дану модель для різного виду газозварювальних робіт

Комплектація:

  • Окуляри для газозварника - 1 шт.

Ви можете купити Окуляри для газозварника Г-2 (ДТ-56) в магазині LigaSvarki за роздрібною ціною 261.00 р. з доставкою по Москві і регіонах Росії. У розділі "Щитки та окуляри захисні" ви знайдете весь необхідний асортимент товару для зварювання.

Щоб замовити на сайті Окуляри для газозварника Г-2 (ДТ-56) додайте товар в корзину, або зверніться до наших менеджерів по телефону, назвавши ID обладнання - ID 7290040.

Назва характеристики Значення Бренд NWT Вага (кг) 0,067 Габарити (мм) 55х85х50 Матеріал пластмаса

Немає інформації