iPhone 7 - Колір: Сріблястий купити за низькою ціною - замовити в Україні (Київ, Харків, Дніпро, Львів)

  1. Багато цікавих додатків і функцій для Айфона 7 сріблястий

Apple iPhone 7 Silver або як його ще називають сріблястий незмінна класика, яка подобається покупцям в незалежності від їх віку та статі. Корпус в кольорі срібло підходить під будь-який стиль і образ. Смартфон має міцний, водонепроникний корпус, який виготовляють з алюмінію.

Apple iPhone 7 Silver працює на базі потужного чотирьох ядерного процесора A10 Fusion. Він відрізняється від своїх попередників підвищеною швидкістю і економічністю. Оснащений 64 бітної архітектурою і вбудованим співпроцесором М10, тактова частота 1,4 Ггц. Працює на сорок відсотків швидше в порівнянні з процесорами в моделях шостого покоління.

Діагональ екрану Apple iPhone 7 Silver становить 4, 7 дюймів, покритий олеофобним покриттям, яке перешкоджає появі відбитків пальців. Дисплей став на 25% яскравіше, також збільшився колірний обхват, поліпшена технологія 3D Touch. Розширення становить 1334 * 750 пікселів. Сенсорна кнопка «Додому» дозволить вам управляти смартфоном швидко і ефективно. Вона реагує не тільки на ваше дотик, але і на силу натискання. Touch ID в Епл Айфон 7 сріблястий вбудований в кнопку «Додому». За рахунок цієї технології вся інформація буде надійно захищена.

Apple iPhone 7 Silver порадує вас потужною основний 12-мегапіксельною камерою і 7-мегапіксельною фронтальною камерою. Основна камера дає багато нових можливостей для проведення фотозйомки та відеозйомки. Вона оснащена шестілінзовим об'єктивом, діафрагмою ƒ / 1.8 і оптичною стабілізацією зображення. Ви зможете робити:

  • красиві
  • якісні
  • чіткі

фотографії і знімати відео у форматі 4К навіть при невисокій освітленості, вночі і під час руху. Також високоякісної зйомці в нічний і вечірній час сприяє спалах True Tone Quad-LED. За допомогою HD камери FaceTime ви зможете зробити багато красивих Селфі.

Купити Apple iPhone 7 Silver в нашому інтернет-магазині ви зможете з об'ємом вбудованої пам'яті: Купити Apple iPhone 7 Silver в нашому інтернет-магазині ви зможете з об'ємом вбудованої пам'яті:

  • 32 Гб
  • 126 Гб
  • 256 Гб

За якість звуку в Епл Айфон 7 сріблястий відповідають два стереодинаміки. Вони забезпечують чисте, якісне, природне звучання музики і голосу. Працює Apple iPhone 7 Silver на базі інноваційної операційної системи iOS10. Операційна система забезпечує смартфон унікальними функціями і додатками.

Багато цікавих додатків і функцій для Айфона 7 сріблястий

Наш інтернет-магазин пропонує мінімальну ціну на Apple iPhone 7 Silver. Також у нас ви зможете купити оригінальні аксесуари. Всі товари відправляємо до Києва, Харкова, Дніпропетровська, Львова, Одеси та інших міст України.

Читати повністю