Купити Apple iPhone XR 256 Gb White за ціною 23 685 - замовити в Україні (Київ, Харків, Дніпро, Львів)

  1. Прямо з Купертіно новенький смартфон Аpple iPhone XR 256 GB White! Інтернет-магазин Техно Еж поспішає...
  2. Комплектація Apple iPhone XR 256 Gb White:

Прямо з Купертіно новенький смартфон Аpple iPhone XR 256 GB White!

Інтернет-магазин Техно Еж поспішає запропонувати смартфон Аpple iPhone XR 256 GB White - чудову новинку, презентовану публіці 12 вересня 2018 року в Купертіно. Вона дебютувала на сцені залу для великих заходів в новій будівлі штаб-квартири іменитої корпорації разом зі смарт-годинами і двома іншими «яблучними» пристроями. Її можна назвати «більш досконалим» варіантом «вісімки», який став більше, краще фотографує і начинений залізом, що є вершиною інженерної думки.

Це наймолодший представник в новій лінійці, який багато оглядачів уже назвали головним «прискорювачем» успіху американської компанії. Адже він заявлений як бюджетний - ціна iPhone XR White 256 gb помітно нижче вартості двох інших флагманських моделей.

Цей пристрій стане відмінним вибором для тих, хто:

  • цінує поєднання привабливого дизайну і продуманого внутрішнього виконання
  • знає толк в інноваціях і найсучасніші технології
  • але при цьому не бажає переплачувати.

У чому особлива примітність новинки

Вона стала найяскравішою представницею нових моделей, з'явившись в шести різних кольорах. Можна вибрати синій або жовтий варіант, віддати перевагу червоному або коралового, віддати перевагу чорненький гаджет або придбати чарівний білий iPhone XR 256 гб, запропонований на цій сторінці. Новинка готова задовольняти будь-які запити!

Також пристрій відрізняє оптимальний обсяг пам'яті. Його оцінять кіномани і завзяті геймери, улюблені ігри яких вимогливі і до потужності процесора, і до вільного місця.

Окрему увагу важливо приділити новому 6.1-дюймовому дисплею Liquid Retina з роздільною здатністю 1792x828 при 326ppi - найкращому в галузі, як стверджують розробники. Це самий передовий РК-дисплей, які тільки отримували мобільні телефони.

Завдяки особливому алгоритму підсвічування, екран «розтягується» по кутах і в поєднанні з удосконаленою функцією True Tone передає реальний колір зображення по всій площі матриці.

бажання придбати айфон XR підсилює новий, створений на замовлення чіп A12 Bionic. Вдалося домогтися ряду поліпшень для продуктивності і батареї. А також - новітня операційна система iOS 12 з безліччю нововведень і поліпшена камера. Останній момент особливо цікавий. Навіть без додаткового теле- і фотооб'єктива пристрій підтримує портретний режим. Все завдяки новим алгоритмам і фірмовому ISP, що реалізовуються в нейронних процесорі.

Все це - лише частина особливостей і переваг, якими готовий дивувати новенький смартфон розмірами 150.9x75.7x8.3 мм і вагою 194 грамів. Кожному щасливому володареві належить день з дня відкривати все нові грані бездоганності, насолоджуючись винятковістю новинки. Хочете отримати в розпорядження чудовий iPhone XR White 256 gb? Передзамовлення вже відкритий на нашому сайті. Залиште контактні дані, і ми відразу ж повідомимо про появу товару на складі. Відмінного настрою і вдалих онлайн-покупок!

Комплектація Apple iPhone XR 256 Gb White:

Комплектація Apple iPhone XR 256 Gb White:

* Інформація про товар може змінюватися або доповнюватися виробником без повідомлення.

Хочете отримати в розпорядження чудовий iPhone XR White 256 gb?